Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

4 minutes ago, Granca said:

Da er det neppe noe for meg.

Du kan jo like godt kjøpe en hel flaske på dagligvarebutikken bare for å ha smakt en gang, enn å bestille det i baren. Jeg synes uansett at det er artig å utforske hva man får for pengene.

Men, om du liker det søtt, så er visst aprikot brandy en ganske sikker vinner 8,5/10, altså på høyde med sprøstekt andemiddag ;) Smaken er god, men for mye søt drikke blir litt drøyt for meg å holde på for lenge med. Da passer slåpebærlikøren bedre om man vil nyte det lenge. Tipper at aprikot brandy lar seg bruke i en del spenstig gode blandinger også.

Forresten om du liker vaniljelikør så har spanjolene en helt egen som er super til å blande med eplemost f.eks. 

Men advarsel: denne er sykelig søt om du drikker den som den er. Duger ikke til å drikkes uten å blande..

licor43_1litro.jpg

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Foretrekker den med eplemost. Er bortskjemt å få kjøpe Tou og Berntsen eplemost hjemme. Er mange eplemoster som ikke har kullsyre i Norge. Triks er kanskje å hive de i sodastreamen først. Synes det gir litt godt kick til drink når det er litt bobler i drikken. Anbefales å prøve det ;)

Lenke til kommentar
G skrev (Akkurat nå):

Foretrekker den med eplemost. Er bortskjemt å få kjøpe Tou og Berntsen eplemost hjemme. Er mange eplemoster som ikke har kullsyre i Norge. Triks er kanskje å hive de i sodastreamen først. Synes det gir litt godt kick til drink når det er litt bobler i drikken. Anbefales å prøve det ;)

I motsetning til hva du nå tror, så drikker jeg svært lite og sjelden. Liker IKKE smaken av alkohol, så jeg drikker bare søte/sursøte drinker som får bort det meste av smaken. Øl og vin har jeg aldri smakt, og kommer ikke til å gjøre det heller. Kan gå mange måneder mellom hver gang jeg i det hele tatt smaker alkohol.

Lenke til kommentar

12623_0.jpg

Flasken til høyre Ron Trinidad. Dersom du vil ha blandevann og tåler alkohol. Jæsklig billig hvit nøytral rom. Helt konge! Fikk den til latterlig lav pris på matbutikk i 2005. Bedre enn baccardi. Husker jeg fikk noe bakkardi som slo i skallen en gang, montro om det var noe metanol-lureri, eller himkok de hadde lurt oppi drinken fra baren. Har bestemt meg, skal jeg ha hvit rom så blir det flasken til høyre ovenfor 10 av 10 ganger framover, og så å mikse selv på vorspiel eller etterpåfesting.

All brunfarget alkohol har stoffer som gir tømmermenn. Men skal jeg ha brun drikke, så er det enkelte rugbaserte whiskeys som er ganske nøytrale og digg å nippe til. Tror likevel det blir litt tøft for Granca om han ikke liker alkoholsmak.

Vodka og Gin er ikke særlig godt. Hater spesiellt vodka, da tar jeg heller hvit rom. Gin egner seg jo til noen drinkmixer da.

Endret av G
Lenke til kommentar
9 minutes ago, Granca said:

Med da er det tid for spasertur igjen. Kommer tilbake med rapport om mulige tvillinger, cameltoes, snabler og annet tøys etterpå. Nudistsonen er enorm her, så det er nærmest umulig å ikke se sånt på en tur.

Husker jeg gikk forbi de der sprademennene ved fyrtårnet en gang. Kikket jo selvsagt på galskapen, for det er litt av et syn. Andre ville kanskje snudd seg bort. Det var en kar der med rødglødende nøtter. Syntes jævlig synd på han. Og hadde jeg vært snill og grei så hadde jeg sikkert løpt bort og sagt pent i fra om at han kanskje burde ta seg en tur til sykehuset. Montro om han måtte kastreres senere på kvelden? Uansett, jeg holdt på å le meg litt skakk etterpå også da. Så man kan ta slikt med humor, selv om det er alvorlig som i graven sånt noe.

Endret av G
Lenke til kommentar

Er kresen nok på damene jeg, men liker store variasjoner på utvalget. Ser det fine i mye forskjellig :roll:

Ok, jeg skal utfordre deg litt Art-Vandelay. Det er faktisk større fare for shemales og kjønnsopererte når du ser silikon og nesejobber som det på bildet her. Men, det kan like fullt være et kvinnfolk som har lagt seg under kniven:

Spoiler

melanie-iglesias-featured.jpg

Synes dama på bildet er finfin jeg. Men en ser det er silikon og sannsynligheten for en nesejobb er der, selv om jeg også ble litt usikker (fikk nesejobb feeling av det). Er litt vondt å si med hender siden de ligger i forgrunn. Da kan det fort se større ut enn i virkeligheten. Men også det kan fort være er en tell-tale.

Endret av G
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Fjernet en del innlegg grunnet trolling. 

Kommentarer på dette skal ikke tas i tråden men i en PM til meg. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...