Gå til innhold

Monster Hunter World tråden


andypandy

Anbefalte innlegg

Monster Hunter World tråden

 

Tenkte å lage en tråd for de av oss som spiller Monster Hunter World, slik at det er lett å finne andre norske spillere man kan spille med, eller bare diskutere spillet generelt! (I stedet for at det blir spredt i PS4 tråden og Xbox kafeen!)

 

post-102919-0-20214800-1516917391_thumb.jpg

 

La den til i "Felles" kategorien da spillet foreløpig kun er sluppet til PS4 og X1.

 

Dette er mitt første MH spill, og det er ikke lenge til midnatt og slakten begynner! Hvis noen allerede har satt igang, hadde det vært spennende med noen førsteinntrykk!

 

Legger dere ut username, skriv gjerne om det er PS4 eller X1, så kan jeg lage en liste i førsteposten!  :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har spilt spillene på 3DS, samt forstyrrende mye Final Fantasy Explorers på 3DS. Og selvsagt Monster Hunter Stories på 3DS. Men kom meg aldri inn i den MH-spillene, og MH:S er mer Pokemon satt til MH-francisen. Absolutt et spill man burde prøve hvis man er interessert i Pokemon og/eller Monster Hunter, men er helt annerledes enn hovespillene.

 

Men uansett, er kjekt å endelig ha Monster Hunter på stor skjerm. Spillet lover svært bra så langt. Grafikken er nydelig, gameplayet solid, og de forskjellige våpenene er morsomme nok å prøve ut. Holder meg til sverd og skjold, men har vurdert et stort sverd etterhvert. Trenger bare mer øvelse først. :)

 

Hvordan går det med frame rate på PS4 for dere? Har PS4 Pro, og med fokus på Resolution (har 4K TV, btw) eller Graphics (flere detaljer osv) hakker det en del i HUBen. Har satt det til fokus på frame rate nå, men ikke fått testet det ennå. Mistenker at det bare er jeg som har dårlig internett. Men utenfor HUBen er det helt fin flyt, og det er jo der det trengs.

 

Karakteren min:

 

 

 

27173397_1984829258443791_58610210962816

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Alltids morsomt å dra på jakt med en demonkanin. :p

 

g038VtD.jpg

 

 

Haha! Ser bra ut! Merket du noen forskjell i Framerate mode?

 

Det er mulig jeg har oversett noe, men er det noen mulighet for å se hva man mangler på de forskjellige "Bounties" mens man er på et quest?

 

Mine inntrykk etter å ha jaktet og slaktet 4 monstere, er at jeg liker det veldig godt! Det er en del å sette seg inn i, spesielt for en ny MH spiller, men det er jo en god del tutorials som forklarer hva og hvordan, bare man tar seg tid! For meg er det iallfall et friskt pust i forhold til alle de "Vestlige" spillene jeg har spilt den siste tiden.

 

"Character Creation" var også ganske bra, ikke for dyp (slik at jeg blir sittende i flere timer) :p men akkurat passe slik at jeg fikk Hunteren min slik jeg ville ha den!

 

Våpnene har også forskjellige komboer som er lette å lære, men vanskelige å mestre. Jeg begynte med "Insect Glaive" som våpen, men skjønte fort at det ikke var det enkleste våpenet å bruke, hvertfall for meg. Nå spiller jeg med en Iron Bow, og tar monstrene litt fra avstand. Jeg skulle dog likt en "Monster Health Bar", og kanskje også en innføring i "Weak points" på de forskjellige dyrene. Mulig det er her et sted, men jeg har ikke funnet det enda.

 

Grafikken har jeg ingenting å si på, det ser veldig bra ut(PS4 Pro) og jeg kjører spillet i "Resolution Mode". Noe lugging i Huben som Schreiber nevner, men utover det merker jeg ikke noen plagsomme framedrops.

 

Og Palico! For en herlig kompanjong!

 

Btw, er det noen andre som sliter med å logge inn online?

Endret av andypandy
Lenke til kommentar

Har faktisk ikke prøvd Bounties noe særlig, men går det ikke automatisk? Jeg hadde en der jeg skulle slakte noen monstre og finne bein osv, og fikk beskjed hver gang den ble oppdatert. Men sjekket ikke om det var noen liste noe sted. For øvrig kan man sette ting i crafting i wishlist (for eksempel en hjelm osv), så får man beskjed når man plukker opp ting man trenger. Det gjør det veldig enkelt å finne tingene man trenger for å lake armor, våpen og sånt. :)

 

Liker også at Expeditions ble åpnet så kjapt. Da kan vi løpe rundt fritt uten å tenke på tid. Det gjør det veldig lett å sette seg inn i ting, og man kan sloss mot monstre og ta all den tiden man trenger. Det igjen gjør at det blir mye enklere å ta quests som går på tid, fordi man allerede vet hvor man skal dra, hva som funker best mot monstrene og så videre.

 

Og ja, jeg merket en stor forskjell med å sette spillet i Frame Rate modus. Grafikken føles litt svakere (ikke så skarpe farger), men det kan være mange grunner til det. Kan være selve TVen som bare må stilles inn bedre. Selve frame raten er langt bedre i HUBen, og har ikke merket noe som helst slow-down ute i feltet. Selv med en drøss små monstre og to svære monstre som sloss med hverandre gikk alt helt smertefritt. Vel, helt til en av dem tråkket på meg, så jeg besvimte. Ooops. :p

Lenke til kommentar

Jeg venter på spillet til PC for min del, men gleder meg veldig!

 

Tenkte jeg skulle gjøre det jeg også men tror PC utgaven er over et halvt år unna og så må man satse på at det blir en bra port noe som er veldig hit and miss. Tror jeg bare kjøper det til PS4, ser så sinnsykt artig ut.

Lenke til kommentar

Glem heller ikke at spillet er enormt populært akkurat nå, men det vil roe seg ned ganske fort. Om to, tre uker er det neppe så mange som snakker om det lengre. Det vil jo selvsagt være mange som spiller det fortsatt, men folk flest vil være godt i gang med det neste store. Når det kommer til PC om noen måneder er det nok regnet mer som et nisje-spill de færreste gidder prøve. Det betyr jo ikke akkurat at ingen spiller det. Men vil tro det er langt større community på konsoll enn PC, og kanskje spesielt på PS4. MH:W har vel aldri vært på Xbox før?

Lenke til kommentar

Fy flate kor kult spillet er. Jeg har aldri vært kjent med serien her men har sittet konstant siden jeg kjøpte det. Demoen ga meg avsmak siden jeg startet med ei rifle/øks kombo men du har jo 14 forskjellige våpenstiler å velge mellom i hovedspillet. Så har eksperimentert med greatsword og longsword blant annet, begge er vanvittige kule. Boss kamper er kanskje noe av det kuleste jeg har spilt siden de er så forskjellige og du må virkelig tenke hvordan du skal gjøre det her. 

 

Liker også at du kan fyre opp et flare i himmelen så andre spillere online ser at du trenger hjelp og motsatt kan du hoppe inn og hjelpe andre som roper om hjelp + at du kan coope og konkurrere mot andre spillere. 

Spiller på PS4 Pro med 4K og HDR og valgt å prioriter framerate men spillet ser helt fantastisk ut uansett. 

 

Digger også looten man får som igjen du kan bruke til å crafte armor/våpen eller upgrade eksisterende sett. Det er utrolig mye å holde på med hele tiden. Dette er spillet jeg har ventet på, har kjedet meg lenge med dagens spill og endelig kommer noe helt nytt. Ser for meg utviklerne kan lett holde dette spillet i live i flere år framover bare med nye monster å jakte på for selve grunn gameplayet er såpass solid og fengende at de trenger ikke å lage mye nytt.

 

Gjerne add meg på PSN, vil ha flere folk å spille med :) (Avean)

Endret av Avean
Lenke til kommentar

Spilte ca 6 timer i dag med en kompis, og fikk slått Anjanath etter 25 minutter med irritasjon.

 

Spillet er hittil bra, men merker at det er mange støttehjul på plass så det ikke skal være "for vanskelig".

Hittil er den eneste frustrasjonen at man ikke får beskjed om når våpenet mistet skarphet lenger.

 

Noen andre på standard PS4 som opplever St ytelsen til tider er elendig?

Lenke til kommentar

Du får ikke beskjed midt på skjermen når våpnet begynner å bli uskarpt, men det vises da svært tydelig øverst til venstre i skjermen? Aldri hatt problemer med å se hvor skarpt våpnet er. :)

I tidligere spill fikk man beskjed midt på skjermen når skarpheten forsvant, og når grønn skarphet forsvinner etter 10 slag...

Har endt opp med oransje skarphet før jeg har oppdaget at det er på tide å slipe håndtaket på hammeren igjen flere ganger.

 

Ettersom gul skarphet har redusert DPM kraftig i forhold til grønn i tidligere spill er det viktig for meg å ha grønn skarphet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...