Gå til innhold

Kollidert søskenbarnet mitt sin grombil i en lyktestolpe når jeg ville sladde


Sommereng

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du bør takke ja til jobben. Dette treng ikkje å være ein jobb som du har så lenge, men litt jobberfaring gjer det mykje lettare å finne ein betre betalt jobb seinare, eventuelt reforhandle lønna hos gartneriet når du har fått vist kva du kan.

Takk for svar. Jeg er helt enig med deg og har bestemt meg for å takke ja og jobbe bra, så om 2-3 måneder kan jeg spørre om litt høyere lønn hvis eieren er fornøyd med meg ?

Lenke til kommentar

Godt jobbet Sommereng! Ta jobben, selvfølgelig. Stå på, møt presis, og fram med smilet :-)

Så vil du muligens få bedre betalt evt mer arbeid, og ikke minst så får du en referanse! Når du senere skal finne deg annet arbeide så er referansen fra en fornøyd arbeidsgiver verdt gull.

Lykke til ?

Takk for det ? jeg er helt enig og har bestemt meg for å takke ja til jobben og jobbe bra, så om 2-3 måneder kan jeg spørre om litt høyere lønn hvis eieren er fornøyd med meg. Og som du sier så får jeg en referent og god arbeidserfaring ?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du virker ut som en oppegående kar selv om du dreit på draget. Ta jobben, snakk med søskenbarnet ditt og betal så godt du klarer. Dette var en megatabbe, men er på ingen måter utilgivelig eller umulig å gjenopprette. Du har fått deg en jobb og da er du jo allerede godt i gang. Lag deg en avtale med søskenbarnet ditt slik at dere begge blir fornøyde.

 

Etter at du har betalt så har du kommet deg ut av saken som er ærlig og redelig person, og med god arbeidserfaring.

Endret av Gavekort
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Ærlig talt, det er midt på vinteren?

 

Du burde vel bare fortalt politiet og søskenbarnet ditt at det var et uhell, og at du mistet kontrollen over bilen fordi det var glatt.

Da hadde du behold førerkortet, og forsikringen hadde betalt for skadene på bilen.

 

Dersom bilen er kaskoforsikret, så får uansett søskenbarnet ditt dekket skadene, forsikringsselskapet retter så i ettertid regress mot deg, fordi du er så imbesil at du tar på deg skylden og tilstår å ha kjørt fullstendig uforsvarlig.

 

Eh, forsikringsselskapet betaler ikke, det er det vi andre kunder som gjør via høyere premier. Hold dritten deres for dem selv?

  • Liker 5
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Hei igjen. Jeg har mistet jobben og har ikke noe serlig penger igjen, har fått betalt litt men ikke mye nok. Har måttet ha litt penger å bruke på meg selv også, men har betalt mest til mitt søskenbarn.

 

Det at jeg har fått sparken gjør meg ikke så mye, den var ræva betalt og alt for hard og tung fysisk jobb, får ikke ta en 5 minutter noen gang, kun de 2 obligatoriske pausene i løpet av en dag.

 

Jeg må bare melde meg til nav etter påsken å spørre om de kan hjelpe meg økonomisk eller at de finner en normal jobb til meg, men det er nok ikke lett når jeg ikke har lappen ?

Lenke til kommentar

Fortsett å søk. Det var kanskje en drittjobb, men du stod i den i 2-3 måneder. Dét er mer enn hva mange ville gjort. Det finnes sånne jobber, men det finnes jobber der det ikke er sånn beinhardt kjør, og det er ikke forventet at du skal holde på sånn hele tiden.

 

Bare skum annonser fra dag til dag, skriv ned de som er interessante og send en søknad.

 

Det er kjipt du ikke kan få bil. Men hva med el-sykkel eller kollektivtransport? Jeg var heldig en gang og fikk fabrikkjobb 10 minutters -gange- hjemmefra. Kanskje leie en billig leilighet midt i byen?

 

Hvis det virkelig er bunnskrapt med arbeidsplasser, du ikke får tilslag eller gehør noe sted, så blir vel NAV siste instans, da. Du må jo ha et visst livsgrunnlag. Det hjelper ingen i samfunnet at du ikke får betalt regningene. Da kan du få betalt gjelda sakte og sikkert, og kanskje råd til å leie et lite sted midt i byen med årene, nærmere arbeidsplasser, og kanskje få stablet et mer stabilt liv på beina. Alle fortjener det.

 

Jeg har laget en tråd angående å kjøpe sted sammen med andre, dog ikke noe jeg har planer om å gjøre, men kanskje du har noen kamerater du stoler på, som det kunne gå an å leie sted sammen med, så det går an å få jobb i byen. Bare lufter forslag.

 

Og du får jo igjen lappen med årene! Det er bare å legge en livsplan så godt det går an, og nyte de små gledene man kan.

Ingen vet når en asteroide slår ned, en supervulkan går av, et svart hull dukker opp eller noe annet crazy skal skje i det store universet, og da er det urettferdig og ikke fortjent at vi skal gå rundt med skyldfølelse og drepe oss selv hver eneste dag fordi vi har gjort en dum feil i livet eller ikke får oss jobb, særlig hvis man er en samvittighetsfull og ærlig person. Mener ikke å stigmatisere, alle har sin historie. Mord, vold og voldtekt er noe annet, men du har bare gjort materielle skader og dét mener jeg bør tilgis, om ikke med én gang, så i hvert fall over tid. Jobb er også et større politisk bilde, det er ikke alltid jobb til alle. Ta et dypt pust, tenk livslangt og ikke la det stresse deg ut. Da øker sjansen for at du får til noe også.

Endret av Taurean
  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Hei lenge siden sist.

 

Jeg har slitt med å få jobb, hele livet mitt har bare gått i grus etter hendelsen. Jeg har ikke klart å skaffe i nærheten av nok penger til mitt søskenbarn så han har brutt all kontakt med meg og vil aldri se meg mer, så jeg har hatt det utrolig vanskelig de siste ukene. Han vil ikke engang lenger ha penger av meg når jeg får jobb i fremtiden, han skal klare seg selv sier han. Jeg er blokkert over alt, håpet han tullet men det er maaange uker siden han sa det og ikke snakket med eller sett meg etter det, så han mener nok det han sier.

Jeg føler i tillegg at resten av slekten og familien min vender meg ryggen og vil ha mindre med meg å gjøre, jeg blir aldri invitert på noe lenger mens andre i familien blir det. Jeg har kun en som støtter meg og det er min far og til dels min mor men det er min far som støtter meg og reagerer kraftig på hvordan slekten har blitt mot meg. Jeg blir helt ødelagt av dette og vet ikke hvor lenge jeg klarer mer.

Jeg har bare meg selv å stole på, og er likegyldig til alt, gir bare opp! Det var ikke slik jeg ville eller håpet det skulle ende, men nå er det fullstendig game over!

Unnskyld for negativitet nå, men det finnes ikke noe positivitet i mitt liv lenger og ingen vil savne meg om jeg blir borte utenom min mor og far, de andre bryr seg nok ikke, de vil nok heller bare bli glade!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Fyttefaen.

 

Du, jeg mener du bør føle deg heldig. Heldig for at du nå har funnet ut at fyren er en shitsekk.

 

Nå vet du at selv om du har enhver god hensikt, så er han en fyr som ikke er klar for å ta imot din godhet.

 

Derfor bør du føle at du ha prøvd dét du har kunnet prøve, og at når er tiden inne for å fokusére på ditt eget liv og din égen fremgang.

 

Jeg er så glad for at du ikke har gitt hén til rus og annen bullshit!! Du har fremdels en god og sterk grad av selvrespekt og intergritét enda!!

 

Bare svært rént hypotétisk nå; 1) Hva om du vant førstepremien i lotto på 10 mill? 2) Hva om du om 20 år ble en suksess innen en bransje i arbeidslivet og ble multimillionær?

 

Du MÅ IKKE la dette stoppe deg da!! Du må fokusére på ditt liv nå. Drit i dette tullet. 100 000 - 200 000 - 300 000, det er ikke sikkert dette betyr så forbasket mye om 20-30, eller 40 år.

 

 

 

Nå skal jeg bryte av hele diskusjonen om bilen, og spørre deg:

 

3) Hva ville du studért, eller gjort som hobby, om jeg skrev her i dag, om jeg gav deg tilnærmet uendelig finansielle ressurser til å realisére dine drømmer og interesser? Bare vær svært åpen her.

 

Hvis du ikke klarer å komme på noe, så trenger du ferie. Og du skal IKKE ha dårlig samvittighet for å føle dét!!! Hvis du har dét, så vil jeg spørre deg hvordan ditt forhold til dine foreldre eller dine nærmeste rollemodeller er?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...