Gå til innhold

E3 2018 - Pressekonferanser og generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehehe, litt usikker på hva jeg skal mene om denne konferansen. I perioder følte jeg dette var noe av det beste Microsoft har levert, men så i andre perioder føltes det som same old MS, med akkurat det jeg forventet(fryktet) fra dem.

 

Det jeg i alle fall kan si er at de virkelig har prøvd hardt for å imøtekomme det meste av fansens ønsker. Og det er kjempebra! Kan føles litt som de bare reagerte på klager de så ofte i meldinger dog, men uanhengig av motivasjonen er det positivt.

 

Ser MS har lent seg hardt mot større Japanske utviklere for å få mer tilstedeværelse av den typen spill på Xbox, og det trengte de VIRKELIG. Kingdom Hearts på Xbox for første gang, det kan jeg godt unne Xbox-fansen, og de får NieR Automata, fjorårets desidert beste spill. Bra for dem, gleder meg virkelig at flere får oppleve det spillet. Også Tales of Vesperia da. <3

 

Godt balansert presentasjon. Veldig mange spill vist frem. Microsoft viser endelig godt med variasjon av type spill de tilbyr, og mange veldig kule trailere. De viser også at de er villig til å satse videre med at de kjøper opp og legger flere studioer under vingen, selv om jeg kanskje ikke er helt kosher med metoden her.

 

Så noe av det mer negative. Jeg nevnte allerede dette med oppkjøpet av selskaper som ikke føles 100% kosher, det er ikke direkte negativt egentlig, men ikke uten bekymringsgrunnlag heller. Litt av dette er måten det ble lagt frem på. Det ble gjort et veldig stort nummer ut av det, uten at de egentlig kunne vise noe til det. Oppkjøpene er også av allerede, om ikke velkjente, så i alle fall etablerte selskaper som har større, eller mindre suksess med prosjektene sine tidligere.

 

Dette får dette enn så lenge til å føles litt som spill for galleriet, og i stedet for å støtte opp om denne "We believe in amazing creators" historien MS ønsker å formidle, så virker det minst like mye som MS vanlige mentalitet med "Vi ser dette/denne utvikleren er populær, la oss kjøpe det". Litt som det EA holder på med, og vi vet alle hvordan EA behandler utviklerselskapene sine. MS har heller ikke det beste renoméet her når man ser hva det har blitt av Rare.

 

Håper det kommer til å slå positivt ut med nye kreative ideer og spillopplevelser, men jeg velger å forholde meg skeptisk frem til de har noe å vise til, og satser på at de ikke ødelegger gode utviklere og gjør dem til one-hit-wonder.

 

Må også innrømme at jeg ikke helt liker måten MS har presenterttrailerene sine de to siste årene, men hele den "Exclusive", "World Premiere" greia før nesten hver trailer. Hadde håpet de fjernet dette etter i fjor. Og Phil Spencer gjentatte ganger trekke frem tallene, med så og så mange "Exclusive", så og så mange "World Premiere", osv.

 

De poengterte det så sykt intenst, og fokuserte på det så ofte som mulig. Det hele føles så erkeamerikansk at jeg blir litt kvalm. Både Sony og MS har selvfølgelig alltid fremhevet slike ting, men føler MS har tatt det til et HELT nytt nivå de siste to årene. Når de i tillegg egentlig ikke har noe særlig eksklusiver untatt de faste Halo, Forza og Gears, så tror jeg ærlig talt de bare fremhever dette for å dekke over et mindreverdighetskompleks når det kommer til eksklusiver.

 

Så summa summarum. Bra konferanse med mye bra takter fra MS, men samtidig for det aller meste det samme som alltid fra MS, masse bra spilltrailere, men nesten alt er multiplatform. Så ja, veldig opp og ned følelser om denne konferansen.

 

Plasserer den litt over midt på treet. Midlertidig inntrykk B-

 

 

Gud, ja! Tales of Vesperia remaster. Fantastisk spill!

Oh yes indeed! Så ut som det ikke er eksklusivt dog, så jeg kjøper det heller på PS om mulig.

 

 

Edit: Bemerker meg forøvrig at From Software viste frem sitt nye spill uten at noen her har kommentert om det. :p

Endret av Rider of Reason
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når hver eneste PS4 vs XBOX krig handler om at det er på PS4 man finner de eksklusive titlene, og XBOX har "ingen". Så blir det klart at XBOX rett og slett må få frem at de har eksklusive titler de også. Litt vanskelig om man ikke en gang nevner det. :p

Hehehe, ja det er jo litt det jeg sier også. Pga dette så prøver de for hardt, de "over-nevner" det. :p

Lenke til kommentar

Hehehe, Troy Baker er overalt da. :p

 

Har selv en PS3-utgave av Vesperia liggende, importert fra Japan, men denne Remasteren gjør det enda enklere å spille. Har tenkt å spille gjennom alle spillene i rekkefølge en gang snart, så denne remasteren likte jeg å få. :D

 

Over til noe annet så synes jeg det nye From Software spillet ser litt stuslig ut. Et spill utenfor SoulsBorne franchisen, lurer på hvordan det kommer til å bli. :hm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...