Jump to content

sirtommen

Medlemmer
 • Content Count

  1316
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

291 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. «Forskerne trodde da at det er cirka 50 prosent sjanse for at kunstig intelligens vil automatisere alt menneskelig arbeid innen 120 år.» AI blir kanskje bedre på enkelte ting. Men ikke hvis software ingeniørene til Musk skal ha noe med det å gjøre 😂 softwaren i Tesla er det mest tragiske jeg har vært borti...
 2. Det er vel ikke så lenge til Nadella kan rette på det intervjuet. Selv om Teams klienten og løsningen virkelig suger, så er det noe når en bedrift som allerede bruker O365 får det gratis på lasset.
 3. Er den smart bare fordi den har en batteridreven krets? Eller er det noe annet som hjelper til å smartifisere denne?
 4. Hva legger dere i smarteste? Mest funksjoner? Det har ingenting med smart å gjøre....
 5. Jeg rapporterte en sak ang feil i Azure. Det tok kanskje 5 minutt før en kar fra england ringte som løste problemet rimelig kjapt.
 6. Som noen andre nevner her. Det er flere faktorer for å få de rette hodene. Lønn er en veldig god start. Hvis man skal bli ansatt i India så går det fort dunken.
 7. Hvis man spoofer mail-adresse så vil en enkel SPF sjekk hos mottaker fiksa problemet. Men hvis man faktisk sender fra innsiden så vil ikke SPF filter hjelpe. Dermed er en av barriærene for å filtre epost borte ergo større sjangs for at andre går i fella.
 8. "Det handler om et større bilde der offentlig sektor er en svært viktig brikke for å skape vekst i IT-næringen i Norge – de kan ikke samtidig være konkurrenter. Når det offentlige går inn i markedet på den måten, skaper det monopol og mindre innovasjon. Vi er tjent med et marked med fri konkurranse – det er med på å dytte oss i riktig retning, sier hun." Tja. Kanskje markedet trenger ett spark i rævva? Når noen leverer så dårlig at de offentlige kan gå inn som konkurrent, så betyr det bare en ting. Skjerpings.
 9. Null problem det. Her er det Norge som går fram med et godt eksempel. Lag til ett varmeelement på 500kw. Når det er driftsproblemet, så slår man bare på dette varmeelementet og spyr varmen ut i luften. Når man er tilbake til normal drift slår man av denne. Molbo regler gir molbo tiltak.
 10. Uten bluetooth lyd og med bare 32gb så skipper jeg den. Ganske synd da jeg har lengtet etter en erstatter til Playstation Vita
 11. Enig. Jeg er litt skeptisk til det, samtidig så hadde jeg vært skeptisk til å kjøpe en mobil med første gen 5G brikke. Nå kommer den med WIFI6, som enda er i draft. Riktignok så kommer helst sikkert ikke HW til å endre seg, men det er fortsatt en brikke som ikke nødvendigvis blir den beste/har alle funksjonene i WIFI6 til slutt. Jeg er mer skuffet over mangel på USB-c, og det er egentlig det eneste som kunne tippet meg over til ny telefon.
 12. At det virker er nå en ting, men om jeg kjøper meg en Huawei med HongMeng OS til neste år så hadde det vært fint å fått en update til bilen som også støtter denne f.eks.. Gjerne uten å levere fra meg bilen på verksted. Jeg har en iPhone Xs, og kobler den til en bil fra 2008 uten problemer. Den har ikke vært på verksted for å fikse det. Men selvfølgelig, jeg vet jo ikke om Huawei har tenkt å holde seg til Bluetooth eller om de skal lage noe annet som Kina kan avlytte
×
×
 • Create New...