Gå til innhold

Her er de mest spennende Black Friday-tilbudene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alexander Gonzalo Sele: Med forbehold om at jeg ikke er den i redaksjonen som kan mest om TV - Samsungs serier pleier å være svært like i sine kvaliteter innenfor hver nummerserie. Så alle Q8-er har noenlunde like og meget gode egenskaper. Modellen du ser på har kostet 22 000 tidligere, men ha hatt et langt opphold rundt 30 000 kroner. Så om du tenker historisk er det et ålreit tilbud dette, men om du ser på tilbudsfaktor vs. det den "pleier" å ligge på er det nok et svært ålreit kjøp.

Lenke til kommentar

espen5b: Nintendo Switch *er* nå på tilbud, men tilbudet er ikke skrekkelig bra - den ligger på 2990 hos CDON, en pris den har vært nede i før, og rundt 10 prosent lavere enn normalprisen. Vi ser an litt til før vi eventuelt hiver den i listen - kjenner vi denne dagen rett fyker tilbudene litt inn og ut i takt med de tusen lagerstatuser.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jostein Vaage: Coming up! Det er en dullion av dem som er rekordbillige og et par veldig bra - hvis du jakter i øvre prisklasser er i hvert fall WH-960 gunstig nå til 8500, ned fra 15000 og noen hopp ned i 10 000. Atmos og masse lyd. Vi ser etter noen flere fulltreffere med gode tester og litt lavere prisklasse, men det var den første vi fant - artikkelen oppdateres straksom :)

Lenke til kommentar

Helt ufattelig latterlig dårlig. 100-1500kr avslag.. som også har hatt samme rabatt flere ganger tidligere i år. Null likhet med BlackFriday i usa...

 

Hehe, bevist strategi. Kjører opp prisen en liten periode føre, for deretter å rabattere ned igjen ved Black Friday. Men mange ser jo blindt på rabattene, og føler at de gjør en veldig god deal.

Lenke til kommentar

Helt ufattelig latterlig dårlig. 100-1500kr avslag.. som også har hatt samme rabatt flere ganger tidligere i år. Null likhet med BlackFriday i usa...

 

Sant. I USA er Black Friday opprinnelig et salg av utgåtte modeller til lav pris, for at butikkene skal kunne gjøre plass til nye varer. 

I Norge forventer kundene siste modell til priser butikkene ikke kan leve av. Noe helt annet, det har du rett i. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

For den som heller vil ha OLED enn QLED, er vel dette gode priser (spesielt C7) - selv ville jeg mye heller valgt dette framfor QLED. Problemet er at jeg ønsker meg større skjerm om jeg først skal bytte, og 65"-erne har ikke så god pris, dessverre:

LG OLED55B7: https://prisguiden.no/produkt/lg-oled55b7v-294192
LG OLED55C7: https://prisguiden.no/produkt/lg-oled55c7v-293761

 

Edit: ...som Bskill nevnte rett ovenfor.

 

 

Edit2:

 

Ang. 65" OLED: LG's E7-modell (https://prisguiden.no/produkt/lg-oled65e7v-293746) har fått et kraftig prisfall, for den som er opptatt av design og kanskje også vil sette pris på den medfølgende lydplanken kan kanskje det være noe.

Endret av jonny
  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...