Gå til innhold

World War 3 EA


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

World War 3 har hatt en trøblete utvikling, det er absolutt ikke nytt lenger, men sliter fortsatt med samme problemer som ved launch.

 

Det er et ok skytespill at best, med variasjoner i våpen og kjøretøy som kan være kult. De tekniske problemene, kartbalanse og omtrent tusen andre faktorer gjorde at spillet nesten døde ut. Det var månedsvis med under hundre spillere totalt.

 

Dette er et febrilsk forsøk på å få en spillerbase igjen. Jeg ønsker de lykke til!

 

Kjøpte spillet ved launch, spilt av og på siden det. Har hatt noen timer moro, men føler dette spillet allerede er dødt.

Endret av DrAlban3000
Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
JetzBullet skrev (3 timer siden):

World War 3 er tilbake💣 Lukket beta starter 25 november.

Blir artig å se om de har fått til spillet denne gangen, likte godt konseptet.

 

Jeg kjøpte spillet i 2018. Det var ikke mulig å spille ved release pga nettverksproblemer, men etterhvert viste det seg å være et jævlig kult konsept. Måten man kunne endre praktisk talt alt var fett, det var mulig å modifiserer kjøretøy og utstyr til det uendelige.

MEN. Det var nesten uspillbart og slet med ekstrem bruk av HW og elendig bildefrekvens, dette ble etterhvert gjort bedre. Etter 1 måned var 76% spillere borte, veldig mange av de via refund. Spillet hadde små bumps ved store patcher, men så gadd ingen å spille det til tross for at det nå var spillbart. Det var ikke så bra, bevegelser og skyting hadde ikke i nærheten av hva BF3 eller 4 hadde. Det er et elendig skytespill sammenlignet med BF3. 

Jeg har reagert på de uttallige videoene som har kommet om dette spillet i tide og utide. Streamere som plutselig lager en BF3 KILLER video hvor de reklamerer for et spill med under 1 server totalt som spiller.

Nå ble det kjøpt opp av russiske my.games som er i prosessen av å gjøre spillet gratis. Virker bra det? Det er nå lagt opp til massiv pengebruk via skins, premium utstyr. Disse folka driver med pay 2 win spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...