Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

hurtig midlertidig forsegling av rustbehandlede områder


Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg har påbegynt rustbehandling av bilen. Jeg har kommet dit at jeg har grunnet med brunox og er klar for sprøytesparkel, basecoat og 2k-lakk.

 

Men jeg har virkelig ikke tid til dette akkurat nå og trenger å bruke bilen nå i 2-3 uker før jeg rekker å sette i gang med prosessen.

 

Finnes det noe jeg kan dekke over med midlertidig så det bare blir vanntett, uten at jeg skaper masse ekstra-arbeid etterpå?

 

Kan jeg bare slenge på noe 1k klarlakk fra biltema? eller må den da fjernes igjen totalt før jeg kan lakkere den "for alvor" i sommerferien?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vel, brunox er epoxygrunning og rust-converter i ett, så bilen er allerede grunnet (og all synlig rust fjernet først). Men epoxy er (ofte) vannløselig og jeg må få forseglet det. Jeg trenger bare å gjøre det midlertidig vanntett, da jeg som sagt trenger å bruke bilen nå. Kan jeg ha på et strøk klarlakk nå uten å måtte ta den av igjen før jeg gjør jobben "skikkelig" etterpå? For hvis jeg skal ha av klarlakken går jeg vel fort gjennom grunninga også, og må gjøre den delen på nytt også. Ikke krise det egentlig, men det hadde vært fint å slippe det...

 

Jeg har ikke tid til å sparkle og pusse nå dessverre, så jeg håper det er mulig å ta den biten om noen uker, og helst kunne bruke bilen i mellomtiden. Selv om den kanskje ikke ser ut, det får jeg tåle ;)

 

Det er ikke snakk om veldig store områder, det er noen felter på kanskje 10x3cm og kanskje et par på 15x5cm, men det er også en del 1x1cm felter.

 

Det er ikke all verdens, men når jeg skal fikse dette "for godt" vil jeg ha god tid og få det så pent jeg kan, og det har jeg ikke anledning til akkurat nå.

Endret av amelbye
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...