Jump to content

Kirikovski

Medlemmer
 • Content Count

  1464
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1002 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er vel heller at maskinen fryser seg helt fast til du tvinger den av med og holde inne av/på-knappen. Du kan så fjerne oppdateringen etter omstart/en tur innom sikkermodus.
 2. Har heldigvis ikke fått kinapakker med postnord men halvparten av selgerne har ikke engang fått postlagt pakkene jeg bestilte i januar pga kinesisk nyttår+coronavirus så blir spennende om ting kommer før 1. april eller ikke.
 3. 1. januar ble det kun innført for matvarer. Resten kommer 1. april.
 4. "Epic supports everyone's right to express their views on politics and human rights, we wouldn't ban or punish a Fortnite player or content creator for speaking on these topics," a message also shared by its CEO Tim Sweeney on Twitter. "
 5. Som jo er støtende for publikum. Fritt Hong Kong er ikke støtende ergo bryter det ikke reglene.
 6. Nå hadde ikke Blizzard noen regler mot å spre politiske budskap. Regelen de måtte benytte siden de ikke hadde noen regel var noe sånt som "budskap som kan fornærme publikum eller skade Blizzards rykte" som jo bare er svada. Det riktige ville vært å implementert en ny regel etter dette og ikke tatt fra han pengene eller kastet han og vertene ut.
 7. Ebay har en ordning som heter global shipping program som er valgfritt for selgere å melde seg på. Hvis du kjøper fra en slik selger så betaler du moms + fortolling på forhånd. Se etter selgere fra f.eks UK hvor det står "Customs services and international tracking provided" ved annonsen i søkeresultatet.
 8. Når jeg tenker meg om så er det sikkert hit du skal siden posten sendte meg hit forrige gang en pakke var deklarert feil: https://www.toll.no/no/netthandel/sok-tilbakebetaling/
 9. Selv om de i chatten ikke kan så mye så eskalerer de saken slik at noen på en avdeling som faktisk kan det ringer/sender deg en e-post.
 10. Sjekk youtube etter en guide som ligner på din. Var såre enkelt på min. Bare å dra fram og skru ut 8-10 skruer så hadde man tilgang på alt.
 11. Står hos nrk at moren ble tilbudt å bare sende ungen men at hun avviste det så åpenbart noe de kunne komme rundt med den konvensjonen.
 12. Jeg tenker at det var så enkelt at flyet kom opp på radaren. De sjekket om det skulle gå noe fly på det tidspunket. Det skulle det ikke (flyet var forsinket med en time) og de skjøt det ned.
 13. Du har jo den videoen av en iransk båt fjerner en ueksplodert mine fra et japansk tankskip etter at en annen mine hadde allerede eksplodert på den.
 14. Så for meg enda en MH17 situasjon. Fint å se at det ikke skal mer til enn bare videobevis, satelitter som fanget oppskytingen, missilrester og gjennomhullede flydeler på bakken for en innrømmelse.
×
×
 • Create New...