Gå til innhold

Tesla vil doble antall superladere før utgangen av 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fra trolling og antitrolling til artikkelen.

 

Det virker som Tesla øker både antall steder å lade og antall ladestolper på mange av de eksisterende stedene. Jeg håper de bygger ladesteder med få ladestolper i landets siste fylke også: Finnmark. Tesla-rekkevidde er nærmest en forutsetning der oppe for å velge noe annet enn fossilt. Det hadde vært fint om de kunne erklært Norge for fulldekket.

Lenke til kommentar

For en fantastisk mann? Du vet han gjør dette *kun* for profitt? Det går ikke en tanke gjennom hodet til den mannen uten at han tenker på langsidig fortjeneste.

Fortjeneste er kun et middel for å nå målene han har satt seg, og disse handler om å hjelpe hele menneskeheten. I første omgang gjelder det å bidra til å redusere konsekvensene av klimaendringer, men så handler det om å finne nye planeter å bosette oss på - først Mars.

 

Hvis han bare tenkte på penger så kunne han ha pensjonert seg for lengst i stede for å ødelegge helsa si på å jobbe nesten døgnet rundt for at Tesla skal holde hodet over vannet.

 

Jeg kan jo dokumentere alt jeg påstår i alle fall. Med enkle pekere til videoer der han er høy av å røyke marihuana

Kilde?

 

side opp og side ned i nyhetene fra hele verden om at styremedlemmene hans vil ha han bort på grunn av røykingen og twitterbruken

Kilde?

Endret av hekomo
Lenke til kommentar

Hakk i plata, eller bare den vanlige spammingen din?

 

Man trenger neppe å komme med kilder på noe som er allment kjent, selv om du ikke har fått det med deg?

 

elon.jpg

 

Elon-Musk-private-tweet-1457877.jpg?r=15

Hva er dette ment å være kilder på?

 

Din påstand: "han lover å ta selskapet av børs .... eller vent nå litt, det var forrige måned det"

 

Virkeligheten: "considering taking Teslas private"

 

La oss krisemaksimere "vurderer" til å være et synonym for "lover" - alt for å sverte Tesla og Musk. Business as usual.

 

Bildet av Musk med en joint viser ikke at han er høy. Han tok ett trekk, og inhalerte ikke engang.

 

Men for krisemaksimeringsbrigaden så er løgn modus operandi.

Endret av hekomo
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Nei. Det er han ikke. Hadde han trodd at Tesla ble ett tapsprosjekt så hadde han ikke ofret en krone eller tanke mer på det. Det samme gjelder *alle* andre prosjekter han har satt fingrene i. Han tenker mye *større* enn andre, men likevel kun i  retning av fortjeneste og makt. Noe han jo får når folk tilber han og tror han er bedre enn han er.

 

Og når det gjelder de andre firmaene så er det bare at de er litt mer forsiktig og ikke kaster seg ut i det som Musk har vist seg å gjøre med både prosjekter, tv-intervjuer, twitter og alternative beroligende middler. Tror kanskje du skal lese deg *litt* opp på eierstrukturer i de såkalte "andre" her.

 

Og. Det er en grunn til at de fleste med økonomiske interesser i Musks firmaer; og da særlig Tesla, Hyperloop og The Boring Company; helst vil ha mannen bort fra å ha noe å si i det hele tatt. Noen av de har til og med brukt ordet "galskap" om mannen du tilber. Og disse "noen" kjenner nok mannen bra mye bedre enn deg.

 

Det er selvfølgelig umulig å vite hva som rører seg i hodet på Musk. Men profitt er en forutsetning for alle. Jeg tipper at Musk allerede har det han trenger for å kunne leve godt livet ut. Så nå er det gleden ved å skape og bygge som driver han. Og så lenge han lykkes med det, vil også profitten øke. Elon Musk er en av vår tids aller største entreprenører, kanskje den største, sammen med Steve Jobs og Bill Gates.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...