Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

I dag hadde vi kald pizza. Da mener jeg ikke stekt pizza med inntørka ost og seig bunn, men pizza med kalde råvarer. Pizza med brokkoli, kan det være godt da?! Å, jada! 

Dette burde du prøve en gang. Du kommer til å bli overrasket over hvor godt det er! Denne er alltid en vinner på varme dager, og nå som det brått ble litt sommer ute var det et lett valg. 

Jeg kan dele oppskriften. :)

Bunn

  • 4.5 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1.5 dl melk
  • 0.5 dl olje

Rør alle ingrediensene raskt sammen. Samle deigen og kna den 10-12 ganger. Deigen kan deles til to runde pizza eller kjevles til en stor langpanne. Pensle gjerne med litt olje, stek bunnen sprø og gylden. Ca. 210 grader i 10-15 min. Avkjøl på rist.

(tips: hvis deigen blir for tørr, spe forsiktig med litt mer melk) 

Dressing

  • 1 pk. rømme
  • 1 pk. hvitløk dipmix
  • 1-2 ts pizzakrydder 

Dette røres sammen og fordeles over den avkjølte bunnen. 

Topping 

Hakk opp grønnsaker etter ønske, strø rikelig over pizzaen sammen med revet ost. Serveres kald. 

Du kan bruke hva som helst. Vi pleier å bruke 

  • Cherrytomater 
  • Paprika 
  • Mais
  • Vårløk
  • Brokkoli i ørsmå buketter
  • Blomkål i ørsmå buketter
  • Smårettskinke (dropp denne om du vil gjøre den vegetar) 

Håper det smaker! 

Spoiler

20240413_182413.thumb.jpg.684920a90e5cbca49e29470fcd8a5525.jpg

 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
:utakt skrev (5 minutter siden):

I dag hadde vi kald pizza. Da mener jeg ikke stekt pizza med inntørka ost og seig bunn, men pizza med kalde råvarer. Pizza med brokkoli, kan det være godt da?! Å, jada! 

Dette burde du prøve en gang. Du kommer til å bli overrasket over hvor godt det er! Denne er alltid en vinner på varme dager, og nå som det brått ble litt sommer ute var det et lett valg. 

Jeg kan dele oppskriften. :)

Bunn

  • 4.5 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1.5 dl melk
  • 0.5 dl olje

Rør alle ingrediensene raskt sammen. Samle deigen og kna den 10-12 ganger. Deigen kan deles til to runde pizza eller kjevles til en stor langpanne. Pensle gjerne med litt olje, stek bunnen sprø og gylden. Ca. 210 grader i 10-15 min. Avkjøl på rist.

(tips: hvis deigen blir for tørr, spe forsiktig med litt mer melk) 

Dressing

  • 1 pk. rømme
  • 1 pk. hvitløk dipmix
  • 1-2 ts pizzakrydder 

Dette røres sammen og fordeles over den avkjølte bunnen. 

Topping 

Hakk opp grønnsaker etter ønske, strø rikelig over pizzaen sammen med revet ost. Serveres kald. 

Du kan bruke hva som helst. Vi pleier å bruke 

  • Cherrytomater 
  • Paprika 
  • Mais
  • Vårløk
  • Brokkoli i ørsmå buketter
  • Blomkål i ørsmå buketter
  • Smårettskinke (dropp denne om du vil gjøre den vegetar) 

Håper det smaker! 

  Skjul innhold

20240413_182413.thumb.jpg.684920a90e5cbca49e29470fcd8a5525.jpg

 

Det hørtes digg ut, skal prøves en dag, tusen takk for oppskrift 😃👍

I dag har jeg bare spist speilegg til middag, med noen cherrytomater og spinat til. Var så sliten at jeg ikke orket å lage noe mer. Heldigvis er jeg veldig glad i speilegg😋

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ble faktisk 2 middager i går. Da jeg ble invitert av min bror noen timer etter at jeg hadde spist, og han hadde ikke spist enda og var sulten. Vi bor sammen i et seksjonert hus, så ikke akuratt lang "reisevei". :)

Middag 1 ble 3 stykk ostepølser i hvert sitt pølsebrød med lomper rundt pølsebrødene. (Glemte ketchup)
Middag 2 ble pizza fra Pizzabakeren (Kvess), og 30cm hvitløksbrød (hadde egentlig holdt med den på 20cm :ph34r:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...