Jump to content

Roger Moore

Medlemmer
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

264 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaller du Tekna for en mafialignende organisasjon? Eller er det UAW som sørget for at Earth Day kunne bli arrangert for første gang i 1970 og som og organiserer de best betalte akademikerne i USA du tenker på? Nå var jeg ikke klar over at mafiaen kjempet for arbeidernes rettigheter, men en lærer noe nytt hver dag. Uansett så er og blir Tesla et selskap som gjør alt de kan for å hindre fagorganisering. Var det ikke sånn at arbeiderne skulle bli kompensert med softis og Berg og Dalabane i stede for? Er ikke det litt som å tilby innfødte glassperler? Ja ja, Tesla Ukeblad, medlemsbladet til fagorganisasjonen Tekna som organiserer ingeniører er i alle helt ukritiske til alt som er stemplet med Tesla-logo. Det er jo litt fascinerende.
 2. Men er det ikke spennende at det som skal være et fagforeningsmagasin for ingeniører hyller et selskap kjent for fagforeningsknusing og for laber kvalitet og venstrehåndsarbeid? Det er jo litt spennende når fagorganisere ingeniører ikke bruker sin ingeniørkompetanse og sitt medlemskap i en fagforening til å sette ting i litt perspektiv? For meg er det i alle fall spennende at et fagforeningsmagasin er helt ukritisk her. Ja de er tvert imot entusiastiske!
 3. Er vel fullt mulig å strupe en CCS til 22kW? Sånn at en får flere biler i parallell på samme infrastruktur inn til handlesenteret?
 4. Med hvilken plugg? For med Type2 er det få biler som tar imot 22kW. Det må i så fall være med CCS sånn at en omgår Type2 flaskehalsen.
 5. Og derfor er massevis med sakteladere smartere på handlesenter en dette monsteret. Dog, lynladerne ved Amfi Steinkjer er smart plasserte ladere da en kjører rett forbi på E6 når en er på langtur. Lynladere bør stå der en er på langtur og det er tilgang på mat og toalett.
 6. Ja, det er jo derfor Einar Aas ble søkkrik på å pushe opp prisene.
 7. Godt isolert og 50kvm er vel selve definisjonen på strømsparing her nord i Europa. Hvor du skal få plass til det boblebadet på 50kvm er derimot et åpent spørsmål.
 8. AP ønsker at Norge skal styres fra Brussel og Berlin. Å fullt og helt underkaste seg EU er AP sin største våte drøm.
 9. Synes ikke du det er litt spennende at et fagforeningsblad ukritisk hyller et selskap som står bak fagforeningsknusing?
 10. Det er imponerende forsvarstale som serveres fra Tesla Ukeblad. Det er knapt noe galt fagforeningsknuseren Tesla kan finne på som fagforeningstidsskriftet Tesla Ukeblad ikke klarer å forsvare. Kan vi få like bra forsvarstaler fra Tesla Ukeblad for alle andre bilprodusenter? I det minste kan vi vel forvente å,slike forsvarstaler fra Tesla Ukeblad for alle elbilprodusenter? For det er vel en teknisk kompetent og redelig redaksjon med ryggrad som regjerer i Tesla Ukeblad?
 11. Medlemsbladet til fagforeningen Tekna, Telsa Ukeblad, benytter enhver anledning til å heie på fagforeningsknuseren Tesla. Hvorfor den kritiske sansen har totalt forlatt redaksjonen her er det store spørsmålet. Legger vi til at Tesla ligger langt bak andre når det kommer til ingeniørkunst så blir spørsmålstegnet enda større. Batteripakke Ioniq 5 Batteripakke Model Y
 12. Du er singel og det er alt for tydelig hvorfor.
 13. Din naivitet om verden og hvilke muligheter en har her i livet er bare trist å lese. Det er ikke sånn at alle bar samme muligheten her i livet, uansett hvor hardt de jobber. En kan ta så mange kloke valg en bare ønsker, men fordi en startet så langt nede på samfunnsstigen som en gjorde så fikk en aldri og vil aldri få lov å klatre opp til midten. Så ja, når du viser en så liten innsikt i hvor komplisert samfunnet er og hvor ekstremt mye jobb og flaks som kreves når en starter på bunn så ser jeg ned på deg.
 14. Ja jøss, vi har valgt å ikke ha råd til noe annet enn et bøttekott. Det er jo helt frivillig på alle mulige måter å skaffe seg en bolig med peis… Det er så virkelighetsfjernt det du skriver her at jeg lurer på om du kjenner noen med under en million i årslønn.
 15. «Vi vet alt om hvor du er og vi skal selge disse opplysningene til alle som betaler».
×
×
 • Create New...