Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Rimelig ruter for bruk i 80 kvm fordelt på 2 etasjer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen av disse 200 kroners routerne klarer å utnytte en 300 Mbit fiberlinje over det trådløse nettverket.

Må litt opp i pris, men hva med noen her: https://www.finn.no/bap/forsale/search.html?category=0.93&lat=59.72042&lon=10.83876&price_from=501&price_to=1200&q=router+AC*&search_type=SEARCH_ID_BAP_ALL&sort=1&sub_category=1.93.3215

 

I søket kommer det opp rutere med AC2400 og AC3200.

Endret av zanta
Lenke til kommentar

ser du alt har kjøpt, men personlig vil jeg aldri gå vekk fra mesh nettverk.  Har man flere etasjer, modulbad og/eller andre ting som skaper utfordringer er det rett og slett ingen ting på markedet i dag som kan slå det.  Er grenser for hvor god dekning en enkelt router kan gi, spesielt mtp. at maks effekt er begrenset av lovverket.

Lenke til kommentar

Var hjemme hos foreldre nå og fikk lekt litt med TP-Link Archer C3200 som er der. Den var plassert i kjelleren, og hadde 5 barer og nærmest like god hastighet i loftstuen på tvers av huset. Tror helt sikkert at Netgear R7000 vil være mer enn bra nok til min lille leilighet. :p Kommer tilbake når jeg har fått hentet pakken hos Elkjøp og satt opp. :) 

Lenke til kommentar

Folk bruker en formue på vann og strøm til heimen, men nettverk/internett som en nesten er mer avhengig av, der skal det spares. Jeg blir bare så oppgitt av at enkelt trumfer skikkelig og billig foretrekkes fremfor bra.... og etterpå klager folk.

 

:rofl: Internett er man avhengig av, men strøm og vannforbruk er vi ikke avhengig av. Skulle likt å diskutere den der med deg.

Lenke til kommentar

Kan man regne med å få kjøpt en AC-66U for 200 kroner? De fleste ligger til salgs for 500/600 kroner.

 

Uansett; Hvorfor skulle man ønske å kjøpe en router med innbygget overoppheting?

Ok. Jeg beviser at du uttalte deg om noe du tydeligvis ikke har sjekket opp i, så kommer det to-tre andre innvendinger. Virker som du har glemt TS første ord "Rimelig". For meg betyr rimelig: "usable and affordable".

 

300kr rundt om i landet akkurat nå: https://www.finn.no/bap/forsale/search.html?price_to=300&q=ac66u&search_type=SEARCH_ID_BAP_ALL

 

AC66U virker fint hos naboen med x-antall trådløs enheter over to etasjer og målinger på ~300mbits altiboss linje. rt-n66w virker mer enn godt nok over tre etasjer hos meg med fire trådløse enheter som strømmer HD på 23/1.6 adsl.  :w00t:

Endret av gkv
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...