Gå til innhold

Roger Moore

Medlemmer
 • Innlegg

  967
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Roger Moore vant dagen sist 15. januar 2022

Roger Moore hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Roger Moore sine prestasjoner

1,8k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Alle russere som ikke aktivt jobber mot krigen og Putin er og blir medskyldige i de grusomheter som begås av russiske styrker i Ukraina.
 2. Dette er fremdeles en ren markedsorientering av strømmarkedet. Noe som de destruktiv politikk. Tilgan på strøm skal alltid ha som mål å nærme seg kostpris. Alt annet er å sparke bein på velferdsutviklingen. Å ha strøm i et kapitalistisk marked er å gjøre de rike rikere og de fattige fattigere og mer avhengige av å underkaste seg de rike.
 3. Ukraina vinner tilbake alt unntatt Krim. Krim er en hard nøtt fordi de fleste som bor der er Russere som har lyst å være i Russland. Putin kan ikke aksepteres av noen anstendige verdensledere. Til Ukraina er fritt, Krim er demilitarisert og Putin er fjernet bør alle sanksjoner mut Russland bestå. Ukraina bør inn i både NATO og EU. For begge de siste må det gjennomføres folkeavstemning i et fritt Ukraina.
 4. Kildene som brukes _vet_ vi er veiledende. Det er ingen ved sine fulle fem som tar kildene sine tall som et svar med to streker under. De brukes som veiledende for en retning. Det er noe annet enn å ta opplagt feilaktige opplysninger og presentere dem som udiskutable fakta. Så å lenke til tapstall oppgitt av Ukrainske myndigheter er og blir stuerent da en vet at en trekker litt av for kjente. I tillegg kombineres disse kildene med andre kilder. Russiske opplysninger er det derimot overtydelig ofte består av ren løgn. Ikke upresise opp,y Inger, men rett og slett blank løgn. Da snakker vi om noe helt annet.
 5. Du undervurderer hvor mange som trenger å snakke med mennesker og få den menneskelige støtten for å kunne komme tilbake til arbeidslivet.
 6. Strengt tatt bør alle ulykker på to hjul sammenlignes med tilsvarende for fire hjul. Samfunnskostnaden for tohjulinger er absurd sammenlignet med for firehjulinger.
 7. Elsprkesykler gir så lite positivt igjen for samfunnet at de bør forbys. Hvis de ikke for ys må det innføres hjelmpåbud, sertifikat, 16 års aldersgrense, registreringsplikt, ansvarsforsikring og alkolås.
 8. Jeg vil ha sollys når jeg er ferdig på jobb. Jeg bryr meg lite om at klokken 12 og plasseringen til solen.
 9. Det er like provoserende som kunde. Det er en håndfull bedrifter som har fått lengre besvarelser fra meg der jeg angriper fokuset deres, gir ledelsen det glatte lag og roser personen jeg var i kontakt med opp i skyene. Jeg er _pisse_ lei bedrifter som måler slik som din arbeidsgiver. Jeg svir at et par titalls millioner for arbeidsgiver hvert år gjennom å være kunde her og der, jeg forventer at leverandørene har fokus på kjappe og gode løsninger, ikke overhyggelig pjatt. Jeg betaler for å få hjelp, ikke for å delta i en sy-forening.
 10. Bare Norge får permanent sommertid så bryr jeg meg lite om resten.
 11. Det er en verdi å tilby hjelp på det språket den som ber om hjelp har som morsmål. Forståelse for tema, spesielt tema som oppleves som kompliserte læres mye raskere via morsmål enn via andre og tredjespråk.
 12. e) parentes først! Svaret blir 44, fordi du ganger 2 med 3, så legger til 5. Når du er ferdig inne i parantesen så ganger du det svaret med 4. En kan lime mattestykkene inn i søk i google og få riktig svar. En får ikke utregningen, men en får hva en skal komme frem til.
 13. Det er bare rart å se ingen klare å henvise til kilder skrevet på norsk.
×
×
 • Opprett ny...