Gå til innhold

Ice kjøper Komplett Mobil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Blir nok å gå over til Telia igjen da.. -.- 

 

ICE virker. Slapp helt av.

 

Det er ikke poenget. Det er flere her som likte tilbudet vi hadde med Komplett mobil.. De har vært i markedet i bare to/tre år, også plutselig selger de seg ut.. 

 

Gir ikke akkurat noe tillit til komplett gruppen akkurat.. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Jeg er Komplett kunde idag, hva er det som er så galt med ICE?

Ikke noe galt med Ice. Men mange som har komplett mobil valgte nettopp komplett mobil pga telenordekning. Ice supplerer med teliadekning, og det vil nok være ett problem for noen. Og så er det jo det fantastiske tilbudet komplett mobil har i enkelte land utover EU.

 

«Sone 2

EU+ er inkludert i alle våre abonnement. Gjelder landene Bangladesh, Malaysia, Montenegro, Myanmar, Pakistan, Serbia, Sveits, Thailand og USA.»

 

Dette vil jo forsvinne, og her har komplett mobil vært klasseledende. Det er jo trist for alle som vil ta med seg sitt norske telefonabonnement til disse landene.

 

Ice tar til sammenligning 37,5kr pr mb i Pakistan, Myanmar og Bangladesh. For de andre landene tar de mellom 1,25kr og 6,25kr pr mb. Og de har ingen tak på hvor mye de belaster deg. Det betyr i beste fall(1,25kr) at du betaler 1250kr for å streame 1 time med HD innhold på Netflix. I verste fall 37500,-...

Endret av Kron
  • Liker 5
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...