Jump to content

Djz

Medlemmer
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Djz

 1. Tror ikke på mr Spencer, snakker med to tunger. Hykleri. Men dette er genialt for MS, stort trekk. Vil ha stor effekt for xbox. Personlig spiller jeg ikke noen av spillene de lager så jeg bryr meg ikke. Men for plattformen er dette veldig bra og sterkt trekk. Men nå kan alle xbx fanboys slutte å klage over Sony sin eksklusive spill ødlegger, for dette er i såfall mer ødeleggende en noe annet som har skjedd innen industrien.
 2. Har du spilt dette? Å si at grafiske og design er kjedelig er for meg latterlig baklengs. Jeg har spilt 3t, grafikken er drit bra og designet. Ang slossingen er den jævlig bra, grunnen til alle spill kopierer dark souls er fordi... Det er bra! Ikke alle klarer det, og det er ikke revolutionary i dette spillet, men veldig solid og responsivt. Du kan ikke dømme når du ike har spilt det engang, og dette er bedre en PN, jeg synes PN var ok ikke mer
 3. Begynte på dette i går, fantastisk grafikk og så langt veldig bra, absolutt noe jeg gleder meg til å spille videre på
 4. ble veldig imponert, sony leverer så langt! Demonsouls, returnal, R&C og nå dette, alt innen 1 år (sannsynligvis). Alle spillene oser kvalitet. Veldig bra, veldig fornøyd med ps5 så langt. Og det beste er at klimax er langt fra nådd før vi ser nye GOW!
 5. Jeg elsker returnal, og R&C ser rått ut, etterfulgt av kena som ser bra ut og horizon som er et av de største. Seff vis ingen av de frister så kam du jo bare kjøpe noe annet. Min ps5 har ikke stått ubrukt 1 dag siden den kom i hus. Jeg er faktisk imponert over spillene som kommer innen 9mnd fra lansering.
 6. Fantastic, glad jeg gikk for ps5. Blir et nytt spill annenhver mnd fremover og det er perfekt 👌
 7. Han har nok ikke sjansen til og spille det engang , så han får sitte i hjørnet å klage, som en ekte fanboy gjør!
 8. som en som ikke er fan av slike spill må jeg si returnal er helt rått, utrolig gøy og utfordrene. Men når man begynner å komme inn i det er det utrolig gøy, storkost meg , og er bare halvveis ferdig med det
 9. Som vanlig, må klage før vi leser vettu 🤣
 10. Jeg tror PS now vil bli svaret mot MS, de må bare forbedre det tekniske, noe de ser ut til å jobbe med. Det kan og bli løsningen for de som på død å liv vil spille ps2 og ps3 spill i fremtiden, ps2 har de allerede en del av der. Vis Sony baker ps pluss og Now in i 1 tjeneste kan det bli spennende å se. Men tiden vil vise hva de gjør, akkurat nå er ihvertfall jeg veldig fornøyd med sånn det er nå.
 11. Bryr meg ikke veldig, selvfølgelig dumt å ikke ha en backup plan, men de spillene spiller ikle jeg lenger.
 12. heldig gris, jeg venter fortsatt på koplett... Doom ser rått ut!
 13. Foretrekker kontroll over mus og tastatur,selv på pc, med unntak av noen få spill.
 14. Jeg ble positivt overrasket, er bra hyped nå... Så utrolig typisk at MAI er da jeg nå er forventet å få den 😭😣
 15. Så bra for MS, dette trengte de, håper ikke elder scrolls blir exlusivt i fremtiden. De gamle spillene bryr jeg meg ikke om da jeg gar de fleste allerede, men som PS spiller, ville fremtidens elder scrolls vært små trist. Men om dette kan gjøre MS mer konkurransedyktig er jeg "all for it".
×
×
 • Create New...