:utakt Skrevet 20. oktober 2024 Skrevet 20. oktober 2024 Hjemmelaget pizza i går. Ytrefilet av svin på et lass av rotgrønnsaker og beter i dag. 1 3
:utakt Skrevet 21. oktober 2024 Skrevet 21. oktober 2024 Kjøpte en grillet kylling på butikken. Kokte pasta, kuttet grønnsaker og vips - kyllingsalat. 3
:utakt Skrevet 26. oktober 2024 Skrevet 26. oktober 2024 I dag hadde vi denne godbiten her. https://vegetarentusiast.no/vinnerlasagne/ Det er altså så sjukt godt. Vi lagde en stor nok form til at vi kan ha det i morgen også. Prøv den! 3 3
Simen1 Skrevet 29. oktober 2024 Skrevet 29. oktober 2024 (endret) Biff, brekkbønner og grønsaksgrateng. Sistnevnte består av gul løk, rød løk, sellerirot, potet, søtpotet, lett matfløte, et egg, cheddar, salt og pepper og litt frisk oregano som jeg tilfeldigvis hadde. Endret 29. oktober 2024 av Simen1 3 2
:utakt Skrevet 29. oktober 2024 Skrevet 29. oktober 2024 80-tallet ringte og bestilte terteskjell med fiskepudding, reker og amerikansk blanding i hvit saus til middag i dag. 5
Duriello Skrevet 30. oktober 2024 Skrevet 30. oktober 2024 Lat idag.. Bali kyllinggryte med ris. (Toro 😆) 2
Maskinfører Skrevet 30. oktober 2024 Skrevet 30. oktober 2024 Duriello skrev (26 minutter siden): Lat idag.. Bali kyllinggryte med ris. (Toro 😆) Er den god da ? 😀😀 1
Duriello Skrevet 30. oktober 2024 Skrevet 30. oktober 2024 Maskinfører skrev (1 time siden): Er den god da ? 😀😀 Grei nok. 😉 Lenge sia sist. 2
Maskinfører Skrevet 30. oktober 2024 Skrevet 30. oktober 2024 Duriello skrev (2 timer siden): Grei nok. 😉 Lenge sia sist. Grei nok ja må prøve en gang 😀 1
Gjest Slettet-l4Gadwj Skrevet 1. november 2024 Skrevet 1. november 2024 Etter en lang uke ble det en enkel Grandiosa med majones på toppen før servering. Et lett eksperiment med majones om ihvertfall for meg var innenfor 🙂
Duriello Skrevet 3. november 2024 Skrevet 3. november 2024 (endret) Dag 2 med koldtbord.. Bestillte mat til 12 personer. De 12 som spiste greide ikke 1/3 av maten engang. Blir nok rester ut uka. 😆 Endret 3. november 2024 av Duriello Bilde av "litt" av maten. 2 3
:utakt Skrevet 3. november 2024 Skrevet 3. november 2024 (endret) Ah, så digg med koldtbord! Nå ønsker jeg meg en konfirmasjon i familien snart! Vi hadde restefest fra fryseren i dag. Kyllingfilet og linsegryte ("daal"), ris og salat. Endret 3. november 2024 av :utakt 3
Gouldfan Skrevet 5. november 2024 Skrevet 5. november 2024 :utakt skrev (På 29.10.2024 den 8:18 PM): 80-tallet ringte og bestilte terteskjell med fiskepudding, reker og amerikansk blanding i hvit saus til middag i dag. Det er 1 juledags tradisjon hos familien min så lenge jeg kan erindre.... 1
:utakt Skrevet 5. november 2024 Skrevet 5. november 2024 Gouldfan skrev (11 minutter siden): Det er 1 juledags tradisjon hos familien min så lenge jeg kan erindre.... Den var ny! I vår familie er menyen 1. juledag rester etter julaften. Ribbe, medisterkaker og julepølse, runde 2. Middagen i dag ble bergensk fiskesuppe (Toro suppepose). Hadde oppi en del gulrot, potet og sellerirot, og selvfølgelig fisk. 2
Gouldfan Skrevet 5. november 2024 Skrevet 5. november 2024 (endret) :utakt skrev (8 minutter siden): Den var ny! I vår familie er menyen 1. juledag rester etter julaften. Ribbe, medisterkaker og julepølse, runde 2. Middagen i dag ble bergensk fiskesuppe (Toro suppepose). Hadde oppi en del gulrot, potet og sellerirot, og selvfølgelig fisk. Imorgen blir det fransk lammegryte med lammehalser fra orientalske butikken i biter og Chorizo i biter, Rotfrukt og gulrøtter og rødløk. Kokt in nesten som Fårikål i timevis men med Chinon rødvin i og til... Lammet fra den arabiske butikken ved Oslovägen i Strømstad er den beste. Bedre mye bedre enn fryst eller fersk fårikål lamm i Norge, og billig. 129kr for to nakker. Endret 5. november 2024 av Gouldfan 3
:utakt Skrevet 5. november 2024 Skrevet 5. november 2024 Gouldfan skrev (4 minutter siden): Imorgen blir det fransk lammegryte med lammehalser fra orientalske butikken i biter og Chorizo i biter, Rotfrukt og gulrøtter og rødløk. Kokt in nesten som Fårikål i timevis men med Chinon rødvin i og til... Lammet fra den arabiske butikken ved Oslovägen i Strømstad er den beste. Bedre mye bedre enn fryst eller fersk fårikål lamm i Norge, og billig. 129kr for to nakker. Jeg inviterer meg selv på middag, ok? 😁 1 2
Duriello Skrevet 5. november 2024 Skrevet 5. november 2024 Dag 4 med koldtbord rester.. I morgen blir det grandis! 😂 2 2
Maskinfører Skrevet 5. november 2024 Skrevet 5. november 2024 (endret) Duriello skrev (16 minutter siden): Dag 4 med koldtbord rester.. I morgen blir det grandis! 😂 Godt en har kjøleskap ellers ville maten vært sur 😀 Endret 5. november 2024 av Maskinfører 1 1
Duriello Skrevet 5. november 2024 Skrevet 5. november 2024 (endret) Maskinfører skrev (24 minutter siden): Godt en har kjøleskap ellers ville maten vært sur 😀 Kjøleskap? 😆 Jeg har oppbevart maten ute, kaldere der nå. 👍🙂 (Godt tildekket selvfølgelig) Edit* Må påpeke at dette definitivt var siste dag roastbeef var spisbar. 🫣 Endret 5. november 2024 av Duriello 2
Maskinfører Skrevet 5. november 2024 Skrevet 5. november 2024 Duriello skrev (8 minutter siden): Kjøleskap? 😆 Jeg har oppbevart maten ute, kaldere der nå. 👍🙂 (Godt tildekket selvfølgelig) Edit* Må påpeke at dette definitivt var siste dag roastbeef var spisbar. 🫣 Det er bra Roastbiff er alltid spisbart 😀 beste pålegget som fins 😀 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå