Jump to content

missi

Medlemmer
 • Content Count

  2503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

missi last won the day on July 22 2019

missi had the most liked content!

Community Reputation

3995 :)
 1. Det stemmer, alle de andre tunnelene er kraftig forsinket og åpner tidligst i februar.
 2. Nei, det blir en betydelig økning i trafikken over Hundvåg, Buøy og Bybroen.
 3. Hele målet med ACER er å til slutt sentraliserer energipolitikken oh energimarkedet til Brussel.
 4. Du er dum når du uttaler at oljefondet er et politisk redskap. Joda, det er det, men du er tosk når du sier det høyt.
 5. Ringvirkningene av en vindmøllepark stekker seg for 100km i luftlinje hver retning fra der den er. I følge NVE vil en oppgradering av eksisterende vannkraft gi betydelig mer tilgjengelig energi enn hva vindmøller vil. Det er fremdeles pur idioti å bygge vindmøller i Norge.
 6. Vi kan oppgradere eksiterende turbiner og få mer igjen enn hva vindmøllene er planlagt å gi. Det finnes ingen rasjonelle grunner for å rasere norsk natur med vindmøller.
 7. Trist at en ikke liker at kvinner er pene.
 8. Og ingen forsvarer disse. Når Musk til neste år blir dømt for æreskrenkelser så vil teslarstiene gå bananas og forsvare Musk sine destruktive tirader.
 9. Fordi andre merker tar ansvar og kaller tilbake. I tillegg har ikke andre merker CEO som pedo-tvitrer i tide og utide. Andre merker har heller ikke rabiate fans som forsvarer helt opplagt uakseptable feil og pedo-tvitrende CEO. Bare sinnet i dit eget svar er nok til at resten av verden ser på Tesla-menigheten i vanntro.
 10. Vil veldig gjerne ha billigere strøm. En måte å få billigere strøm på er å ikke bygge fordyrende vindmøller.
 11. Det tryggeste er å få folk til å slutte å sykle.
 12. En person bruker 20 minutt i bil. Det er 50 stykker som tar denne turen i hver sin bil. Hver person har bare brukt 20 minutt. Tar disse 50 bussen tar bussen 1 time og alle har tapt 40 minutter hver med fritid. Du må med andre ord tenke gjennom hva du skriver en gang til.
 13. Endelig! Endelig ser noen på det som er viktig. Hver enkelt sin tidsbruk. Vi må slutte med dette ensidige valget av kollektivløsninger. Vi må velge kortest mulig tid.
×
×
 • Create New...