Gå til innhold

INTERVJU: Vi har snakket med Returnal-utviklerne om Lovecraft, amerikanske skrekkhus og forholdet til Sony


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
bat-fan skrev (2 timer siden):

Returnal virker som et pretensiøss drittspill laget kun fordi Sony trengte en ny "banebrytende opplevelse" for å appellere til spillanmeldesere som uansett aldri spiller gjennom spill.

Du høres ut som en som er butthurt og bitter fordi han ikke har kommet forbi første boss enda, eller bare en som er bitter fordi han ikke har fått tak i Ps5  :p

 

Endret av Ghost pirate LeChuck
  • Liker 5
Lenke til kommentar

 

Croc Man skrev (1 time siden):

Flott intervju, føler denne typen journalistikk har manglet litt i det siste(eller kanskje alltid på gamer.no). Returnal virker som en perle.

Kan gå med på at det har manglet litt av det i det siste, men ikke alltid. Vi hadde et lignende intervju med Josef Fares for et par måneder siden, for eksempel, og det dukker opp noen tilsvarende varianter her og der i ny og ne. Mest hadde vi nok – naturlig nok – da vi var flere fulltidsansatte i redaksjonen. Og nå ser det ut til at vi kanskje kan få litt mer kjøtt på beinet der, forhåpentligvis.

Men fint at det settes pris på slike artikler. Lesertallene er så som så dessverre (ca. 10 ganger så lite som Resident Evil-anmeldelsen i dette tilfellet), men synes det er viktig å få inn slikt stoff likevel når vi kan og har overskudd. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...