Gå til innhold

Film-ID tråden: Spør her hvis du lurer på hva en film heter


haarod

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ser etter en fransk komedie ca rundt år 1982. Gikk mange ganger på saga kino i Oslo. Alt jeg husker fra filmen var en kassadame som jobbet i et supermarked. Dette var bare en jobb hun hadde blant studiene hennes mener jeg å huske... Dette er alt jeg kan huske. Den var i alle fall ekstremt morsom!

 

Noen som har en ide om hvilken film dette kan være?

Lenke til kommentar

Lurer på en film:

 

Jeg så en film for en del år tilbake som satte sine spor. Den handler om en (troende?)mor som stenger dattera si nede i husets kjeller(mulig det var i et rom) i mange, mange år. Grunnen tror jeg var at mora ikke ville dattera skulle møte gutter. Etterhvert blir det oppdaga og dattera blir redda ut, og må deretter lære seg alt på ny. Noen som har en anelse om hva den filmen kan hete? Hadde vært så glad om noen fant det ut! :):)

Har søkt rundt og ikke klart å funnet den.

Endret av Hebra
Lenke til kommentar

Forsøkt å lete litt rundt igjen etter den filmen jeg er på utkikk etter, men ikke noe hell. Men fant derimot en bedre forklaring. Håper dette kan hjelpe litt mer, for de som er villig til å hjelpe meg med å finne filmen :)

 

A lifetime movie about a woman who kept her grown up daughter hostage at home in really bad conditions. The daughter graduated and even had a boyfriend. But the mother did not want her daughter to ever leave the house. There was another woman who had to get a search warrant or something to get the daughter out of the house. She found the daughter in a room that was locked and was in horrible conditons. The woman that rescued the adult daughter had to teach her how to speak and deal with people again. What is this movie called? :hmm:

Lenke til kommentar

Jeg er på utkikk etter en film som gikk på TV3/Viasat 4 for en måned eller to siden. Jeg fikk bare sett traileren, så jeg vet ikke helt hva som skjer. Jeg tror noe av greia var at det plutselig dukket opp noen skapninger som bare kunne se folk som følte frykt, eller noe.

 

Det så ut som en ganske ny film, engelskspråklig (mest sannsynlig fra USA), og jeg vil gjette at det kunne vært en action-thriller.

 

Edit: Fant det ut. Det var The Invasion.

Endret av sebbur
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...