Gå til innhold

iPhone 13-tråden


Evil-Duck

Anbefalte innlegg

1 hour ago, Subara said:

IPhone bruker ofte lang tid på å overføre bildene man har tatt til Bilder og til iCloud. Trodde det skulle gå raskere med en 13 mini.

Feks. nå. Som om det er rushtid i skyen.

Jeg har brukt selvutløser, og da tar den 10 bilder av gangen. Men det skjer ellers også. Jeg sitter og venter på at bildene skal bli "fremkalt".

Og hvordan får jeg stilt inn iPhone 13 mini til ikke å ta 10 bilder av gangen på selvutløser?

Hvordan overfører du bilder, med mobilabonnement eller WiFi? 
Skjønner ikke hvordan du får tatt 10 bilder med selvutløser ? Hvordan bruker du selvutløser ?  3 eller 10 sekunder ?  Og mobilabonnement er fra ?

Endret av Kjell Olaf Winther
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
AlpejoHn skrev (11 timer siden):

Jeg opplever vesentlig dårligere "dekning" med Iphone 13 Pro en den forrige Huawei P20 Pro'en jeg hadde, samt P20 jobb telefonen. Mobildekning vel og merke. Jeg sammenlignet en dag og Iphone hadde som regel kun 2 strek, mens P20'en hadde full dekning. Iphonen varierte litt opp og ned mens P20 hadde mer eller mindre full dekning konstant. Begge på Telia nettverket.

Så min erfaring er at Iphone har vesentlig dårligere mottak..

Hvor mange streker som vises kan jo ikke sammenlignes direkte, da den algoritmen som brukes ikke nødvendigvis er lik for begge telefonene. Man må jo faktisk bruke telefonene og undersøke om det er forskjell, enten med ørene eller med diagnosesoftware på telefonen. 

Halve «antennagate» besto jo i en feil i den indikatoren, som gjorde at den viste «full dekning» alt for lenge sånn at det så ut som om telefonen plutselig mistet all dekning. Men når anandtech faktisk målte så viste det seg jo at dempingen var sammenlignbar med andre telefoner. 

Lenke til kommentar
Kjell Olaf Winther skrev (10 timer siden):

Hvordan overfører du bilder, med mobilabonnement eller WiFi? 
Skjønner ikke hvordan du får tatt 10 bilder med selvutløser ? Hvordan bruker du selvutløser ?  3 eller 10 sekunder ?  Og mobilabonnement er fra ?

Jeg overfører bilder med Wifi. Jeg har mobilabonnement og Wifi fra Telenor med en gammel coax kabel gravd ned i bakken, bredbånd 200. Da begynner jeg å skjønne hvorfor det går tregt og at jeg ikke kan skylde på mobilen 🙂 Greit å vite at jeg kan overføre dem med 5G hvis jeg trenger tilgang til bildene raskt.

Den tar også 10 bilder av gangen med 3 sekunder selvutløser. Det står Bildesekvens (10 bilder) over bildet på mobilen.

 

Sitat

Ta bilder enda raskere

Du kan bruke Prioriter raskere bildetagning for å endre hvordan bilder blir behandlet – slik at du kan ta flere bilder når du trykker raskt på lukkerknappen ios14-camera-shutter-button.png. For å slå dette av går du til Innstillinger > Kamera, og deretter slår du av Prioriter raskere bildetagning.

Prioriter raskere bildetagning er tilgjengelig på iPhone XS, iPhone XR og nyere med iOS 14 eller nyere.

 

Slår av Prioriter raskere bildetagning. Den tar fortsatt 10 bilder av gangen på selvutløser ved valget Bilde. Men ikke når kameraet står på Portrett.

Sitat

 

Symbolet til utløserknappen

Bildesekvens: Prøver du å ta det perfekte bildet, men har problemer med å få motivet til å stå i ro? Prøv Bildesekvens. Bare trykk og hold inne utløserknappen. Med bildesekvenser tas flere bilder samtidig, slik at du har mange bilder å velge mellom. På iPhone 11 og nyere modeller kan du sveipe utløserknappen mot venstre og holde den der for å ta en serie med bilder. Slipp knappen for å stoppe.

https://support.apple.com/no-no/HT205659

Jeg trenger ikke trykke og holde inne den avbildede knappen. Jeg får selvutløser og bildesekvens samtidig.

Jeg har også slått av Bruk volum opp for bildesekvens under innstillinger på mobilen, men mobilen tar fortsatt 10 bilder av gangen ved selvutløser. Også etter restart.

Lenke til kommentar

my iphone 13 mini takes 10 pictures when i use the timer function
 

Google dette og du finner ut hvordan du skal slå det av.

Alle bilder du tar er tilgjengelig i din iPhone med en gang. ICloud er for backup av bilder og innstillinger. Du kan også bruke Google Photos som backup i tillegg. Det samme med min Sky/Capture fra Telenor. 
Du kan bruke en app som Speedtest for å sjekke hastighet på din WiFi eller ditt mobilabonnement .

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Jakobk skrev (2 timer siden):

Hadde tidligere XS og har når 13 pro Max. Høytalerne er nok noe bedre enn XS, men synes ikke de fungerer godt nok til at jeg kan legge mobilen på vasken mens jeg dusjer og høre på noe 

Det var dette jeg var litt redd for ja. Takker for erfaring, Jakob :)

Lenke til kommentar
henrikwl skrev (På 26.4.2022 den 17.00):

Jeg kjører nude, har alltid gjort. Det føles feil å dekke til den flotte telefonen med et deksel, og alle deksler jeg har prøvd har bare vært klumpete eller ubehagelige å ta på. 

Kjenner ikke på noe angst egentlig, men så er jeg heller ikke veldig slepphendt. 🤷🏼‍♂️ På over 10 år har jeg knust skjermen én gang, og det var bare å ta på innboforsikringen. 

Det er bare en gjenstand, og forsikring må man jo ha uansett. 

 

Jakobk skrev (På 26.4.2022 den 18.13):

Har 13 pro Max, ingen deksel, ingen skjermbeskytter. Jobber som håndverker. Ingen problem


 

Jeg hadde deksel på 11 Pro Max og det føltes trygt, men kjipt å ikke se herligheten og de fine fargene. 
Etter å oppgradert til 13 Pro Max for noen mnd siden føles det enda mer feil å dekke den til. Den er lekker å se på rett og slett. 
Apple har gjort mye for å få et så flott design, da er det kjipt å pakke den inn i et deksel. 
Har innbo pluss forsikring jeg, med mobilforsikring. 
Vurderer AppleCare + på iPhone 14…

Lenke til kommentar
henrikwl skrev (1 time siden):

Er det noen vits her til lands da? Vi har jo det meste den tilbyr uansett gjennom forbrukerkjøpslovgivningen, og billigere gjennom innboforsikring. 

Tja, kanskje ikke. Men sist gang et familiemedlem ødela en mobil tok det svært lang tid samt mye dokumentasjon fra forsikringsselskap. 

Det endte med at de heller betalte ut en mindre sum. 

Hvilket selskap bruker du?

Lenke til kommentar
Crusiphone skrev (2 timer siden):

Tja, kanskje ikke. Men sist gang et familiemedlem ødela en mobil tok det svært lang tid samt mye dokumentasjon fra forsikringsselskap. 

Det endte med at de heller betalte ut en mindre sum. 

Hvilket selskap bruker du?

Jeg har brukt Gjensidige i årevis, men når kona ble med i LO gikk vi over til LOFavør sin innboforsikring.

Kona er mer slepphendt enn meg, så hun har måttet bytte noen skjermer opp igjennom, men det er aldri verre enn å melde skaden inn, sende kvittering på reparasjonen og så kommer penger inn på konto i løpet av noen dager. 🤷🏼‍♂️ Gjensidige hadde en egenandel, men LOFavør tror jeg ikke har det. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...