Gå til innhold

Djz

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Djz sine prestasjoner

105

Nettsamfunnsomdømme

  1. Helt rått! Stor respekt! Skal kjøpe det spillet jeg og! Takk for det du gjør, veldig stort av deg!
  2. Er ikke mange spill fra xbx jeg bryr meg om denne generasjonen. Mye ræl. GP var vell ikke så suksessfullt som de ønsket. Dette er sikkert det beste de kan gjøre. Men tar det Phill sier med en klype salt.
  3. Alien fireteam er jo gøy, strålende kritikker og. Jeg gleder meg veldig til å spille det med noen venner 😎
  4. Hehe wow for en bombe, sån var det i redfall sin gruppe og. De gruppene er jo 90% fanboys. Fint sted og cope men ikke nødvendigvis der du finner sannheten. Gi det heller noen dag å se hvor gjennomsnittet lander. Sannheten er vel hvordan du personlig liker eller misliker spillet, uavhengig av hva anmeldere, influencere og andre mener. Det har litt med alder å gjøre også , man modnes og gir til slutt faen I hva folk mener ;) 😉. Haha, så du mener "modene" mennesker ikke bryr seg om anmeldelser? Cope
  5. Hehe wow for en bombe, sån var det i redfall sin gruppe og. De gruppene er jo 90% fanboys. Fint sted og cope men ikke nødvendigvis der du finner sannheten. Gi det heller noen dag å se hvor gjennomsnittet lander. Sannheten er vel hvordan du personlig liker eller misliker spillet, uavhengig av hva anmeldere, influencere og andre mener. Duh! Vi snakker jo om å få et bilde av hvordan spillet er basert på meninger FØR man spiller det. Da er ikke en fangruppe eller tidlige anmeldelser beste. Men gjennomsnittet av både spillere og anmeldere over tid.
  6. Hehe wow for en bombe, sån var det i redfall sin gruppe og. De gruppene er jo 90% fanboys. Fint sted og cope men ikke nødvendigvis der du finner sannheten. Gi det heller noen dag å se hvor gjennomsnittet lander.
  7. Akkurat som forventet altså. Sikkert bedre om 1-2 år. Blir nok ikke prioritert dette i havet av gode spill som slippes i disse tider.
  8. Altså det er helt utrolig. Den bossen kan dra til hel***! 😂 Legende han der
×
×
  • Opprett ny...