Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)
Duriello skrev (1 time siden):

Hvor mye tar de for en kilo?

(Tenker hovedsaklig på link 2)

Skal sjekke ut priser til kommende uka. Vanlig porsjon for vanlig mannfolk er ca 150-200 gram, kommer litt an på tilbehør ved siden av. Men siden du er ca. 190 høy så ta minst 200 gram. Mektig kjøtt :)

Endret av Jarmo
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet (endret)
Duriello skrev (1 time siden):

Takker for svar @Salvesen. og @Jarmo👍

Blir nok ikke i påsken, men har nå en indikasjon på ståa. Mulig man ryker på en bedre middag når det er bursdagstid. 😋

Du kan trene med godt marmorert Entrecote i mellomtiden, steiker du for mye med høy varme over tid så får du skosåler til middag.

Eller kjøp litt lavere klassifiserte koteletter til lavere pris. 

Søk mer på google, det er kunst å tilberede Wagyu på riktig måte, med tilbehør som passer til kjøttet.( husk å lære deg Japansk språk)

^-^

Endret av Jarmo
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Vi hadde den jeg har snakket varmt om Ovnsbakt halv Lakseside dekt med pesto og i bunn gressløk i lange rull kutt og sukkini grønnsaker usikker på hvordan den grønnsak staves og fersk fettuccine pasta til 20 kr pakke og smør og olivenolje men mye mindre enn i spagetti ellers kladder det seg, less is more i den og i Tagliatelle som ligner.

Og jeg liker litt presset sitron over pesto laksen.

Jeg drakk litt mer hvitvin en jeg pleier, vanligvis under en halv flaske, men vi knertet en flaske hvitvin til under 11% til maten.

Var koselig, nå ser vi Scorpion King i 4k i stuekinoen.

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Skrevet

Vi hadde ferske reker og smørstekt baguetter og en ny aioli vi har kjøpt i butikken samt presset sitron og siste slanten av en riesling boks som var igjen etter en jentefest for kona.

  • Hjerte 3
Skrevet

Blir Pasta Bolognese idag, usikker på om vi skal ha spagetti eller fersk fettucini.

Synes fersk er så godt, får høre hva sønnen synes.

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Skrevet
Gouldfan skrev (28 minutter siden):

Blir Pasta Bolognese idag, usikker på om vi skal ha spagetti eller fersk fettucini.

Synes fersk er så godt, får høre hva sønnen synes.

Spagetti 😀

  • Hjerte 1
Skrevet (endret)
Maskinfører skrev (21 minutter siden):

Spagetti 😀

Kortere tid å lage fersk, de hadde ikke fersk spaghetti bare fersk fettuccini og slike fylte. :)

Endret av Gouldfan
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet
Gouldfan skrev (40 minutter siden):

Kortere tid å lage fersk, de hadde ikke fersk spaghetti bare fersk fettuccini og slike fylte. :)

Åhh bruker du ikke sånn Sopps ? 😀

  • Hjerte 1
Skrevet (endret)
Maskinfører skrev (19 minutter siden):

Åhh bruker du ikke sånn Sopps ? 😀

Barilla er bedre. 😁

 

Edit* bruker kun pastaen, aldri sausene.

Endret av Duriello
  • Hjerte 2
Skrevet (endret)
Maskinfører skrev (48 minutter siden):

Åhh bruker du ikke sånn Sopps ? 😀

Vi bor i Sverige og bruker et merke med ekstra fiber Kungsörnen pga at barnet er veldig glad i spagetti. 

Den er veldig god og bra kvalitet.

I Norge synes vi First price og Sopps var best. Vi liker ikke Barillia, vel pesto deres er bra. Men det er smak og behag.

Men vi lager sausen fra bunnen av med helst rettelse Mutti hermetiske tomater, løk og hvitløk og peppersaus, salt og pepper og kjøttdeig helst av bra kvalitet.

Nå bruker vi denne..

17428294112006902680304283427508.thumb.jpg.f6cb86070f3f6e4e6236d67023bf6c39.jpg

Endret av Gouldfan
  • Liker 3
  • Hjerte 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...