Gå til innhold

Altibox omfavner UHD


Anbefalte innlegg

Teknisk veldig bra nyheter.. bare synd det gjelder TV. Det minst spenennde man kan bruke transportlaget til.

Er jo bare reklame, realityserier, "dokumenterer" hvor alt er så farlig (hallo discovery) og svada.

 

Så da bunner det ned til overprisa internett. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kr 899 pr. mnd. for det billigste abonnementet. Nei, takke meg med det stusselige Netflix , til omtrentlig 10 % av den kostnaden som er skissert for UHD-mediaopplevelse fra Altibox-skyen.. (40/40-linje fra Altibox abonnerer jeg på fra før av)  :)

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Altiobox er et elendig selskap. Skulle hatt fiberinstallasjon for 5 mnd siden, forsinkelse i utbygging var det visst. I går ringte de og damen i telefonen sa slet med å finne mitt telefonnummer. Står svart på hvitt i ordrebekreftelsen da men...

 

Da blir det internett i januar, hurra.

 

Så fordi det er forsinkelsar i ei utbygging så er Altibox et elendig selskap? Kvifor bestilte du internet frå Altibox dersom det er eit elendig selskap?

 

Etter 15 år på Lyse, så har eg faktisk den motsette erfaringa...

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Kr 899 pr. mnd. for det billigste abonnementet. Nei, takke meg med det stusselige Netflix , til omtrentlig 10 % av den kostnaden som er skissert for UHD-mediaopplevelse fra Altibox-skyen.. (40/40-linje fra Altibox abonnerer jeg på fra før av)  :)

 

Du betalar alt 478 for 40/40, så oppgradering til 150 Mbps + UHD vil kosta 421. Det betyr altså at du betalar 42 kroner for Netflix? Heldig du.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke bruk for 150/150. Har ikke 4K TV heller enda, de er litt dyre og lite utviklet synes jeg. Hva skal jeg med Smart-TV når det er skjermbilde og monitor jeg behøver. Jeg har førstegenerasjons PS4. Slipper Nrk-lisensen da jeg ikke lengre har TV-mottaker. Eneste nedsiden er at jeg ikke kan handle meg et rimeligere masseprodusert TV uten å bli lisensskyldig igjen.

 

Om jeg hadde hatt bruk for 150/150, som kanskje 4K i 120Hz vil behøve, så hadde det vært en helt annen historie.

 

Det har vært nedgangstider i Norge, og fler og fler folk behøver å tenke seg om et par ekstra ganger om hvor de skal stramme inn. Jeg påstår ikke at folk er direkte fattige heller, men nedgangstid betyr ikke bare at store selskaper som Statoil begynner å lete etter hvor de kan spare penger (slik som outsourcing til India).

 

Jeg kunne sikkert kjøpt fine TV-signaler i India for en rimeligere penge, men da må jeg nøye meg med at en inder sitter og skriver referater som jeg må lese, slik at jeg mister TV-opplevelsen.  :tease:

Endret av G
Lenke til kommentar

Kan hende.

 

Men til saken, så har Altibox en salgsutfordring slik jeg betrakter det. 40/40 er såpass godt at de skal være rimelig gode på å overbevise for å kunne selge en dyrere pakke. De må vel rett og slett håpe på at pakken faller i smak på TV-siden da, elns. hos folk flest.

Endret av G
Lenke til kommentar

 

 

Boksen bruker Android 5.1 som operativsystem og det gjør det nok mye lettere å få tak i apper. Den er utstyrt med en firekjerne 64-bit ARM Cortex A53 prosessor og en multikjerne Mali T720 GPU. Det høres ut som spesifikasjonene på en moderne mobiltelefon og det er neppe dumt med tanke på pris, ytelse og tilgjengelighet på komponenter. Fjernkontrollen er Bluetoothbasert så boksen kan godt stå inne i et skap

Vel dette høres som en android TV boks på ebay?

 

H96 PRO TV Box Amlogic S912 Octa Core ARM Cortex-A53 3G/16G WiFi Android6.0

Denne er mye kraftigere en altibox sin.

 

Hvorfor heller ikke oppdatere http://tvoveralt.altibox.no/ til å gjøre det til webtv?

Da dekodere er gammeldags. Usikker på nettflix og tv2 sumo er på plass.

 

 

Det kommer jo apper til forskjellige platformer, regner med det kommer til Smart tv med tiden også, da slipper vi boksene.

 

Grunnen til at de fortsatt kommer med bokser er jo for ikke alle sitter med Apple Tv, Smart Tv også videre.

Lenke til kommentar

blir nok dyrt i mnd kunne de heller ikke ha gjort at vi kunne kjøpe dekoderen eller vi kunne ha betal for eksempel 50 kr ekstra i mnd.

 

då får nok eg en regning på 1300 pgr eg har med fotball pakke.

 

og hvorfor må vi ha 150 Mbit/s har nå 60\60 . Og så skal eg ha pvr. Då blir det 100 ekstra då kommer eg opp i kr 1479 kr ca og då får eg 500 Mbit/s i 1 år

 

så da blir det nok ca 500 kr i mnd ekstra

Lenke til kommentar

500timer skylagring og dermed ikke behov for lokal lagring!?!?!? Drita full eller!?!? Grunnen til jeg vil ha ting lagret lokalt er jo nettopp for det ER lokalt og ikke i skyen!! Og man slipper da å være avhengig av noe nett for å kunne bruke innholdet..

Hvis nettet er borte, så er sikkert strømmen borte også. :p Så ingen problem ;)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Eg må bare seie det at "fytti rakkern kor missunelig eg blir!". Bor på en plass som heite Sykkylven og dei som har rettighetane på fibern her er tafjord kraft/meamer 60/60 som er so ustabil at det hadde sikkert vore bedre me sveiv! På andre sida ta fjellet leverer altibox det man trenge, 300/300 og den "OK" tv løysninga. Litt vittigt når en lure på flytte kun på grunn av nett løysninga xD. Dokke ska berre vere glade for at dokke som bor på meir sentrale plasse får det beste utstyre som er på markedet raskere en vi på bygde Norge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...