Jump to content

Kirikovski

Medlemmer
 • Content Count

  1476
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1011 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merkelig men ikke første gangen posten har motstridende info på nettsiden. Ville kontaktet kundeservice for en oppklaring.
 2. Du får da sendt pakken med hånderingstillegget?
 3. Hva er egentlig problemet med lån (med samme rente som de private lånene de får) så lenge de tilbakebetaler lånet?
 4. Var tomt for fiskegrateng og joikakaker men en overflod av pålegg og alt annet på min butikk.
 5. Ble bytte til Hudya hos meg også. Satser på at ICE ikke kjøper dette selskapet også som de gjorde med Hello og Komplett mobil. ICE må virkelig ha lyst på meg som kunde.
 6. Svært spesielt system de har hvor en pasient som kommer seg til rett sykehus som er dekket av forsikringen tror han er i trygge hender men så viser det seg at legen som behandlet pasienten ikke hadde egen kontrakt med forsikringsselskapet så behandlingen fra legen dekkes ikke av forsikringsselskapet.
 7. Smart. Jeg kan kjøpe inn lørdagsgodtet for neste uke i dag og så neste uke kjøper jeg inn godtet for uken etter der igjen slik at det alltid har ligget 7 dager hjemme.
 8. Hamstrer folk så mye kjøtt/mat med kort holdbarhet egentlig? Har sett folk kjøpe enormt med dopapir, hermetikk, mel, sukker og matolje men sånt går ikke akkurat ut på dato om to uker.
 9. Tommelregelen er for kvaliteten på kjøttet. Ikke noe problem å ha kjøtt i fryseren lengere enn det hvis du ikke er så kresen.
 10. Grunnen til at du ikke får idkort med bilde, personnr og signatur og bankkort sammen lenger er vel at de ville redusere ID-tyveri hvis du mister bankkortet.
 11. Ja men de behøver jo ikke å gjøre det. Hvis de sender pakken uten norsk mva og toll så kreves jo mva/toll fortsatt inn av posten/postnord.
 12. Skyter de ikke seg selv i foten? Hvis de ikke melder seg inn i systemet så vil vel pakkene deres bare bli fortollet på den gamle måten.
 13. Er vel heller at maskinen fryser seg helt fast til du tvinger den av med og holde inne av/på-knappen. Du kan så fjerne oppdateringen etter omstart/en tur innom sikkermodus.
 14. Har heldigvis ikke fått kinapakker med postnord men halvparten av selgerne har ikke engang fått postlagt pakkene jeg bestilte i januar pga kinesisk nyttår+coronavirus så blir spennende om ting kommer før 1. april eller ikke.
 15. 1. januar ble det kun innført for matvarer. Resten kommer 1. april.
×
×
 • Create New...