Gå til innhold

Lego for voksene


pe92

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan ikke tenke meg at Lego er utfordrende for voksne, dvs. så lenge du tar deg tid til å følge instruksjonene. Jeg hadde ikke hørt om Lego Creator Expert, men det virker å være akkurat det samme som for ungene, bare med flere biter? Old Trafford er litt under 4 000 klosser liksom. Tar sikkert litt tid å bygge opp. :) Men vanskelig, det kan jeg ikke se for meg at det er. 

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 4 måneder senere...

Har vurdert å starte opp en egen Lego tråd, men siden jeg ikke har kommet skikkelig igang så har jeg avventet. Jeg har kun Lego Technic. Har bygget noen modeller. Tiden har gått til vasking, fjerning av klistremerker og sortering av brikker etc.

Vanskelig? Tja... Det er folk der ute som bruker uker og måneder på å lage B, C, D... modeller av Lego's offisielle sett. Så du kan gjøre det svært komplisert og muligens tjene noen kroner på det.

Har kjøpt inn Lego på finn.no og i butikk for ca. 25-30k siden i sommer. Jeg er mer interessert i MOC's and GBC enn de offisielle LEGO modellene. Når jeg kjøper Lego ser jeg på hvilke deler som er med, hvor mange deler og hva jeg kan bygge med de delene. Bryr meg ikke om esker og byggeveiledning. Bygger en del av de standard modellene for å komme inn i prosessen, men enkelte av modellene til Lego er helt uinteressant for meg men morro for ungene mine å leke med.

 

 

 

 

Endret av Groovy Gorilla
Lenke til kommentar
On 5/27/2020 at 6:22 PM, pe92 said:

Er lego utfordrende for voksene? 

Er det noen som har prøvd serien fra Lego som heter Creator Expert? 

Utfordrende? Nei, i al fall ikke om du har vokst opp med lego. 

Har bygget mange fra Creator Expert serien og de beste står fremme som dekorasjon.  Jeg begyndte å bygge etter å ha lest boka "The Cult of Lego" og bruker det som avkobling fra hverdagen.  Jeg har funnet det en fin måte å komme seg litt bort fra dataen/jobben og bare sitte å kose seg med detaljerne man finner i de større sett. 

Det ble julefeiring over Zoom i år og jeg satt og bygget Disney Castle hele kvelden mens jeg var virtuelt til stede hos familien som gikk rundt juletræet, åpnet pakker osv...  vi syntes alle det fungerte riktig godt på denne måten og den 6-årige nevøen skulle ofte se hvor langt jeg hadde kommet med byggingen. 

Det var første sett jeg har bygget på et år, men nå som jeg hadde kommet inn i rytmen igjen, bygget jeg også Central Perk-settet i dag som jeg har hatt liggende på lageret lenge; også et sett som tar seg fint ut som utstilling/dekorasjon. 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...