Jump to content

Andres

Medlemmer
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 :)

Recent Profile Visitors

985 profile views
 1. ganske sikkert at hun Cathrine i det punktet nå har sikkert forhåndslaget svar i en Word fil på folk som lurer noe om ps5, Så det eneste hun gjør nå er Copy-paste alt det som kommer XD
 2. Fikk den etter 2 min etter at jeg la bestillingen min hos Cdon(Torsdag kl. 13:03), etter det så har det stått under behandling til idag hvor det i tillegg dukket opp sporingsnr. Sikkert at det tar litt tid.
 3. Finner både i post ord app om du laster den den, eller i "bestillinger" hos cdon, der skal det stå sporingsnr.
 4. Det er nettop dette jeg også tenker, selv om ps4 hadde mulighet for disk så brukte jeg så å si aldri denne og kan pokker ikke huske når jeg fant ett spill som var billigere i fysisk butikk enn på PSstore Elkjøp, Power, Gamestop og de andre har spill jeg mente kostet mer enn om du hadde handlet digitalt.
 5. ser flere her som vil bytte disk edition til digital, er det så ille å beholde denne egentlig? fikk tak i en disk versjon også men ørker rett og slett ikke å gå til det steget å bytte denne mot digital, kanskje greit å ha en blue-ray leser også tenker jeg.
 6. i bestillingens hete så glemte jeg å se når de får disse inn på lager på CDon, noen som husker når dette skjer?, var i mars en dag men når?
 7. Ser den, flere som fikk kjøpt fra både coolshop og cdon, spør pent så er det sikkert noen som kan hjelpe 😁
×
×
 • Create New...