Jump to content

kjensen

Medlemmer
 • Content Count

  1470
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

239 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hos Ice kommer dem fra Sverige ser det ut til: "Deretter kan du registrere deg på www.sonykampanj.se for å få tilsendt ditt nye headset"
 2. Denne begrensningen gjelder vel bare Elkjøp?
 3. Lite kjekt håpe min bare virker videre da...
 4. Mandagstlf? Får ikke min til å feile uansett hvor mye jeg prøver...
 5. Handler litt gjennom enkeltpersonforetak, og erfaringen min er at utsalg ikke akkurat gjør det vanskelig for en. Jeg oppgir bare kantine selv om det strengt talt er noe begrenset Ikke noe problem å la venner og bekjente handle på mitt kort heller. De betaler der og da. Har du noe verv i organisasjoner, lag, foreninger e.l så godtas dette også. Kanskje sitter du i FAU eller 17. mai komiteen for barnehagen? Bare å være kreativ og ha et org.nummer å vise til. Kun ved type alkohol og tobakk de er strenge.
 6. Kan vel også bestilles fra USA med en tjeneste som virtualspend
 7. Dette bestemmer ikke posten. Dette velger Proshop (og betaler for) når de sender pakken. Best for forbruker er selvsagt varsling både på epost, sms og papir, men det koster litt for avsender. Proshop må igjen betale for oppbevaring og retur av varen om den ikke blir hentet, noe som kan være dyrt avhengig av vare, og de taper selvsagt på dårlig rykte og en kunde som ikke handler igjen. Så det blir spm om kost/nytte hele tiden. Joda, det er greit nok. Men mail er jo ett dårlig alternativ. Men kanskje billigst? At de ikke leverer hentelapp har jeg aldri opplevd! Jeg har da betalt for post, og ikke sending via epost. Om proshop ikke ordner opp her kommer jeg aldri til å vurdere dem igjen, verken til privat eller i jobb sammenheng, noe så smålig har jeg aldri vært borte for. De sparer gjerne en 500 lapp nå, men i realiteten taper de titusenvis om ikke hundretusenvis av kroner i fremtiden. Det var i alle fall en forklaring på hvorfor det er slik og som du nevner, det er den billigste varianten. Du må nesten ta det opp med Proshop, så kanskje endrer de på utsending. Mulig de differensierer på total pakkepris også, hva vet jeg. Tror nok det blir mer og mer innsparing på slik jo mer nettbutikker som popper opp. Små butikker har de dårligste marginene og når man er skvist er mange tvunget til å spare inn der man kan. Men man kan jo spare seg til fant også som du nevner.
 8. Det jeg ikke skjønner er hvorfor ikke posten har levert hentelapp i postkassen. Evt via sms i tillegg til mail. Det er mange mennesker som "aldri" leser mailen sin.. Dette bestemmer ikke posten. Dette velger Proshop (og betaler for) når de sender pakken. Best for forbruker er selvsagt varsling både på epost, sms og papir, men det koster litt for avsender. Proshop må igjen betale for oppbevaring og retur av varen om den ikke blir hentet, noe som kan være dyrt avhengig av vare, og de taper selvsagt på dårlig rykte og en kunde som ikke handler igjen. Så det blir spm om kost/nytte hele tiden.
 9. kjensen

  Nettbrett til unger

  Kjøpte dette til ungene nettopp selv da jeg ikke fant andre alternativer i prisklassen. Spill og video her også. Dekselet som selges til er også supert. Kan ikke skjønne at det er på vei ut da det kom i høst og selges kjapt ut de partiene som kommer inn i butikkene. Spiller uansett ingen rolle for meg, plenty oppdateringer og holder nok et par år for ungene.
 10. https://www.expert.no/service-og-support/kundegarantier/ - bare å levere tilbake
 11. Samsung UE65JS9505 kostet jo det samme i oktober og stort sett hele november hos Elkjøp/Lefdal. Så halve prisen nå stemmer jo ikke helt. Sikkert en bra tv dog.
 12. Bare legge til at norpost respekterer det i mitt område, så tommel opp til budet her.
 13. Bør du ikke vente litt til fristen nærmer seg slutten i allefall? Er jo opp til karen når han vil hente pakken og begynner du å sende trusler så kan det jo være det går en faen i han og han tenker at denne pakken gidder jeg i allefall ikke å hente. Kanskje han mangler penger for alt du vet og tja ikke kan hente den ut før neste uke? Foglarna vet.
 14. Sjelden noen nettbutikk har levert kjappere til meg, så tydeligvis litt forskjeller ute å går her.
 15. Dette bestemmes av sender. Vi har feks kuttet ut fysisk lapp nå siden det koster endel og kjører bare sms/epost.
×
×
 • Create New...