Gå til innhold

Operatør som struper hastighet/stenger av når datakvote er brukt opp?


Anbefalte innlegg

Hadde chess tidligere, og så snart inkludert kvote på data var brukt opp ble hastigheten strupet. Dette var i grunn en glimrende løsning, for da slapp en å bekymre seg for overbruk hos barna, og selv med strupet hastighet kunne de benytte mobilen til å vise frem bussbilletter og lignende.

 

For en tid siden byttet jeg over til fjordkraft grunnet mer data inkludert til samme/lavere pris. Jeg er i grunn fornøyd, bortsett fra at i det datakvoten er brukt opp så går det over til løpende utgifter pr MB. Da må en enten stenge av helt for mobildata inne på "mine sider" hos fjordkraft, eller så må en stole på at barna skrur dette av manuelt. I grunn synes jeg ikke at noen av disse løsningen er noe gunstig, og vil derfor tilbake til en operatør som automatisk struper hastigheten/stenger av så snart kvoten er brukt opp.

 

Hvilke operatører har løsningen jeg ønsker i det kvoten er brukt opp?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hjelper ikke å strupe hastigheten på mobilen din hvis du likevel må betale overpris per megabyte. Selskapene som struper hastigheten selv gjør at du ikke betaler en krone mer med mindre du kjøper ekstra datapakker.

bare strupe \ stenge i god tid før man når grensen det. :) 

Lenke til kommentar

Noen som vet hvor mye musikk jeg må strømme før Telenor struper hastigheten eller om de faktisk gjør det selv om det er "fri musikkstrømming"?

 

Usikker, men jeg har lastet ned 30-50GB hos telia offline via mobilnettet på kort tid uten at noen bryr seg, I tillegg til å strømme mye annet. På mitt 5GB abonnement med gratis spotify. Har alltid kvaliteten på maks. Med mindre du laster ned OG strømmer hvert eneste sekund i en måned så tror jeg du er ganske trygg.

Endret av Comma Chameleon
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...