Gå til innhold

Hvordan går det egentlig med Elon Musk?


Anbefalte innlegg

 

På samme måte som Steve Jobs visjoner ikke var nye og unike? Allikevel gått ned i historien for en av de mest influensrike personene i vårt århunde.. Det er ett fett hva du eller jeg tror - han er en "do'er". Det blir så latterlig at man skal sitte og disektere hvert eneste lille steg den mannen tar i den ene eller andre retningen. Han endrer verden - ferdig snakka. Det andre "drømmer, eller tenker på" masseproduserer han. Folk rakker ned på Tesla, på el-biler generelt, på solenergi, på kunstlig intelligense og har meninger om ditten eller datten. Det er helt hinsides! Jeg vet ikke om det er janteloven som regjerer eller propeganda, men det må ta slutt.. Ikke rart det er så mange som støtter privatiseringen til Tesla - da vil vi få et mer levbart nivå av rapporterting om firmaet.

 

Noen ganger lykkes han, noen ganger ikke? .. meg bekjent har han ikke feilet enda - dog, selv om han er notorisk god på å bomme på deadlines. Sier seg jo selv når han hele tiden gjør det "umulige".

 

Jeg er helt enig at mange kan gjøre verden bedre på enn det Elon gjør - det ene ekskluderer ikke det andre. Men når man starte å rive ned forsøket på å gjøre en bedre verden fordi man har noe ville formeninger bunnet i alt annet en fakta.

 

"Følge lov og orden?" .. Hva mener du med det? Han følger lov og orden meg bekjent - vet du noe som ikke alle andre vet?

Stryk ikke alle over en lusekam. Mange kommer med berettiget kritikk av elbiler. Det handler hverken om jantelover, eller ditten og datten. Om du ikke liker innspillet så greit. Det gjør ikke dine meninger mer korrekte. Det er like latterlig, nei faktisk enda mer latterlig, at hver gang noen kommer med en neg. påstand om Elon, om den var aldri så på kanten, så er det som om enkelte bare fråder av forakt over disse menneskene som kunne finne på å si noe som helst neg. om ham.

 

Steve jobs var ikke bare visjonær, han var og en fryktet bedriftsleder som ikke respekterte andre folks meninger. Ja han fikk til mye, mye som man kan være imponert over. Men når folk begynner å dyrke slike mennesker og se opp til de som eksempler til etterfølgelse så har du ett problem. Å være visjonær skal ikke gi rom eller unnskyldninger for dårlig behandling av andre mennesker.

 

Elon har ikke helt vert der. Takk og lov, Og det er en del av jobben som leder å gjøre beslutninger som kan være negativ for egne ansatte. Sånn er det bare.

 

Og.. Selv om enkelte går over streken så missforstår du og flere kritikk mot Musk som om at vedkommende er i mot ham på alle områder og under en hver omstendighet. Slik er det ikke. Det må være lov å påpeke ting eller uttrykke bekymring for noe uten at du og dine like straks skal gå i en heller underlig forsvarsposisjon. Og, Nei, jeg vet ikke noe om Musk som ikke alle andre vet, men muligens du har missa det.

 

Og.. uttrykket "Ferdig snakka" er ett begrep jeg forbinder med folk som ikke evner å lytte til andre.

 

Inspill er helt greit det, så lenge det finns en saklig diskusjon. Det er det som er problemet - det finnes ingen saklig diksjuson over elbiler. Det er snakk om "snyltere", "mer forurensende enn diesel", "riksmann problemer", "har ikke nok strøm", "for dårlig elnettverk i Norge" - so on and on and on .. Alt er feil og alt er blitt motbevist. Det er enkelt tilfeller der diesel maskiner er bedre enn elektrisk eller der man må bruke bensin i stedet for elektrisitet - men det er der teknologien er akkurat nå, 2018. Det blir forsket fram nye metoder, nye batterier, nye motorer hele tiden - at folk ikke hopper på den nye utviklingen med engang er helt ut av all sunn fornuft.

 

Det er litt det som er problemet - "dårlig behandling av andre mennesker" .. Hva er egentlig dårlig behandling - hvis jeg er ærlig å sier du er udugelig i ditt arbeid og vi ikke trenger deg mer, er det dårlig behandling? For i mine øyne vil ærlighet alltid vare lengst. Kall en spade en spade. Men det er ikke dårlig behandling. Hvis jeg utnyttter deg fordi du er korttenkt - eller jeg ser en måte å utnytte deg på i andre tifeller - så ja , da er det dårlig behandling - heldigvis er ikke Elon der.

 

"Det må være lov å påpeke ting eller uttrykke bekymring for noe uten at du og dine like straks skal gå i en heller underlig forsvarsposisjon." - Det er helt 100% greit å uttryke bekymringer eller påpeke ting , helt absolutt greit - så lenge det bunner i fakta! Og det er det som er problemet - hver eneste ducker som skal påpeke noe eller uttrykke bekymringer gjør det fra et synspunkt, en tanke, en følelse, et rykte, en "click-bait" skapt for å skape provokasjon.. Det er derfor de som følger firmaet så nøye også hopper rett i forsvarspoisjon. De som kommer med kritikk henter det fra kilder som ikke stemmer. Som ikke bunner i noe solid. Som er tatt helt ut av sammenheng, rapporter som er skapt fra oljeindustrien, lobbister som skaper FUD , som shorter akjser og som bevisst gjør alt de kan for å undergrave firmaet.

 

Altså hvor mange ganger er det skrevet om at tidligere CEO til Volkswagen er arrestert? Eller at CEO'n til Audi sitter i fengsel !!! Altså - det finnes ikke noe balanse - Alt er fokusert på å kaste Tesla og Elon Musk i dårligst mulig lys..

 

Hvis en Tesla tar fyr og brenner er det "topp stories!" Verden rundt - men hvis

BMW kaller tilbake 300 000 biler fordi det er så mange av de som tar fyr får de en notis.

 

See my point?! Det finnes ingen dynamikk - det finnes ingen "good stories", fordi det selger ikke. Tesla får et falskt bilde printet på seg fordi media kun vil selge aviser og skape click-baits for å tjene på reklamer.. Jeg håper så iherdig at Tesla går Privat. Da vil alt dette her stoppe tvert.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

What the actual duck - hvor i alle dager det du får tak i informasjonen din fra???? Snakk om å bomme så sykt langt utenfor målstreken.

 

Her var det så mye rart at jeg ikke vet hvor jeg skal starte engang - men jeg kan prøve.

" flere (hundre?) milliarder kroner i subsidier fra den amerikanske staten " - Tesla fikk et lån fra USA som absolutt alle andre amerkianske bilfirmaer fikk - forskjellen er at Tesla har allerede tilbakebetalt hver eneste ducking krone MED RENTER. Mens de andre bilfirmaene fremdeles har sine låne. Videre har de fått skattelette som absolutt alle andre firmaer som driver med el-biler. Dette er helt, 100% likt som alle andre. MEN siden staten i USA har ganske mange olje lobbister så er de nå på vei til å innføre skatteletter som gjelder alle andre bilfirmaer ENN Tesla. Det sier sitt.

 

Han har både grader innenfor fysikk og økonomi, for ikke å snakke om at han er en selvlært ingeniør og rakettforsker.. Mannen trenger ikke å få et brev fra en eller annen skole for å bevise at han forstår seg på det han gjør. Hans arbeid er nok beviser for det.

 

Virker å være påvirket av narkotika når han twittrer eller uttrykker seg på nett?! Er det bevist? er det noe han er dømt for? Er det noe som har skadet noen? ( Bortsett fra ofc shorere og andre idioter som better imot Tesla).

 

"De andre bedriftene hans er greie, men er ikke baserte på ny teknologi. SpaceX er rett og slett privatisering av Saturn V. Det er ikke så mye nytt med propulsjon, rakett, materiale eller noe sånt. Faktisk har den mindre thrust enn Saturn V."

Holy duck lord - snakk om å bomme .. Her må jeg nesten be deg om å lese deg opp på nytt og komme med ny informasjon. Både Merlin og Raptor rakettmotorene til SpaceX ligger milevis forran noe annet som finnes der ute. Å sammenligne thrusten på Saturn V og Falcon Heavy er bare latterlig.

 

" Tesla er bra. Men det kommer nye motorer snart tror jeg. Som er bedre enn batterier. " - Det har ingenting med Tesla å gjøre - det er den elesktrisk motoren - uansett hvem av de dette måtte være. Nissan, Jaguar, Volkswagen etc. Alle er langt bedre enn noen ICE motor er eller kommmer til å være. Igjen sitter du og "tror", når det er faktisk bevis der ute som tilsier at alt det du sier er feil.

 

"Kan bare ikke noe om AI eller er påvirker og lider av paranoia. Kjenner han ikke nok. Skynet-scenarioet er helt urealistisk der vi er nå rent teknologisk." - Han kan uten tvil 100 ganger mer enn deg om temaet, så du burde bare gå ut ifra at du tar feil - først og fremst. Noe jeg har sagt til det ørten ganger allerede i denne tråden. Videre så er det helt rikitg at Skynet-scenarioet er helt urelaistisk "DER VI ER NÅ" .. Det er helt riktig - men hva om 1 år? 3 år? 5år ???

 

Det er litt det her da - Hva er det du ikke skjønner? Du sitter på en hel del "fakta" som lett kan motbevises. Søk litt på google. Les litt artikler. Sjekk kilder.. Det er ingen tvil om at du har sittet og lest "artikler" fra diverese mediahus i stedet for å se på "forskningsrapportene" de har sitert eller funnet ut hvem som har sponset disse rapportene.

La meg gjette: Du er også en "selvlært ingeniør og rakettforsker"? 

  • Liker 5
Lenke til kommentar

 

What the actual duck - hvor i alle dager det du får tak i informasjonen din fra???? Snakk om å bomme så sykt langt utenfor målstreken.

 

Her var det så mye rart at jeg ikke vet hvor jeg skal starte engang - men jeg kan prøve.

" flere (hundre?) milliarder kroner i subsidier fra den amerikanske staten " - Tesla fikk et lån fra USA som absolutt alle andre amerkianske bilfirmaer fikk - forskjellen er at Tesla har allerede tilbakebetalt hver eneste ducking krone MED RENTER. Mens de andre bilfirmaene fremdeles har sine låne. Videre har de fått skattelette som absolutt alle andre firmaer som driver med el-biler. Dette er helt, 100% likt som alle andre. MEN siden staten i USA har ganske mange olje lobbister så er de nå på vei til å innføre skatteletter som gjelder alle andre bilfirmaer ENN Tesla. Det sier sitt.

 

Han har både grader innenfor fysikk og økonomi, for ikke å snakke om at han er en selvlært ingeniør og rakettforsker.. Mannen trenger ikke å få et brev fra en eller annen skole for å bevise at han forstår seg på det han gjør. Hans arbeid er nok beviser for det.

 

Virker å være påvirket av narkotika når han twittrer eller uttrykker seg på nett?! Er det bevist? er det noe han er dømt for? Er det noe som har skadet noen? ( Bortsett fra ofc shorere og andre idioter som better imot Tesla).

 

"De andre bedriftene hans er greie, men er ikke baserte på ny teknologi. SpaceX er rett og slett privatisering av Saturn V. Det er ikke så mye nytt med propulsjon, rakett, materiale eller noe sånt. Faktisk har den mindre thrust enn Saturn V."

Holy duck lord - snakk om å bomme .. Her må jeg nesten be deg om å lese deg opp på nytt og komme med ny informasjon. Både Merlin og Raptor rakettmotorene til SpaceX ligger milevis forran noe annet som finnes der ute. Å sammenligne thrusten på Saturn V og Falcon Heavy er bare latterlig.

 

" Tesla er bra. Men det kommer nye motorer snart tror jeg. Som er bedre enn batterier. " - Det har ingenting med Tesla å gjøre - det er den elesktrisk motoren - uansett hvem av de dette måtte være. Nissan, Jaguar, Volkswagen etc. Alle er langt bedre enn noen ICE motor er eller kommmer til å være. Igjen sitter du og "tror", når det er faktisk bevis der ute som tilsier at alt det du sier er feil.

 

"Kan bare ikke noe om AI eller er påvirker og lider av paranoia. Kjenner han ikke nok. Skynet-scenarioet er helt urealistisk der vi er nå rent teknologisk." - Han kan uten tvil 100 ganger mer enn deg om temaet, så du burde bare gå ut ifra at du tar feil - først og fremst. Noe jeg har sagt til det ørten ganger allerede i denne tråden. Videre så er det helt rikitg at Skynet-scenarioet er helt urelaistisk "DER VI ER NÅ" .. Det er helt riktig - men hva om 1 år? 3 år? 5år ???

 

Det er litt det her da - Hva er det du ikke skjønner? Du sitter på en hel del "fakta" som lett kan motbevises. Søk litt på google. Les litt artikler. Sjekk kilder.. Det er ingen tvil om at du har sittet og lest "artikler" fra diverese mediahus i stedet for å se på "forskningsrapportene" de har sitert eller funnet ut hvem som har sponset disse rapportene.

La meg gjette: Du er også en "selvlært ingeniør og rakettforsker"? 

Ja ja - helt riktig. Og Lege, Kirurg, politiker, politimann, brannmann, klatrer, dykker, pilot, skipper etc and so on ... Troll ass

Lenke til kommentar

Inspill er helt greit det, så lenge det finns en saklig diskusjon. Det er det som er problemet - det finnes ingen saklig diksjuson over elbiler. Det er snakk om "snyltere", "mer forurensende enn diesel", "riksmann problemer", "har ikke nok strøm", "for dårlig elnettverk i Norge" - so on and on and on .. Alt er feil og alt er blitt motbevist. Det er enkelt tilfeller der diesel maskiner er bedre enn elektrisk eller der man må bruke bensin i stedet for elektrisitet - men det er der teknologien er akkurat nå, 2018. Det blir forsket fram nye metoder, nye batterier, nye motorer hele tiden - at folk ikke hopper på den nye utviklingen med engang er helt ut av all sunn fornuft.

 

Det er litt det som er problemet - "dårlig behandling av andre mennesker" .. Hva er egentlig dårlig behandling - hvis jeg er ærlig å sier du er udugelig i ditt arbeid og vi ikke trenger deg mer, er det dårlig behandling? For i mine øyne vil ærlighet alltid vare lengst. Kall en spade en spade. Men det er ikke dårlig behandling. Hvis jeg utnyttter deg fordi du er korttenkt - eller jeg ser en måte å utnytte deg på i andre tifeller - så ja , da er det dårlig behandling - heldigvis er ikke Elon der.

 

"Det må være lov å påpeke ting eller uttrykke bekymring for noe uten at du og dine like straks skal gå i en heller underlig forsvarsposisjon." - Det er helt 100% greit å uttryke bekymringer eller påpeke ting , helt absolutt greit - så lenge det bunner i fakta! Og det er det som er problemet - hver eneste ducker som skal påpeke noe eller uttrykke bekymringer gjør det fra et synspunkt, en tanke, en følelse, et rykte, en "click-bait" skapt for å skape provokasjon.. Det er derfor de som følger firmaet så nøye også hopper rett i forsvarspoisjon. De som kommer med kritikk henter det fra kilder som ikke stemmer. Som ikke bunner i noe solid. Som er tatt helt ut av sammenheng, rapporter som er skapt fra oljeindustrien, lobbister som skaper FUD , som shorter akjser og som bevisst gjør alt de kan for å undergrave firmaet.

 

Altså hvor mange ganger er det skrevet om at tidligere CEO til Volkswagen er arrestert? Eller at CEO'n til Audi sitter i fengsel !!! Altså - det finnes ikke noe balanse - Alt er fokusert på å kaste Tesla og Elon Musk i dårligst mulig lys..

 

Hvis en Tesla tar fyr og brenner er det "topp stories!" Verden rundt - men hvis

BMW kaller tilbake 300 000 biler fordi det er så mange av de som tar fyr får de en notis.

 

See my point?! Det finnes ingen dynamikk - det finnes ingen "good stories", fordi det selger ikke. Tesla får et falskt bilde printet på seg fordi media kun vil selge aviser og skape click-baits for å tjene på reklamer.. Jeg håper så iherdig at Tesla går Privat. Da vil alt dette her stoppe tvert.

 

Jeg ser det poenget at du faller i den samme grøfta som du kritiserer andre for å ligge i. Ferdig Snakka!

 

  • Liker 6
Lenke til kommentar

 

Inspill er helt greit det, så lenge det finns en saklig diskusjon. Det er det som er problemet - det finnes ingen saklig diksjuson over elbiler. Det er snakk om "snyltere", "mer forurensende enn diesel", "riksmann problemer", "har ikke nok strøm", "for dårlig elnettverk i Norge" - so on and on and on .. Alt er feil og alt er blitt motbevist. Det er enkelt tilfeller der diesel maskiner er bedre enn elektrisk eller der man må bruke bensin i stedet for elektrisitet - men det er der teknologien er akkurat nå, 2018. Det blir forsket fram nye metoder, nye batterier, nye motorer hele tiden - at folk ikke hopper på den nye utviklingen med engang er helt ut av all sunn fornuft.

 

Det er litt det som er problemet - "dårlig behandling av andre mennesker" .. Hva er egentlig dårlig behandling - hvis jeg er ærlig å sier du er udugelig i ditt arbeid og vi ikke trenger deg mer, er det dårlig behandling? For i mine øyne vil ærlighet alltid vare lengst. Kall en spade en spade. Men det er ikke dårlig behandling. Hvis jeg utnyttter deg fordi du er korttenkt - eller jeg ser en måte å utnytte deg på i andre tifeller - så ja , da er det dårlig behandling - heldigvis er ikke Elon der.

 

"Det må være lov å påpeke ting eller uttrykke bekymring for noe uten at du og dine like straks skal gå i en heller underlig forsvarsposisjon." - Det er helt 100% greit å uttryke bekymringer eller påpeke ting , helt absolutt greit - så lenge det bunner i fakta! Og det er det som er problemet - hver eneste ducker som skal påpeke noe eller uttrykke bekymringer gjør det fra et synspunkt, en tanke, en følelse, et rykte, en "click-bait" skapt for å skape provokasjon.. Det er derfor de som følger firmaet så nøye også hopper rett i forsvarspoisjon. De som kommer med kritikk henter det fra kilder som ikke stemmer. Som ikke bunner i noe solid. Som er tatt helt ut av sammenheng, rapporter som er skapt fra oljeindustrien, lobbister som skaper FUD , som shorter akjser og som bevisst gjør alt de kan for å undergrave firmaet.

 

Altså hvor mange ganger er det skrevet om at tidligere CEO til Volkswagen er arrestert? Eller at CEO'n til Audi sitter i fengsel !!! Altså - det finnes ikke noe balanse - Alt er fokusert på å kaste Tesla og Elon Musk i dårligst mulig lys..

 

Hvis en Tesla tar fyr og brenner er det "topp stories!" Verden rundt - men hvis

BMW kaller tilbake 300 000 biler fordi det er så mange av de som tar fyr får de en notis.

 

See my point?! Det finnes ingen dynamikk - det finnes ingen "good stories", fordi det selger ikke. Tesla får et falskt bilde printet på seg fordi media kun vil selge aviser og skape click-baits for å tjene på reklamer.. Jeg håper så iherdig at Tesla går Privat. Da vil alt dette her stoppe tvert.

 

Jeg ser det poenget at du faller i den samme grøfta som du kritiserer andre for å ligge i. Ferdig Snakka!

 

haha enda et troll ass .. Usaklige hele gjengen!

And if you think I wear the cloak of filth, then let me tell you, I wear it real good ..

Lenke til kommentar

 

Produserer Tesla en bil til $35k per i dag? Du må nok plusse på 40 %.

 

37 minutter x 4.300 biler. Det blir vel ca. 110 dager totalt. Binder opp ganske mange ansatte bare der. Billig blir det ikke i lengden.

Ca 60 ansatte som jobber fulltid. Til $35/time så øker det prisen av en Model 3 til $35k med ca 0,06%. Eller med ca 0,04% av en Model 3 til $55k. Det er en ganske ubetydelig kostnad, og etter all sannsynlighet har mengden rework falt i juli og august, og vil fortsette å falle.

Nettopp! Den direkte kostnaden er ein bagatell. Det ser alle som kan rekne. Hadde det ikkje vore for logistikkproblema knytt til å ta bilar ut av samlebandet for å fikse feil, hadde det ikkje vore verd å gjere noko med. Problemet er at det tek plass og kan føre til flaskehalsar i produksjonen. Flaskehalsar i produksjonen kostar.
Lenke til kommentar

Kor mange sjefar for tyske bilprodusentar har vorte etterforska i det siste, og kven av desse sjefane er etterforska eller arrestert for det minst uetiske?

 

Det verkar som enkelte her har større respekt for innovasjon i form av utsleppsjuks, enn rakettar som kan lande og utsleppsfrie bilar som folk faktisk vil kjøpe i staden for (ikkje i tillegg til) eksosbilar. Det Elon Musk vert skulda for er ein bagatell samanlikna med kva resten av bransjen driv med. I verste fall har nokon, som med vitande og vilje tok høg finansiell risiko, tapt pengar. Ingen har mista livet eller helsa.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når eg ser kordan enkelte her forsvarer Musk mot absolutt alt som kan minne om kritikk så skulle en tro det var muslimer og mohammed.

 

Bortsett fra at religion er eventyr fra bøker - men dette er målbar fakta, forskning som lett kan ettergåes, rapporter man kan sjekke selv, utvikling til en bedre framtid, vitenskap. Det å gi Elon kritikk for absolutt ingenting og svartmale et firma som er godt på vei å endre den verden vi lever i kan minnes om fremmedfrykt eller paranoid angst.

 

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor folk ikke applaudere framgangen til dette firmaet? Hvorfor de ikke blir med på utviklingen? Jeg er ganske overbevisst om at de fleste av dere har smart telefoner, med gps, internett og touch teknologi - hvorfor i alle dager er dere ikke i mot dette? Hvis man hadde prøvd en Tesla, testet teknologien, opplevd hvor magisk forskjellig det er fra en ICE bil hadde man forstått hvorfor de fleste er på et "hype train" ..

 

Eneste jeg kommer fram til er at folk er redde. Redde for forandring og de griper hver minste lille sjangs de har for å sverte eller prøve å stoppe den utviklingen vi ser nå. Synd, trist, leit - men det er ikke en damn skit dere kan gjøre for å endre det som skjer nå. Når folk prøver elbiler blir de lamslått - akselerasjonen - designet - teknologien, alt helt anderledes enn hva man har opplevd før. Gi beng i å oppfør dere som noen ducking troll, det er så ufattelig tragisk og folk begynner å bli møkk lei.

Lenke til kommentar

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor folk ikke applaudere framgangen til dette firmaet? 

 

Du reagerer jo akkurat slik eg sier. Det eneste du kommer med er stråmenn, bortforklaringer og tullprat.

 

Akkurat som at det at man er skeptisk til Musk betyr at man ikkje kan være negativ til jukset til Wolksvagen og andre?

 

Og lær deg å redigere vekk sitatveggene når du poster.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Kor mange sjefar for tyske bilprodusentar har vorte etterforska i det siste, og kven av desse sjefane er etterforska eller arrestert for det minst uetiske?

 

Det verkar som enkelte her har større respekt for innovasjon i form av utsleppsjuks, enn rakettar som kan lande og utsleppsfrie bilar som folk faktisk vil kjøpe i staden for (ikkje i tillegg til) eksosbilar. Det Elon Musk vert skulda for er ein bagatell samanlikna med kva resten av bransjen driv med. I verste fall har nokon, som med vitande og vilje tok høg finansiell risiko, tapt pengar. Ingen har mista livet eller helsa.

Håper ikke du tror og mener at kritikk, konstruktiv eller ikke, mot Musk eller elbiler generelt, er ensbetydende med at vedkommende forsvarer juks og forurensing i andre bransjer.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor folk ikke applaudere framgangen til dette firmaet? Hvorfor de ikke blir med på utviklingen? Jeg er ganske overbevisst om at de fleste av dere har smart telefoner, med gps, internett og touch teknologi - hvorfor i alle dager er dere ikke i mot dette? Hvis man hadde prøvd en Tesla, testet teknologien, opplevd hvor magisk forskjellig det er fra en ICE bil hadde man forstått hvorfor de fleste er på et "hype train" ..

En anen forklaring er at Musk av og til kommer med helt ville ideer som ikke har den minste rot i virkligheten. Det sverter Musk sitt navn og når han så kommer med flere og flere av disse ideene så sverter det også Tesla. Tesla og space X er i seg selv er gode selskaper med en sun og god foretningsidee (selv om det enna, til min kunskap, bevist at de kan drive lønsomt, men har trua).

 

Så kommer det til de noe mer hodeløst forslagene som ødelegger rykte til Musk og hans selskaper, som hyperloop, borring sin bil skate løsning og spacex sin rakket transport mellom storbyer. Disse ser jeg personlig som reklamstunt fra Musk, men de sverter navnet hans da han blander sammen kvakslaveri med gode produkter.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

En anen forklaring er at Musk av og til kommer med helt ville ideer som ikke har den minste rot i virkligheten. Det sverter Musk sitt navn og når han så kommer med flere og flere av disse ideene så sverter det også Tesla. Tesla og space X er i seg selv er gode selskaper med en sun og god foretningsidee (selv om det enna, til min kunskap, bevist at de kan drive lønsomt, men har trua).

 

Så kommer det til de noe mer hodeløst forslagene som ødelegger rykte til Musk og hans selskaper, som hyperloop, borring sin bil skate løsning og spacex sin rakket transport mellom storbyer. Disse ser jeg personlig som reklamstunt fra Musk, men de sverter navnet hans da han blander sammen kvakslaveri med gode produkter.

 

That's where you wrong kiddo. Det at du ikke greier å forestille deg en framtid eller du ikke greier å forstå hvordan de skal gjør noe - betyr ikke det at det er umulig. Du kan ikke si det sverter navnet eller ryktet hans. Han beviser jo gang på gang at han kan gjøre det "umulige" ...

-Lande raketter? ingen som trodde på, og folk gjorde narr helt til han beviste at det gikk. Nå er alle "yaaaay - spaceX" ..

-Elektrisk langdistansekjøretøy med overlegen rekkevidde, kjøreegenskaper og sikkerhet? umulig, og folk gjør narr av mannen og firmaet.. Men nå begynner oppegående folk å forstå at han faktsik får det til. Model 3 f eks utsolgte resten av sitt markedet i Q2 - bare vent til den kommer til Norge ;)

- Borre tunnel under LA? umulig!! og folk rakker ned på firmaet og ideen hans ... Vel han gjør det nå , så vi får se hva det blir ut av det.

- Solcellepanel integrert i takstein?? Aldri i livet!! .. Vel han motbeviste de..

- Batteripakker på kraftverk?! kommer aldri til å slå ann!! ... Vel han motbeviste det også ..

 

Altså alle som sier han ikke kan gjør noe er en gjeng tomsinger. Det er ikke noe han ikke kan gjøre når han først bestemmer seg for noe. Hva du snakker om at han sverter navnet eller ryktet sitt - nei han gjør ikke det. Det er folk som deg som ikke tror på han som sverter navnet og ryktet hans. Han beviser at det lar seg gjennomføre. Han beviser at det går framover. Han beviser at han kan. Hvorfor skal du sitter der og synse om ditte og datten? Hvorfor skal du ha rett til å trekke ned navnet og ryktet hans fordi du mener "forslagene hans er hodeløse" .. Ta deg en bolle.. Bli med eller hold fred. Det er ikke noe som helst konstruktivt i hvert fall som kommer ut av den synsingen din.

Lenke til kommentar

Altså alle som sier han ikke kan gjør noe er en gjeng tomsinger. Det er ikke noe han ikke kan gjøre når han først bestemmer seg for noe. Hva du snakker om at han sverter navnet eller ryktet sitt - nei han gjør ikke det. Det er folk som deg som ikke tror på han som sverter navnet og ryktet hans. Han beviser at det lar seg gjennomføre. Han beviser at det går framover. Han beviser at han kan. Hvorfor skal du sitter der og synse om ditte og datten? Hvorfor skal du ha rett til å trekke ned navnet og ryktet hans fordi du mener "forslagene hans er hodeløse" .. Ta deg en bolle.. Bli med eller hold fred. Det er ikke noe som helst konstruktivt i hvert fall som kommer ut av den synsingen din.

 

Tror ikkje noen her tar deg seriøst lenger etter den tiraden der.

 

Din blinde tro er ikkje noe annerledes enn en ekstrem religiøs sin tro.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

That's where you wrong kiddo. Det at du ikke greier å forestille deg en framtid eller du ikke greier å forstå hvordan de skal gjør noe - betyr ikke det at det er umulig. Du kan ikke si det sverter navnet eller ryktet hans. Han beviser jo gang på gang at han kan gjøre det "umulige" ...

-Lande raketter? ingen som trodde på, og folk gjorde narr helt til han beviste at det gikk. Nå er alle "yaaaay - spaceX" ..

-Elektrisk langdistansekjøretøy med overlegen rekkevidde, kjøreegenskaper og sikkerhet? umulig, og folk gjør narr av mannen og firmaet.. Men nå begynner oppegående folk å forstå at han faktsik får det til. Model 3 f eks utsolgte resten av sitt markedet i Q2 - bare vent til den kommer til Norge ;)

- Borre tunnel under LA? umulig!! og folk rakker ned på firmaet og ideen hans ... Vel han gjør det nå , så vi får se hva det blir ut av det.

- Solcellepanel integrert i takstein?? Aldri i livet!! .. Vel han motbeviste de..

- Batteripakker på kraftverk?! kommer aldri til å slå ann!! ... Vel han motbeviste det også ..

 

Altså alle som sier han ikke kan gjør noe er en gjeng tomsinger. Det er ikke noe han ikke kan gjøre når han først bestemmer seg for noe. Hva du snakker om at han sverter navnet eller ryktet sitt - nei han gjør ikke det. Det er folk som deg som ikke tror på han som sverter navnet og ryktet hans. Han beviser at det lar seg gjennomføre. Han beviser at det går framover. Han beviser at han kan. Hvorfor skal du sitter der og synse om ditte og datten? Hvorfor skal du ha rett til å trekke ned navnet og ryktet hans fordi du mener "forslagene hans er hodeløse" .. Ta deg en bolle.. Bli med eller hold fred. Det er ikke noe som helst konstruktivt i hvert fall som kommer ut av den synsingen din.

All hail... ?

 

En god studie om massesuggesjon, om ikke annet.

Lenke til kommentar

That's where you wrong kiddo. Det at du ikke greier å forestille deg en framtid eller du ikke greier å forstå hvordan de skal gjør noe - betyr ikke det at det er umulig. Du kan ikke si det sverter navnet eller ryktet hans. Han beviser jo gang på gang at han kan gjøre det "umulige" ...

-Lande raketter? ingen som trodde på, og folk gjorde narr helt til han beviste at det gikk. Nå er alle "yaaaay - spaceX" ..

-Elektrisk langdistansekjøretøy med overlegen rekkevidde, kjøreegenskaper og sikkerhet? umulig, og folk gjør narr av mannen og firmaet.. Men nå begynner oppegående folk å forstå at han faktsik får det til. Model 3 f eks utsolgte resten av sitt markedet i Q2 - bare vent til den kommer til Norge ;)

- Borre tunnel under LA? umulig!! og folk rakker ned på firmaet og ideen hans ... Vel han gjør det nå , så vi får se hva det blir ut av det.

- Solcellepanel integrert i takstein?? Aldri i livet!! .. Vel han motbeviste de..

- Batteripakker på kraftverk?! kommer aldri til å slå ann!! ... Vel han motbeviste det også ..

 

Altså alle som sier han ikke kan gjør noe er en gjeng tomsinger. Det er ikke noe han ikke kan gjøre når han først bestemmer seg for noe. Hva du snakker om at han sverter navnet eller ryktet sitt - nei han gjør ikke det. Det er folk som deg som ikke tror på han som sverter navnet og ryktet hans. Han beviser at det lar seg gjennomføre. Han beviser at det går framover. Han beviser at han kan. Hvorfor skal du sitter der og synse om ditte og datten? Hvorfor skal du ha rett til å trekke ned navnet og ryktet hans fordi du mener "forslagene hans er hodeløse" .. Ta deg en bolle.. Bli med eller hold fred. Det er ikke noe som helst konstruktivt i hvert fall som kommer ut av den synsingen din.

Må faktisk gi deg litt kudos. Du tok meg på senga der. Bedre trolling er det lenge siden jeg har sett og en stund lurte du meg faktisk aldri så lite. Trodde virkelig det stod så ille til men... Grattis Kandis og hatten av! Hadde ikke tenkt å kommentere deg noe mer men kudos til den som kudos skal ha ;)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det var relatert til Holmes' stormannsgalskap og massive ego.

Hvem er det som ikke er stormannsgale og med massivt ego av styrtrike CEOs der borte da? Forskjellene på de to er derimot enorme. Musk har faktisk levert utallige produkter på markedet. Ikke bare det, men flere av dem er også svært populære, og han har snudd hele industrier på hodet.

 

Så sammenligningen er bare idiotisk.

 

Det står 37 minutter i snitt per bil. 86 % av bilene måtte fikses i ettertid.

Der "fikses" kan være alt fra å tørke vekk en flekk til å bytte ut en eller annen del. Tallet er verdiløst uten kontekst.

 

Musk-tilhengere eier ikke humor :p. The Onion byr på mye moro.

Du trodde åpenbart artikkelen var seriøs. Snakk om å drite seg ut, haha.

Endret av hekomo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...