Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Klassifikering av jomfrudom-misting-tidspunkt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var 20 år gammel. Om det var verdt å vente? Nuvell... VENTET vel egentlig ikke. Bare klarte ikke å få meg noe før da. Og det er klart, når man er 19-20 år og alle man kjenner debuterte for flere år siden og får seg noe mer eller mindre gjevnlig, så er ikke det noe moro. Sånn sett hadde det jo vært ålreit å debutere tidligere, så jeg hadde sluppet å oppleve det. Men nå i en alder av 30, med flere sexpartnere bak meg og i et fast, langvarig forhold, så tenker jeg ikke så mye over det.

 

Anonymous poster hash: 9381b...a9b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-lYlo5C

20, sent til å være jente. Har ikke vært mangel på tilbud og slikt, og jeg har heller ikke "ventet på den rette". Hadde egentlig bare ikke funnet en person jeg ville ha sex med der og da. Var et ons første gang, og angrer ikke :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kunne debutert når jeg var 12 år, men hadde ikke baller til det :wee:

Første gang var når jeg var ca. 15 år. Når jeg tenker over det nå så kunne jeg nok ventet, var altfor mye sexpress i "gjengen", hadde betydd mer hvis jeg var i et forhold med en dame jeg var glad i og det hadde sikkert kanskje muligens vært bedre. Men det er ikke mange som har tatt jomfruen på toppen av en hoppbakke midt på vintern så det er jeg litt "stolt" av :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

30. Det var ikke så mye at jeg "holdt meg" som at jeg måtte bli kvitt en del særdeles lite attraktive kvaliteter før det ble napp.

Fikk du det til da? Flørtingen og alt som leder opp.

 

Anonymous poster hash: a6b3d...57d

 

 

Svaret på det er vel et definitift "tja." Jeg fikk napp der og da, før jeg ble opptatt med å "fikse ting," med påfølgende mangel på framgang. Etter hvert klarte jeg tydeligvis å knekke koden som gjorde meg attraktiv, siden en haug med damer plutselig begynte å vise interesse. Uheldigvis hadde jeg ikke fått fikset den råtne selvtilliten min når det gjalt å ta ting videre fra vennskaplig flørting, så jeg brente med stor sannsynlighet et tresifret antall sjanser fordi jeg hadde en liten stemme i hodet mitt som fortalte meg at de egentlig ikke var interessert i noe annet enn noen å skravle med for kvelden. Det er noe jeg fremdeles har trøbbel med, så sannsynligheten for at jeg får meg noe en tredje gang før jeg dauer er pr i dag ganske liten.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...