Jump to content

Just_in_case_666

Medlemmer
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det er ikke bare Chromecast/HBO Google har problemer med om dagen. Tar man en titt i kommentarfeltene på diverse Google Home grupper på nett ser man at Home høyttalerne også sliter. Eller det vil si Google Home på Norsk.
 2. Typisk posten å skade pakker. De behandler pakkene/kundene som dritt! Gidder man søke om erstatning får man noen få "kronestykker" pr kilo på pakken.
 3. hahah, dagens! 5200.... (1300000 \ 250) "og ifølge Ingebrigtsen solgte de 1000 enheter i Norge løpet av 24 timer" 6 dager tar det da å tjene det inn igjen med Norges alkoholiserte samfun.. det er litt trist igrunn.. De fleste som driver med ølbrygging driver med dette fordi de har en stor interesse rundt det. Tror faktisk man finner langt færre alkoholiserte der en ellers i samfunnet. De fleste jeg kjenner som driver med dette er glade i å ta seg en øl, men de drikker seg sjeldent "dritings" Drikker nok heller 1-2 øl flere ganger i uken enn 10 på fredag
 4. Hvor finner man planlagt deaktivering på telefonen? Ønsker å få den til å slå seg av om natten for å spare strøm.
 5. Hehe. Det har jo Minix U1 m.fl (Android) gjort i "evigheter" allerede...
 6. Blir spennende. Men beholder nok min minix en stund til.......
 7. Bruker min Android mini PC, så er heldigvis ikke inne i smart TV delen noen gang. Vært innom og tittet der en eneste gang, første dagen. Var ingenting der jeg har behov for som jeg ikke har på min MiniX U1!
 8. Vil påstå at Android på selve TV er noe tull så langt. Mye bedre å ha en Android mini PC. Da er det ikke begrenset hvilke apper man kan laste inn. Og blir boksen treg eller utdatert, javel, kjøp en ny boks til maks 2000 istedenfor å bytte TV. Det finnes også meget gode remote apper til de beste boksene. MiniX U1 f.eks har egen remote app til Android telefoner og nettbrett.
 9. Haha. Ja du sier noe Det er nok ikke derfor de har et forum med over 20.000 brukere, går for å være den beste Android boksen på markedet, og er svært populær. både i Norge og i utlandet. Det har nok mer med at den er raskere og enklere og surfe med enn de fleste smart TV, at man har langt over en million apper å velge mellom, og at man kan få tilgang til tusenvis av filmer via Showbox, XBMC og andre apper. Den er også svært populær blant folk som bor i utlandet og vil se Norsk TV, og ikke orker å ha en støyende PC med vifte stående i nærheten av TV. Også er det, tro det eller ei, en del folk i verden som ikke vil ha Apple produkter.
 10. Det jeg synes er supert med android bokser er at de er svært enkle i bruk. Kona bruker denne masse. Hovedsakelig til Spotify og radio, men også til film. Vi har ikke kjøpt en cd på flere år. Nå sitter jeg å skriver dette på U1 med Rii mini tastatur med museplate og lys. Mens jeg hører på Spotify. Noen liker Apple, jeg bare elsker android bokser. Hadde det ikke vært for at jeg må bruke photoshop en del hadde jeg fint klart meg med denne og et tatatur med museplate.
 11. Da er det jammen rart det ikke har kommet ennå. Minix har laget bokser i mange år!
 12. Som tidligere nevnt her i tråden, så er de aller aller fleste Android produkter av denne typen "sperret" fra å kjøre surround / full HD/4K på Netflix. Dette er det Netflix som har gjort med appen sin. Så lite man får gjort med pr i dag. Personlig bruker jeg denne til stort sett til surfing (Chrome og innebygget browser) KODI, NRK arkiv, Radio, Spotify, mail, Kalender (Synket med alle kalendere i familie for grei oversikt over hva som foregår fremover) "Ungene" i huset bruker den til youtube, litt småspill og surfing, + at de ser mye film. Vi har en helt ny 55" Samsung smart TV, om vi absolutt vil se Netflix i full HD/4K, men vi bruker det svært sjeldent. Alt annet enn vanlig TV foregår på denne boksen. Har også tatt en sjekk med noen kjente som har denne boksen. De er stort sett voksne folk, og de bruker den til stort sett det samme. Flere har, som meg, koblet den til forsterker for å få lyden gjennom anlegget, da de har flatskjerm med dårlig lyd. Ingen av dem har noe å utsette på dette produktet. Flere har gått fra WD sin boks. Det er jo ikke til å stikke under en stol at mange også bruker denne til Showbox og lignende apper. Eller bruker addons i KODI som gir et enormt utvalg av film/serier. Men slik er det nok med de fleste lignende produkter.
 13. Det gjør den helt sikkert. Men det er ikke alle som ønsker Raspberry PI. Nå kjenner jeg ikke Raspberry så veldig godt, så skal ikke være påståelig verken ene eller andre veien. Men mange synes det er enkelt og greit med en Android boks, hvor man uten videre kan laste ned det meste i Google play store.
×
×
 • Create New...