Jump to content

Zimba

Medlemmer
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 :)
 1. Samboer opplever dette på sin 11 etter oppdatering!Ikke skjedd med på min Pro. Hva salgs telefon har du?
 2. Jeg synes min 11 Pro blir veldig varm under lading med den medfølgende laderen. Apple mener at visse typer deksler bør tas av under lading og tenker det kan være lurt siden telefonen blir veldig varm. Andre som gjør det? Jeg bruker Apple sitt skinndeksel noe jeg gjorde på min XS, og den endte med maksimal batterikapasitet på 90% før jeg solgte den...
 3. Hvordan er kvaliteten mellom Ice og Telenor nå?
 4. Noen som vet hva «optimalisert batteriladning» går ut på? Den skal lære av lade/bruksmønsteret og skal aldri lade over 80% «før man trenger det». Min lades til 100% selvom dette er på 🤔 Tar kanskje litt tid for at den skal lære seg det?
 5. Samme her med bestillinga mi fra OneCall (sender vel fra samme sted).Satser på det skjer noe i natt!
 6. Kan jo fortsatt skje noe utover kvelden og i morgen tidlig. Min er bare forhåndsmeldt hos Posten.
 7. Der kom det sporing på min fra OneCall/Telia 😃
 8. Den er litt større ja, men utnytter størrelsen mye bedre da nesten hele fronten er skjerm.Anbefaler å gå i en butikk å sammenligne din telefon med iPhone XR. Den er like stor som 11.
 9. iPhone 11 er faktisk litt større enn Pro-utgaven. (6,1 vs 5,8). iPhone 11 Pro Max derimot er større. (6,5) Apple påsto at XR hadde lengre batteritid enn XS, så jeg vil faktisk anta at 11 har marginalt bedre batteri enn Pro. (Ikke Max) Dette skyldes at den har mindre oppløsning (PPI) enn det Pro har.
 10. Jeg har faktisk prøvd og fikk to forskjellige svar.Den første sa at det hadde skjedd en feil med betalingen (?) og at bestillingen bør gjøres på nytt. Synes det var litt rart siden jeg hadde fått ordrebekreftelse, så tok kontakt litt senere å traff på en annen kundebehandler som sa at jo da, bestillingen var registrert og at telefonen kommer til å bli sendt på torsdag. Så får vente i spenning å se, men er litt usikker siden hele nettbutikken hadde hikke fra kl 14 og lagt utover ettermiddagen. 😜
 11. Noen som bestilte hos OneCall som ikke finner telefonen på mine sider? Hele bestillingssiden dems hang på fredag, men har fått to ordrebekreftelser på mail så skulle tro det er i orden.
 12. P30 Pro 256 GB + 8 GB RAM for 7990 med Huawei Watch GT sort på Elkjøp.no etter kl 18 i dag (Happy Hours).
×
×
 • Create New...