Gå til innhold

FFX: Den første blitzball-kampen


Royzer

Anbefalte innlegg

Sitter nå og skal gå igjennom ffx, problemet er at jeg har tenkt å klare den Blitzball-kampen som du må spille når du kommer til Luca. Etter flere mislykkede forsøk på å vinne har jeg lyst til å høre på andre sine erfaringer.

 

-Er det noen som har klart å vinne kampen? (det er det sikkert)

 

-isåfall, hvordan??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Går greit med en del forsøk. Selv har jeg spillt 30 timer med blitzball bare for å få tak en Crest til Wakka, og alle fire overdrive modes. Det dere trenger er jecht shot som dere får ombord på båten som går til Luca. Båten ligger i havenen, så ikke fortvil hvis dere ikke greide "minigamet" med ballen som ligger ute på dekk.. Litt flaks trenger dere også.

 

Behold! Det er en med 170 timers FFX erfaring her! :green:

Lenke til kommentar

Klarte den første kampen når jeg for 4 gang begynte på en runde FFX.

Uten Jecht Shot kan jeg nok så si ganske så sikkert at det er umulig.

Lagre rett før du spiller kampen og prøv å score så fort som mulig. Bruk jecht shot og få helst en tomålsledelse. Det er ikke så vanskelig om du har litt erfaring i fra blitzball i et tidligere game, men for førstegangsspillere så blir det nok et par hakk vanskligere. Etter at du har et mål eller to så er det som om det andre laget blir 10 hakk vanskligere. Brukt tiden til din fordel og bruk skift formasjoner i ett kjør ettersom hvilken side de angriper ifra.

 

SPOILER:

 

 

 

 

 

 

Den eneste forskjellen mellom å vinne og, og ikke vinne er at det kommer en scene hvor du holder trofeet og hvis jeg ikke husker feil så fikk du gil eller en annen premie. Begynner å bli et par måneder nå siden jeg spilte. Men det gir ingen forskjell på storyen om du vinner eller ikke.

Lenke til kommentar

Er ikke umulig uten Jecht shot, har klart det jeg :D ...... Men anyway til litt hjelp, første halvrunde har du ikke no teknikker du kan bruke med Tidus, derfor er en god løsning å bare holde ballen på din halvdel, f.eks bare sentre mellom de to i forsvar(veldig kjedelig, men av og til er motstanderen for dum til å komme mot deg :p ). Så i pausen "equipper" du Tidus med enten Sphereshot eller Jecht shot. Helst Jecht shot hvis du har den. En god teknikk er å få lurt til deg noen av motstanderen med f.eks en i forsvar og sentrer til tidus rett før de kan blokke deg eller angripe deg(ringen rundt spilleren). Så er det bare og komme seg nærme nok mål og sparke løs. Men husk og bruke tidus sin teknikk før 3(tror jeg) min for da kommer Wakka inn på banen og bytter ut Tidus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...