Gå til innhold

Fortnite eller PUBG for mann i 20 årene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Jeg liker begge, dog begge har sine ulemper

 

Fortnite = kjappere action, men mange bots, mobil spillere osv gjør det veldig "lett" å være god.

samtidig kommer det ofte nye spillmuligheter og de har hyppige oppdateringer

 

Pubg= mer realistisk, noen langsomme runder, men ellers går det i action der også. Eneste downsiden med pubg er at de ikke klarer å optimalisere det. Altfor mye latency issues, diverse ingame lag og det virker til å fortsatt være i en tidlig beta fase.

 

Hadde tatt meg råd til å prøve begge i godt over 20 timer hver før du gjør en avgjørelse dersom du kun vil fokusere på 1 spill

Lenke til kommentar

Jeg spiller PUBG og synes det er veldig gøy, særlig nå som det har kommet mye nytt content. Det har blant annet kommet et nytt map som er mye mindre enn de to andre og har mye mer aggresive ringer (de går fortere innover). Det gjør at dett mappet blir mye mer fast paced og det tvinger frem mer action. Det er samtidig mer loot, så det er mer fokus på action da man finner det man trenge raskere.

 

Når det er sagt, så så synes jeg det å spille med venner er et viktig aspekt av all gaming, så jeg ville nok valgt det spillet man kjenner flest folk som spiller. Uavhengig av det er det jo verdt å ta en tur på twitch og se hva man synes ser kulest ut.

Lenke til kommentar

Er/var hardcore PUBG fan, men overgangen til Fortnite var uungåelig. At PUBG nå har vært i release lenge og Fortnite fortsatt er i early acess er igrunn en vits. Absolutt alle på denne kloden ville trodd det var omvendt om de ikke hadde fakta på bordet.

 

Jeg brukte ca 10-15 timer på å tvinge meg selv til å like Fortnite faktisk, og nå er jeg ekstremt glad for det. Veldig merkelig med denne byggingen osv, men når man får feelingen på det så er det vanvittig morro. Epic games veit virkelig hva de driver med. De pøser ut nytt stash hele tiden. Og nei, jeg snakker ikke bare om skins.

 

Håper virkelig PUBG en vakker dag får alt på stell, men har mistet troa totalt dessverre.

 

Kan legge til at jeg har runda 30 år, om det skulle ha noen betydning.

Lenke til kommentar

PUBG-utviklerne prøver bare å selge mest mulig crates og lignende nå. De taper allerede mot Fortnite og til høsten når CoD og Battlefield (og sikkert andre også) kommer med Battle Royale-moduser så blir de nok bare en fotnote. 


PUBG kom aldri ut av early access sånn egentlig, i mine øyne. Og det ser ikke ut til at det blir et "ferdig" spill noen gang. Sikkert full av spaghetti-kode.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Nå har ikke jeg lest gjennom alle kommentarene, men personlig liker jeg Fortnite best. Ser gjerne litt barnslig ut, men det skjer ting etter hvordan du velger å spille. Du han drive meg camping eller super aggresivt. Er meget høy skill-cap når det kommer til byggingen.

 

Jeg fikk det aldri skikkelig til med denne byggingen, så jeg endte opp med spillet Realm Royal. Noe lunde samme greiene som Fortnite uten bygging. Syns det var rått!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...