Gå til innhold

kjelldell

Medlemmer
 • Innlegg

  1 258
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kjelldell

 • Bursdag 17. jan. 1967

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

11 141 profilvisninger

kjelldell sine prestasjoner

174

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ja, 33 var stor i forhold til 35. Er godt fornøyd med og veldig glad i 35'en, så ikke aktuelt for meg. Fikk meg heller 7Artisans 35 f0.95. Nye 23 derimot er interessant. Jeg har kjøpt Viltrox 23 1.4 men ikke helt overbevist. Skarp og fin, rask fokus, men mangler litt av magien til de andre. Synd at prisene til Fuji ser ut til å gå oppover, synes det blir vanskeligere og vanskeligere å forsvare prisene nå.. Men bevares, det kommer jo mye snadder.. Skulle gjerne oppgradert 55-200 til 70-300.
 2. Jeg hadde Nikon FM2 som mitt første kamera, og har ventet lenge på et godt speilløst kamera fra de. Men i mellomtiden har jeg gått for Fujifilm, som har samme sensorstørrelse som Z-fc, men er et mye bedre system med masse god optikk og veldesignede kameraer. Den ser jo fin ut, men har et par irriterende mangler og designvalg. Den har jo enorm bajonettfatning, så man få ikke laget så kompakte objektiver som sensoren tillater. Elendig utvalg av tilpassede objektiver, ingen som frister. Eget ISO-hjul, men uten Auto-valg, må inn å fikle i menyer. Må ha eget valg på lukkerhjulet for å bruke 1/3 valg, på Fuji stiller du en lukkertid, så kan du enkelt overstyre i 1/3 trinn til de neste hele trinnene med det ene kontrollhjulet, helt genialt enkelt. Så beklager, blir helt bom for meg. Hadde det vært fullformat derimot, kunne det vært det.
 3. Ufattelig trist.. Er en av mange som har flyttet fra DNB og aldri vil ha noe mer med de å gjøre. Blir neppe noe bra for kundene, i SBanken i hvert fall!
×
×
 • Opprett ny...