Gå til innhold

Får dobbelt så mye Amazon Prime Video-innhold for pengene som de norske kundene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror vi muligens ikke kan skylde så mye på amazon og netflix på dette .. de hadde nok gitt oss alt vis det ikke hadde blitt mye dyre .. Hoved problemene er jo lisens holdere som produsere innholdet som gjør det nærmest umulig med utgjer ting utenfor usa..

Lenke til kommentar

Markedet skyter jo seg selv i foten med all denne tåplige (kunstige) segregeringen av digital innhold på tvers av landegrenser og regioner. Ikke bare settes det så enorme kunstige begrensninger som er til besvær for betalende brukere, men alle får jo også med seg dette da Internett i seg selv ikke opererer med grenser så alle andre får jo med seg forskjellsbehandlingen som finner sted.

 

Nå ser jo ting ut til å utvikle seg til det verre. Flere av produsentene innser at de ikke vil dele med andre så de oppretter heller sine egne tjenester så vi beveger oss mot et marked hvor du må abonnere på og betale for en egen tjeneste per innholdsleverandør.

 

Innholdsleverandørene er så griske og skal ha absolutt alle pengene selv så de ender opp med å skyve fra seg kundene i prosessen. Mye av grunnen til at streaming har tatt såpass av og blitt såpass populært er jo nettopp fordi det har gjort innholdet langt mer tilgjengelig, i en akseptabel kvalitet, med et akseptabelt utvalg til en akseptabel pris.

 

Om de skal fortsette å insistere på å gjøre utvalget dårligere, prisene høyere (prisene ser ut til å fortsette å stige, og blir utvalget redusert så du må abonnere på flere tjenester for å få tilgang på alt innholdet så blir jo totalen dyrere) så vil også kundene og interessen forsvinne.

 

 

Amazon Prime Video er jo et kremeksmpel på temmelig elendig tjeneste her i Norden. Vi har et forsvinnende dårlig utvalg sammenlignet med det du får i USA og vi får også redusert kvalitet (vi får vel innholdet servert i 4-5 mbps, hvor det i USA leveres i 8-12 mbps)  og når de attpåtil fjerner de få ekstra godene de hadde å tilby som reklamefri streaming på Twitch.tv så betaler man jo plutselig for så og si ingenting.

Endret av RamGuy
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Med brask og bram ble Prime lansert i Norge. Jeg prøvde, men fikk alltid "denne tittelen er ikke tilgjengelig i ditt land" og andre som de påstår er tilgjengelige måtte jeg ha et engelsk Visa-kort for å betale. For noe sprøyt og jeg har fått nok av Amazon generelt, så nå er det boykott!

 

Kjøper mye ellers fra Amazon, så noen boykott blir det ikke herfra, men jeg holder meg unna Prime.  Jeg var ellers veldig nær ved å bestille deres video-tjeneste for noen uker siden (fremfor å kjøpe en eldre serie fra 90-tallet på dvd), men utrolig nok var den heller ikke tilgjengelig i Norge og det var i tillegg ekstremt vanskelig å finne ut dette.  Idiotisk opplegg, men da er der ingen annen vei utenom enn å få dvd'ene sendt med fly fremfor overførsel over så og si "utslipsfri" internet. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Boikott dem. Nå vil jeg kanskje beholde Netflix da det sparer penger både på Nrk-avgifter, kinobilletter og det å få lyst å kjøpe Blu-rays. Men å doble, triple antall tjenester blir uaktuellt for min del.

Jeg ser såpass lite film at jeg har valgt å leie filmer online. Dyrer per film, men betydelig mindr kroner per øye på mitt personlige terningkast.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...