Gå til innhold

Den store Google Pixel 2 XL tråden


Nystic

  

66 stemmer

  1. 1. Har du kjøpt Google Pixel 2 XL?

    • Ja
      16
    • Nei
      50


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dato hos Multicom er endret igjen: "Lokalt lager: Forventet på lager 15.11.2017".

:hm:  :nei:  :hm: , Men ikkje direkte overraskande kanskje. 

 

Såg Pixel 2 og Pixel 2 XL var komt på australsk play store igår, 21.10. Når eg kjøpte min Pixel XL var det ein "australsk" telefon via Proshop. Kan stemme bra med at multicom får den inn 15.11 ish. At dei treng ca tre veker frå dei kjøper den sjølv til den kan selge den att. Om det er slik dei gjere det. 

Endret av KlamiLysken
Lenke til kommentar

Jeg har lyst på denne telefonen, men må dessverre si at skjermen virker å være alt for dårlig.

Leser omtaler overalt der dette blir nevnt, og jeg er sikker på at mye er overdrevet men at mye stemmer. Det er alt fra dette med blå farge og ujevne farger og nå også dette med "burn in screen". Jeg ville nok forventet mer av en så dyr telefon. Mange vil nok ikke bry seg om dette, og for mange er dette ingen problemer. Men jeg tror nok også at mange overbeviser seg selv om at dette ikke skal plage dem, att det ikke plager dem, men at det innerst inne gjør det :) De vil bare så veldig gjerne ha denne telefonen som er så bra på alle andre områder.

Jeg har selv en Nexus 6P og jeg leste mye om samme problemer før jeg kjøpte den, men ville ha den uansett. Jeg vet derfor av erfaring hvor surt det er å skaffe seg en telefon man har så lyst på, for så å sitte der halvveis fornøyd og irritere seg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 

I disse "blue shift-dager"... :p

 

Det der er så surt. Mange folk har så lyst på telefonen, men får slikt. Er nok til å bli skuffet over og heller gå for noe annet.

Se videoen først kanskje?

 

Ups,gjorde det nå.

Vel,det triste er at Google Pixel 2 XL likevel har problemet.Om ikke like ille som dette eksemplet,og kanskje bedre enn Nexus 6P og fjorårets Pixel er det uansett ille.

Det er ikke lite med klager som har kommet ut i både anmeldelser og brukererfaringer på nett,som stort sett dreier seg om skjermen.

Lenke til kommentar

Dette blir for meg, som ved lanseringen av 6P... Et gigantisk hylekor om at telefonen ikke tålte noe, at den knakk lett, skjermen var rosa/blå/gul, skjermen var for svak etc etc etc...

 

Jeg personlig, gidder ikke å bry meg for fem flate øre - er den for dårlig for hva JEG mener, så sender jeg den tilbake der jeg kjøpte den. Ferdig snakka.

 

Synes det er helt sinnssykt at det blir så mye snakk om noe som en håndfull mennesker mener. Det er ikke slik at det er 1000 reviews ute, og 900 sier det er dårlig skjerm... 

 

Anyways - gleder meg til ny telefon :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dette blir for meg, som ved lanseringen av 6P... Et gigantisk hylekor om at telefonen ikke tålte noe, at den knakk lett, skjermen var rosa/blå/gul, skjermen var for svak etc etc etc...

Det hadde jeg faktisk glemt av. Var mye oppstyr rundt da jeg kjøpte 6Pen. Sjekket for skjær i fargene etc, men merket aldri noe. Kan bli samme situasjon her også ja. Selv om oppstyret rundt Pixel 2 virker til å være litt større så kan det også være pga populariteten også.

Lenke til kommentar

Nyttig artikkel fra Android Police ang. skjermproblemene. Som andre nevner her ligner mye av hysteriet fra Pixel 2 XL på det som ble opplevd rundt lanseringen av Nexus 6P. Selv må jeg si at Nexus 6P har vært den beste telefonen jeg har eid hittil (helt til batteri- og mikrofonproblemene startet vel og merke), og jeg har ingen problemer med å opprettholde ordren på min Pixel 2 XL. Om problemene viser seg å være så ille som folk skal ha det til, er det ikke verre enn å returnere enheten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...