Gå til innhold

Djz

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Djz

  1. Det har vel vært krav til Xbox konto fra dag 1 på Sea of Thieves tipper jeg. Helldivers 2 så ble det vel lagt til lenge etter at det var sluppet, og da ville også enkelte som har kjøpt spillet ikke få spilt, da de ikke har mulighet til PS konto i sine land eller noe slikt. De fleste spill i dag krever en eller annen form for konto (eller 2) ett sted for å få spilt. Er nok noe man må lære seg å godta dessverre. Men en enklere enn å måtte ta vare på serienummer som i gamle dager, men kjedelig når man ikke får spilt det man har betalt for lenger. Ja sant det, mer prinsipielt for meg egentlig. Stå sammen mot sony men ik MS er bare døfødt. Jeg er ellers enig med deg. Det er jo tåpelig hele opplegget uansett hvem som krever det. Det sto jo skrevet når man kjøpte helldivers at dette ville bli krav så at man ikke gidder å lese er jo ikke alle andre sin feil. Alt i alt skulle dette aldri vært krav noe sted. Men måtte påpeke hvor dobbelt moralsk enkelte folk er. Har ikke noenting med sikkerhet å gjøre, bare ren å skjær fanboy oppførsel.
  2. Ganske gøy spill! Litt delt på at det er session based men virker ganske ok. Men det som er morsomt er at man blir tvunget til å signere opp til xbox konto. Man kan ikke spille det uten. Det er ok for meg, tok 30 sekunder. Men det for jo den gjengen som hyll gren over helldivers til å se ut som noen hyklerske grinunger. Som de er, men mått flire litt når jeg så dette etter alt dramaet. Sony er store og skumle men ikke Microsoft? The cope!!😆😆
  3. Helt rått! Stor respekt! Skal kjøpe det spillet jeg og! Takk for det du gjør, veldig stort av deg!
  4. Er ikke mange spill fra xbx jeg bryr meg om denne generasjonen. Mye ræl. GP var vell ikke så suksessfullt som de ønsket. Dette er sikkert det beste de kan gjøre. Men tar det Phill sier med en klype salt.
  5. Alien fireteam er jo gøy, strålende kritikker og. Jeg gleder meg veldig til å spille det med noen venner 😎
  6. Hehe wow for en bombe, sån var det i redfall sin gruppe og. De gruppene er jo 90% fanboys. Fint sted og cope men ikke nødvendigvis der du finner sannheten. Gi det heller noen dag å se hvor gjennomsnittet lander. Sannheten er vel hvordan du personlig liker eller misliker spillet, uavhengig av hva anmeldere, influencere og andre mener. Det har litt med alder å gjøre også , man modnes og gir til slutt faen I hva folk mener ;) 😉. Haha, så du mener "modene" mennesker ikke bryr seg om anmeldelser? Cope
  7. Hehe wow for en bombe, sån var det i redfall sin gruppe og. De gruppene er jo 90% fanboys. Fint sted og cope men ikke nødvendigvis der du finner sannheten. Gi det heller noen dag å se hvor gjennomsnittet lander. Sannheten er vel hvordan du personlig liker eller misliker spillet, uavhengig av hva anmeldere, influencere og andre mener. Duh! Vi snakker jo om å få et bilde av hvordan spillet er basert på meninger FØR man spiller det. Da er ikke en fangruppe eller tidlige anmeldelser beste. Men gjennomsnittet av både spillere og anmeldere over tid.
  8. Hehe wow for en bombe, sån var det i redfall sin gruppe og. De gruppene er jo 90% fanboys. Fint sted og cope men ikke nødvendigvis der du finner sannheten. Gi det heller noen dag å se hvor gjennomsnittet lander.
  9. Akkurat som forventet altså. Sikkert bedre om 1-2 år. Blir nok ikke prioritert dette i havet av gode spill som slippes i disse tider.
×
×
  • Opprett ny...