Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Ikke så dumt med sånn Test box nei men 11mg blir akkurat litt for mye meg på Atlantis tanken min, så 6mg blir som 11mg osv og de har den ikke i 6mg, men jeg vet hvilke smaker jeg liker så kjøper kun dem, men så og si hver eneste LiQueen smak jeg har prøvd har fallt helt i smak

 

edit: Vet ikke hva de gjør med Juicen sin, men det er helt knallbra vare, er derfor det hadde vært morsomt å hørt andres mening om merket. Jeg har aldri smakt mer saftig Cherry eller Blackcurrant fra en e-cig i hele mitt liv før!

Endret av James Bond
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har klart å rote bort min Vamo med Nautilus mini etter nyttår, så jakter nå på noe nytt..

Noen forslag?

Liker størrelsen på Eleaf iStick, og 2200 mAh virker som en fornuftig størrelse på batteri.

Vil den passe til den nye Kanger Subtank? Virker interessant med slike, dere sier at det smaker mye bedre..

Og er det vanskelig å vikle egne coils?

Lenke til kommentar

Dagens Istick leverer dessverre ikke nok strøm til å kjøre Sub Tank optimalt. Derimot har Sub Tank en egen RBA del (rebuildable atomizer) som også fungerer meget bra. Med den tanken kan du fritt velge å bruke utskiftbar coil eller bygge selv. Eleaf Istick kommer nå straks med oppgraderte enheter som leverer 30w og 50w som kan kjøre ned til 0,5ohm. Begge versjoner er designet for å kjøre Sub Tank og andre løsninger med sub ohm builds.

 

Det å lage egne coiler er ikke så vanskelig, men som med alt nytt trenger man trening.

Det er mange gode og informative videoer på bla. Youtube. :)

Lenke til kommentar

Så nettopp denne http://www.ukecigstore.com/catalog/product/view/id/5057/s/cloupor-mini-box-mod/category/24/

Kan være et godt alternativ til IStick? Kjører ned til 0.45 ohm så kan fint drive en sub-tank (jeg synes den gjør seg best på rundt 25W, bruker en Sigelei 100W). Og har mye annet snacks også ... usb-lading, pass-through, utbyttbart batteri. Litt dyrere enn dagens IStick men ikke så mye.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da har man bestilt litt forskjellig derfra :D Hvor lenge må jeg vente tror du?

 

Jeg bestilte tidlig på morgen igår fra Irland og ble sendt samme dag og de har oppført 3-7 dager med Carrieren dems så er vi heldige har vi pakken kanskje til helga.

 

 

@James Bond: Liqueen sin English Black Tea er prøvd, og den både smakte og luktet som sort te.

Ble positivt overasket over dampe opplevelsen, hadde null forventninger fra starten.

Juicen er bedre enn snittet, men jeg har andre produsenter som favoritt merker.

 

Så er Liqueen også litt dyrere enn gjennomsnittet 10ml 4.39€ = 40kr vs Dekang 2.49€ = 22kr :D

Men det har vært helt verdt det hver eneste gang. Jeg er halvt polsk og har vært i Polen en del ganger, og jeg vet at de er gode på mat, kjøtt, bakevarer osv, bygge hus, lage ekstra sterke medisiner (som virker!), Vodka, men at de skulle være såpass gode på E-Juice også hadde jeg aldri trodd :p

Lenke til kommentar

For meg betyr ikke pris noe, men for Liqueen sitt vedkommende leverer dem bedre kvalitet enn mange andre til en billigere penge. :) Dekang som du nevner er langt, langt under Liqueen i form av smak og kvalitet. Selv har jeg forelsket meg i produkter fra Mrs Lord & Co, Five Pawns, House of Liquid, Rocket Sheep og Cosmic Fog for å nevne noen.

Lenke til kommentar

For meg betyr ikke pris noe, men for Liqueen sitt vedkommende leverer dem bedre kvalitet enn mange andre til en billigere penge. :) Dekang som du nevner er langt, langt under Liqueen i form av smak og kvalitet. Selv har jeg forelsket meg i produkter fra Mrs Lord & Co, Five Pawns, House of Liquid, Rocket Sheep og Cosmic Fog for å nevne noen.

Ohh... Cosmic Fog Milk and Honey :D Den likte jeg i alle fall :) Og HOL da... bare så synd at det dreper coiler raskere enn sin egen skygge :D

Lenke til kommentar

Tar gjerne imot innspill, Burde jeg kjøpe enda ett nytt Sub Ohm battery til Atlantisen?

Eller kjøre på med CF MOD og ett 18650 batteri? Hva er forskjellen lix? Har hørt det er mer kraft i Sub Ohm batteriet men at CF Mod'n varer lenger ettersom den kan takle custom batteri..

 

Føler valget lander mest på enda ett Sub Ohm batteri siden er strålende fornøyd med det, men trenger ett batteri til som backup når den andre ikke har mer strøm å gå på

Lenke til kommentar

Battery vil gi mer stabil ytelse da det etter det jeg kan forstå er regulert, mens moden er mekanisk så den vil gi den spenningen batteriet har igjen. Altså litt mindre power enn moden. Til gjengjeld vil den vare lenger. Med modden må du kjøpe batteri og lader separat og du må ut med batteriet for å lade.

Lenke til kommentar

Hmm.. Jeg har lader faktisk takke være Electron-S eller Joyetech eMode som den heter så ville kun trengt 18650 batteri og CF MOD.. Uansett er jeg mest interessert i power og som du nevner, batteriet vil vare lenger men det blir ikke ett problem når det andre er ferskt ladet når det andre må byttes og slik gjentas sirkelen. Tenker det blir enda ett Sub Ohm batteri, kan hende jeg til og med blir skuffet av CF MOD, og Sub Ohm er jo perfekt laget for Atlantis.. Må si jeg var usikker en stund der, men greit å bli helt sikker.

 

Btw til dere som liker Aspire og spesielt Atlantis, var innom nettsiden dems og de skal levere fra 15. Januar en 5 ml tank utgave, nesten like stor som Kangers Subtank til kun 12 Dollar:

http://online.aspirecig.com/aspire-atlantis-accessories-5ml-delivery-jan-15-p-95.html

 

Det at Subtank holder "sååå" mye mer blir ikke ett problem snart lenger.

Dette blir nok noe jeg skal ha..

Lenke til kommentar

@James Bond: Alltid fint med ekstra kapasitet på Atlantis.

Var jeg deg så ville jeg bare ha kjøpt et tilsvarende batteri som du allerede har, siden du er godt fornøyd med det . :)

 

Det er en rivende utvikling på batteri fronten om dagen, og med dem nye Istick versjonene som er rett rundt hjørne, samt mye annet snacks er det like godt å vente med nye innkjøp.

Lenke til kommentar

Har satt alt av innkjøp på vent i påvente av den nye iStick-saken. Hadde vært gøy med sub-ohm og bygging av egne coils.. Nå har importmulighetene bedret seg noe i forhold til Fasttech og 350kronersgrensa, men på den andre siden blitt noe dårligere mot USA...

Syns forøvrig at prisene er satt merkelig høyt for en del utstyr. 300-400kr for en fordamper er høyt priset, med tanke på at det bare er litt frest metall, litt glass og pappeske rundt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...