Jump to content

Fjøs tran sen

Medlemmer
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

150 :)

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. Leste dette på koronatråden her på diskusjon : " VESTNES (NRK): Alle arbeidarane viste fram negative koronatestar då dei kom frå utlandet. Kort tid etter fekk 80 av dei påvist koronasmitte. – Urovekkjande historie som viser at kontrollregimet ikkje fungerer, seier Ap-leiar Jonas Gahr Støre. Det bur under 7000 menneske i Vestnes. Av dei 81 som er registrert med smitte etter jul, er berre ein fastbuande, resten er tilreisande til Vestnes og til nabokommunen Ålesund. Dei andre kjem frå land som Polen, Litauen, Italia og Romania. " Jeg blir jo mildt sagt veldig bekymret for vår felles venn Art - når jeg leser dette. Håpe han har det bra opp i all denne smitten i sitt distrikt. Men mistenker at han har vært ute en vinternatt før, og holder dette på betryggende avstand.
 2. Det kan opplyses at det til de grader har noe med meg å gjøre !
 3. Om da det ikke var fire trafikk betjenter som banket på Svein Ronny (eller noe slikt) sin dør, for å fortelle ham at han hadde feilparkert på en parkeringsplass - reservert for koronasmittede. Uansett synd han ikke ga dem hver sin pose med tomatsuppe - med klar beskjed om at de snarest burde innfinne seg på sitt eget toa lett. Det tror jeg du hadde gjort !
 4. Godt at høre....vil etter dette all tid tenke på deg som "to mat bud eia ". Hvis det da ikke har seg slik at du er ansatt som bud hos han Harald Eia ? Min gode "uvenn" på fjern synet.
 5. Selvfølgelig gjør det ikke det....like lite som det ville hjelpe å anbefale sauene i fjøset mitt, noe som helst.
 6. Personlig tenker jeg at det skulle vært flere Doro produkter på markedet for eldre og svaksynte. Ikke minst når det gjelder utvalget av fjernkontroller til "televisjonen", som en del eldre fortsatt kaller "apparatet" hvor de får inn sin daglige rikskringkasting. ( NRK 1, 2 og 3, må vite ). Vil ellers nevne at også Doro har minst en smarttelefon, om ikke flere, i sitt utvalg. Kan ellers nevne at jeg selv har gått til inn kjøp av et rikelig utvalg Toro suppeposer, i tilfelle av fullstendig korona kolaps i samfunnet, alternativt - den 3.verdenskrig. Forsterker trolig nå lageret med noen ekstra poser tomatsuppe, med tanke på din omsorg for min tarmfunksjon.
 7. Nå var det vel ikke først og fremst de arbeidsledige jeg hadde i tankene da jeg antydet en mulig sammenheng mellom "Doro og Toro" brukere. Langt mindre så jeg for meg at noen kunne oppfatte dette som "latterliggjøring", selv ikke i disse litt hårsåre krenkelsestider. Men dine kunnskaper om tarmens funksjoner setter jeg stor pris på. I likhet med tilbudet om å bli oppdatert på temaet "tarmkultur", så gar via en personlig p.m.
 8. Har ellers inntrykk av at mange som bruker Doro - også spiser mye Toro ( Ja, du vet disse suppeposene som før komfyrvaktens tid, hadde en lei tendens til å koke over ).
 9. Ja, for du har vel ikke allerede kommet i "Doro-alderen" ?
 10. Også dette er vel en gjenganger fra Demses, Hr. Elg ? Vurderer nu at svare med en "nattalive" av Truls...men frykter det kan bli i sterkeste laget.
 11. Har jeg ikke sett henne minst en gang tidligere i de sene nattetimer ?
 12. Nok en gang dobbel, da jeg forsøkte å redigere. Beklager.
 13. Som Elise Nyborg Eriksen i sin tid skrev på ABC nyheter : Munker synger pop. " Gregorian er et gregoriansk kor som synger moderne popsanger, arrangert som munkenes sang i middelalderen. " Om grunnen til at mange liker slik musikk, skriver hun : " Grunnen må være at gregoriansk sang gir en slags «meditativ virkning». Lignende følelse man får fra blant andre Enigma, Enya og Era - uten sammenligning til original gregoriansk forøvrig." Jeg er veldig enig med hennes sammenligning. Her i fjøset lytter vi nettopp til slik musikk store deler av døgnet. Det gir en indre ro også til de firbente.
 14. Takk. Dette setter jeg sær deles stor pris på.
×
×
 • Create New...