Gå til innhold

TanzElectrik

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

TanzElectrik sine prestasjoner

50

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er vel ikke så mange som kan måle seg med mengden som finnes av OW tror jeg.
  2. Ja, spillerne har jo klart å få til å produsere ganske mye pornografi ut fra spillet.
  3. Jaja, fikk status på stroppene mine, be hadde visstnok "forsvunnet" hos østlandsterminalen, men når jeg sjekker tracking hos de som sendte pakken til Norge så har de fått den i retur. Vet da faen hva de holder på med på den terminalen. Heldigvis fikk jeg tak i butikken som jeg kjøpte stroppene fra og de har allerede fått sendt nye stropper som jeg håper faktisk blir levert denne gangen.
  4. Enig, men hvis du ringer så får du jo like dårlig support av mennesket som eventuelt tar telefonen.
  5. Kjenner at jeg begynner å bli ganske lei av å sitte og se på dette hver dag. En liten brevpakke med stroppene jeg bestilte for to uker siden og over halvparten av tiden er at pakken bare ligger på terminalen som er hele 7 minutter unna leiligheten min.
  6. Er ikke sånn ALT for lenge siden, tidlig 00-tallet. Den gangen kjørte jeg en Volvo 460 og hvis jeg ikke husker feil så var det rundt 8kr litern den gangen.
  7. Har sjekkete Maxbo, Biltema og Clas Ohlson hittil, har vært lite å finne der. Finner ikke noe særlig hos Kjell & Co på nettsiden hvertfall. Hadde noen her om dagen anbefale å høre med Eik Senteret da de holder på med Massey Ferguson traktorer og derfor kanskje har skruer i tommer. Får satse på det det går an å få brukt resin-printeren de har på Bitraf, vet de har en av samme typen på Deichman Bjørvika, men jeg må nok bare se an på prisen. Edit: Tenkte jeg kunne prøve et litt annet design som IKKE krever at jeg får tak i en kvarttoms skrue.
  8. Ja, da var det nytt problem, å få tak i 3-4 kvarttoms grovgjengede maskinskruer. Nesten at jeg vurderer å begynne å selge monteringskit selv, hehe. Vi lider virkelig i norge når det kommer til VR, ja.
  9. Sånn, bare slengte dette sammen i Fusion kjapt og greit, kan sikkert få 3D printet et par-tre av disse og så kjøpe en maskinskrue og noen skiver for å montere det sammen.
  10. Ja, jeg fant ut at det bare var vanlige 1/4" maskinskruer man bruker, så jeg fikk tak i dette kulehodet på Japan Photo for under 100-lappen, men en plate til å gjøre dette til et veggfeste kan jeg nok DIY og med det går det nok an å bruke dobbeltsidig tape uten at det blir alt for jalla. Vurderte å bestille noe fra Amazon, men har ikke lyst på 2 ukers ventetid når trackers og base station blir levert etterpå, haha.
  11. Gi den tilbake til personen du stjal den fra. Hvis det faktisk er din så kan Apple hjelpe.
  12. Hvor i huleste kan jeg få tak i veggfester som ligner på Index base station sine i Norge? Komplett selger jo HTC sine base stations, men det var jævlig dårlig utvalg av fester. Må jeg bare bruke gaffa eller?
  13. I de siste ukene har jeg ikke tørt å se noen av naboene i blokka i øynene når jeg har møtt på dem i oppgangen for de tror sikkert at jeg er en skikkelig pervo som sitter hjemme og raper med ormen hele dagen for hver gang jeg rører kontordøra og baderomsdøra så hyler hengslene like høylytt som damene i en japansk voksenfilm og jeg VET at de har hørt det fordi noen banket i veggen når jeg måtte på dass kl 2:34 natt til søndag. Så nå har jeg kommet til det punktet hvor jeg MÅ få smørt dørene og det eneste jeg har hjemme som smører er en pakke bremykt i kjøleskapet, noe jeg ikke tror er det beste å bruke. Alle vet jo det som sies at om noe skal holdes stille så er det gaffateip og hvis det skal røre på seg så er det WD-40, men jeg må nesten spørre for å være sikker, er WD-40 bra for smøring av dører eller er det noe annet jeg burde/kan kjøpe som er billigere eller bedre?
  14. Jeg? Det er automatgir, jeg velger da ikke hvilke gir skrothaugen velger, hvis jeg ville gire selv hadde jeg kjøpt bil med manuell.
  15. Joda, men det kan den kun brukes til hvis det ikke snør.
×
×
  • Opprett ny...