Gå til innhold

Hackere sto bak The Last of Us 2-lekkasjen, hevder ny rapport


Melding lagt til av Uderzo

Vennligst benytt dere av spoilertags hvis dere diskuterer historien som har lekket. Ellers risikerer dere at hele innlegget blir fjernet.
 

Anbefalte innlegg

barezell skrev (17 minutter siden):

setter i spoiler just to be safe.

 

  Skjul innhold

 

Poenget til ND er jo cycle of revenge og vise hva det gjør med mennesker. spill 2 er noen år etter og Ellie mister der et par kjente og kjære. Tipper vi ser en ganske kraftig forandring i henne. spesielt etter hu slakter campen til abby. Når vi følger Abby får vi nok se flashbacks som gjør at vi sympatiserer mer med henne, samtidig som de viser oss masse grusomt Ellie gjør med cultist i nåtid. 

Man kan jo selvsagt like eller ikke like veien de har valgt å gå med story.  Inntil man spiller spillet så er det ikke godt å si om ND klarer å fortelle historien godt nok eller om det bare er shock for shock. Men de har jo imo ikke skuffet til nå.  Så jeg synes de fortjener benefit of the doubt.

 

 

Det er jeg helt enig i. Som sagt tror jeg Naughty Dog er kanskje de eneste som kan klare å få dette til. De har en god track record hittil med å lage ekstremt engasjerende historier. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Iki skrev (11 timer siden):

Når man bruker tid på å trene seg opp for å overleve så vil man vanligvis trene seg opp...

Karakterene i det første spillet var vel ikke skinn og bein var de?

Du vet for lite til å kunne si noe om karakterene, motiver, hvem de er, hvorfor man skal bry seg om dem.

Og du vet for lite om hvordan kroppen fungerer til å uttale deg om dette.

Iki skrev (10 timer siden):

Poenget mitt er at uten å vite hele historien så vet man ikke noe.

Hvorfor skal man like Luke?

Ser man filmene fra begynnelsen av så ser man en gutt som dreper vennene og torturerer den tidligere hovedkarakteren.

Hvem blir torturert? Nå er SW et ganske spesielt tilfelle, da filmene er lagd i en merkelig rekkefølge. Hovedkarakteren er jo egentlig ingen, da det handler om en familie.

Endret av Heiti
Lenke til kommentar
20 hours ago, Iki said:

Hvorfor ikke? Fordi du fikk vite mer om karakterene? 

Anakin var snill, i begynnelsen, men Vader var "slem" så da var det greit?

Den eneste grunnen til at "ingen" tenker slik er på grunn av konteksten til handlingene.

 

Så da får du vennligst vente å se hvordan det ferdige spillet blir, slik at du faktisk kan gjøre deg opp en mening.

 

Når den første star wars filmen kom ut, episode 4, så visste vi mer eller mindre ingenting om Vaders forhistorie som Anakin.

Når det gjelder temaet for denne tråden, TLOU2, så kan det hende Naughty Dog lykkes i å skrive en historie som fremstiller Abby på en sympatisk måte. Eller så kan det hende at det er meningen at vi skal mislike henne, og at vi får ta rotta på henne i rollen som Ellie ved spillets slutt. Det blir spennende å se, men ut ifra det jeg har sett av lekkasjene så har jeg mine tvil.

 

14 hours ago, Kenny Bones said:

Det er jo et spørsmål om perspektiv. Det ble aldri fremstilt at Luke er the bad guy. I tillegg ble Darth Vader spesifikt lagd for å både se ut som, og fremstå som en villain. Det var ikke før vi fikk backstoryen hans at man kunne sympatisere til en viss grad med han. Dette er jo klassisk effektiv storytelling. 

Det var ikke jeg som sådde tvil om Luke egentlig var en good guy, det var Iki.

 

9 hours ago, Iki said:

Jepp, sammenligningen med en stormtrooper var ganske tåpelig.

"Imagine if one of the random stormtroopers that died on the Death Star has a daughter that finds Luke years later and smashes his head in with a golf club. Then the rest of the movie is about her trying to track down Leia to kill her and her friends. That’s basically the plot of tlou 2."

"Imagine if one of the random Firefly surgeons that died during the end of TLOU1 had a daughter that finds Joel years later and smashes his head in with a golf club. Then the rest of the movie is about her trying to track down Ellie to kill her and her friends. That’s basically the plot of tlou 2."

Same shit, different wrapping.

Lenke til kommentar
6 hours ago, Iki said:

Jeg håper du en dag forstår sammenhengen med Vader og andre karakterer.

Du mener at Abby kanskje kan sammenlignes med Vader, stemmer ikke det? At hun i likhet med Vader tidligere var en sympatisk karakter som ble drevet til galskap av uheldige omstendigheter. Jeg håper isåfall at du har rett, selv om jeg er skeptisk. Vi får se hva som skjer.

Lenke til kommentar
Iki skrev (1 time siden):

Det virker som dere har store problemer med å forstå at en "snill" karakter kan bli en "slem" karakter.

Har jo ingen problemer med å forstå det, men det gjør på ingen måte sammenligningen din god. 

 

Endret av barezell
Lenke til kommentar

Legger kommentarene mine i spoiler:

Spoiler

Det som kanskje frustrerer meg mest er måten det ser ut til at de har behandlet karakterene fra spill 1 på. Dersom poenget hadde vært å drepe Joel, for at Ellie skulle få motivasjon til hevn så hadde det i seg selv være greit nok. Kanskje til og med skikkelig bra. Men det ser ikke ut til at dette er tilfellet. Man blir tvingt til å spille som Abby, og da er det plutselig Ellie antagonisten. 

Altså, alt dette skriker SJW agenda. Abby er datteren til en NPC fra første spillet som hadde minimal påvirkning på storyen. Hun skal vi lissom bry oss om? Jeg skjønner det ikke. Nå kan det godt være at spoilerne mangler kontekst fullstendig, jeg håper det. Men kontekst eller ikke, dette ser ikke ut til å være god storytelling. I tillegg ser det ut til at denne sekten som Ellie jakter på er hvite Kristne anti-gay folk. I en story og setting som omhandler et zombie-lignende virus? Hvordan i all verden skal det gi mening? Det passer jo ikke inn. Storyen burde heller ha fokusert på en kur, eller menneskets videre overlevelse. Ikke at "i denne verdenen finnes det anti-gay folk", altså what. 

En annen ting jeg ikke forstår med SJW agendaen er at dersom poenget er å yte kvinner og LGBQT rettferdighet, hvorfor skal de se ut som menn? Hva er problemet med at kvinner ser ut som kvinner? Er det plutselig undertrykkende? Og hvis hvite menn er "ondskapen selv", hvorfor skal da disse sterke kvinnene se ut som en? Er hun transeksuell? Isåfall, why? Er dette virkelig et så viktig poeng å få frem? Ville det ikke da ha vært bedre at denne karakteren har empati og fremstår som en god person?

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...