Gå til innhold

Spotify skal la deg blokkere artister du hater


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan ikke Spotify istedet gå inn for å fikse den ødelagte "random" funksjonen demmes?

Dem spilte ikke en Eminem sang, frem til han kom med nytt album. Etter det var hele 4/10 sanger en av Eminem sine (i min egen spilleliste) i lang tid..

Eminem er ikke i nærheten av 40% av spillelista...

 

På Chromecast så klarer Spotify bare å holde seg innefor et "felt" av spillelisten. Spiller jeg en sang som nylig har blitt lagt til, holder den seg til nylige sanger. Tar jeg en midt i, holder den seg til dem midt i. Pluss minus 50 sanger fra den som ble valgt.

 

Eller at dem på random velger sjangere som ligner på sangen du velger? Noe som også gjør at band som har 3 sanger i en spilleliste kan bli hørt 5 ganger i løpet av 20-30 sanger. Da spillelista er på over 1000 sanger, er det noe som skurrer.

 

Vet Itunes gikk bort i fra ekte random, fordi folk følte det ikke var tilfeldig nok.

Dette er ikke en sånn eksempel. I så fall skulle jeg ha vunnet vikinglottoen hver uke de siste fem ukene også..

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Ser frem til at dette kommer som en fast funskjon, om det kommer da. Har ett par artister jeg gjerne skulle få markert "don't play this artist"! 

 

Men har faktisk sett funksjonen på Android for mange måneders siden, var vel før sommer tror jeg. Jeg jublet, men så var funksjonen borte igjen. Så om det er en "tabbe" at den er nå synlig i iOS eller om det er test der før Android får tiden vise.

Lenke til kommentar

Jeg hadde denne funksjonen for en ukestid siden men den forsvant.. For meg er det ikke artister jeg vil blokkere, men alle de idiotiske anbefalingene/spillelistene jeg får servert på "home" siden bla. Redaksjonens valg, Focus, Sleep, Popular playlists, osv.

Det er sjelden jeg søker opp artister som jeg vil ikke vil høre på, så derfor er det ikke nødvendig å blokkere dem heller.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Den funksjonen har da vært der temmelig lenge på Discover Weekly-spillelisten, som blir generert hver uke! Den fungerer veldig bra hos meg og finner mye spennende jeg liker. Du kan markere hver sang med "hjerte", da legges den til i samlingen din, eller blokkere sangen eller hele artisten. Dette har vært på Windows-avspilleren i mange måneder!! Er på IOS avspilleren også

Lenke til kommentar

Skulle gått an å blokkere kategorier også. Jeg skulle gjerne blokkert all rap-musikk.

 

Helt enig! Snart går det forhåpentligvis an å blokkere alle "artister" som har mer enn to kilo gullkjeder på seg, eller som sier "YO" eller "Nigga" minst et sted i låten. Da burde det meste av driten være borte  :woot:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...