Jump to content

Kirikovski

Medlemmer
 • Content Count

  1501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1034 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Selv da i en flat ørken uten hinder så vil 5.56 sin reduserte effektivitet over 300 meter være et problem mot 7.62 sin større rekkevidde og slagkraft. Halvparten av sammenstøtene i Helmand skjedde på avstander mellom 300 og 800 meter ifølge Britene.
 2. En billigere løsning ville være å flytte containeren over batteripakken og koble til vannet.
 3. Det du spesielt vil unngå er å ligge i sengen i flere timer. Hvis jeg ikke sovner på 20 min så står jeg opp og hører på noe avslappende musikk i et annet mørkt rom i 10-20min før jeg legger meg på nytt igjen. Hvis jeg ikke sovner på 20 min så gjør jeg rutinen på nytt. Etter to dager så startet jeg å sovne på under 20 min. Ellers fikk jeg denne og den for langvarige søvnproblemer anbefalt av legen min: https://nhi.no/psykisk-helse/kognitiv-terapi/kortvarige-sovnvansker/kortvarige-sovnvansker-selvhjelpskurs/
 4. De kunne spart seg litt når youtube kontoen min ikke er langt unna å være 18 år selv.
 5. Trodde den skulle være som i flyet bakgrunnen basert på tittelen men er et lite rødt flagg og sirkel som på flyet i forgrunnen.
 6. Var så glad for hvor fort jeg fikk fraktmeldingen før jeg husket at jeg også hadde en bestilling på en dataskjerm liggende inne.
 7. Trumf og Coop høres bra ut for dagligvarehandel. Er bare å sette grensen på kortene lavt.
 8. På hvilken måte? De kan ikke selge aksjen tilbake til markedet igjen til omtrent samme prisen de kjøpte den for?
 9. Men hvorfor må det stilles 30 ganger den normale garantien på volatile aksjer. Hva er risikoen?
 10. Har fortsatt ikke fått VOEC påført noen av pakkene mine fra Aliexpress men jeg hadde en pakke fra eBay hvor det sto VOEC Paid: 2024926 i adressefeltet så det var kult å endelig se i praksis.
 11. Ser ikke slik ut. https://www.posten.no/fortolling/motta-fra-utlandet
 12. Hvis det ligger to produkter ute og en kjøper spør begge to om de fortsatt har varen til salgs og begge svarer ja så er det jo bare en som får salget og den andre får ingen flere meldinger. Men det er nok mest at folk ombestemmer seg eller finner ut at prisen var litt for høy etter å ha tenkt på det.
 13. Tenker du på hvis noe prøver å svindle selger? Tracking hjelper lite når pakken først har forsvunnet er min erfaring.
 14. Siden folk motarbeider han og lyver direkte til han hvor mange amerikanske soldater som befinner seg i Syria for å forhindre at han skal kunne utføre valgløftet om å trekke tilbake soldater så forstår jeg godt at han setter inn folk som gjør som han sier i de siste månedene han har igjen.
 15. Hadde vært gøy om finn satte inn et forbud mot salg av PS5 maskiner i en uke grunnet mistenkelig aktivitet.
×
×
 • Create New...