Jump to content

EgTykjerDetErFlott

Medlemmer
 • Content Count

  1702
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

EgTykjerDetErFlott last won the day on January 29 2019

EgTykjerDetErFlott had the most liked content!

Community Reputation

1069 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Sitat
  Sitat
  Sitat

  ?‍♂️

   

   

   

 2. Det er en rar og uvanlig løsning.. Secure folder funker fjell til slikt bruk? Ekstra sikkerhet er ett pluss så
 3. Men så finnes det mer enn bare Samsung sine apper.. Og du kan også velge å legge de i secure folder... Så værre var det altså ikke?
 4. Jeg mener fingeravtrykket som kunne bli lurt av en uorginal skjermbeskytter men er fikset? Jeg anbefaler å ikke bruke skjermbeskytter uansett å heller ha på ett deksel med litt polstrede kanter rundt. Slike skjermbeskyttere gir bare redusert respons både med touch og fingeravtrykk uansett.
 5. Og da bruker man heller fingeravtrykk eller kode og ikke en standard usikker annsiktsgjenkjenning som har vært der siden Galaxy S3 dagene. Ikke vil den type lås ha noe å si for eksempelet du nevner heller siden apper som krever sikker innlogging generelt kan låses med kode.
 6. Dette er en basic ansiktsgjenkjenning som har vært siden Galaxy S3 kom. Og den er med for å gi folk ett valg. Ikke noe med specsheet å gjøre. Er vel knapt nevnt der engang så. Og ja.. Det informeres faktisk veldig klart og tydelig at det IKKE er en sikker låsemetode og at den kan lures med f.eks ett foto om man prøver å sette opp annsiktsgjenkjenningen... Så veldig vanskelig å ikke få det med seg.
 7. Så da burde alternativet som lar deg låse opp tlf uten noen form for sikkethet (swipe for å låse opp) også bli fjernet mener du? Greit å ha valg skjønner du.. Må få bli opptil hver enkelt hvir sikkert eller ikke de vil ha det. Men de fleste i iPhone leiren er jo livredd valg virker det som så
 8. Synd reklamasjon generelt ikke gjelder for batterier da
 9. Jeg nekter å svare påstår du mens du har allerede fått eksempler som koster mindre enn planken. Merkelig påstand...
 10. Ja, og du har fått eksempler. Altså svar og ikke bare påstander.. Men du velger jo konsekvent å ignorere dette så.
 11. Du har fått svar jo.. Opptil flere. Og poenget er at man får en sub inkl for en tilsvarende pris av hva den planken koster. Kam du fortelle meg hvordan jeg skal gi deg en lyd demo gjennom ett forum? Dra å hør selv
 12. Det va ikke påstanden nei.. Det var det DU etterspurte. Påstanden var man fikk bedre oppsett for samme pengene. Du fikk svar og da var saken ferdig. Men du fortsetter.. En sub er selvfølgelig med i budsjettet siden man bør ha sub i en hjemmekino. Kjøper man det har man såklart råd til resten innenfor samme budsjett slik jeg har gitt deg eksempel på før. Og siden jeg reknet feil på prisen (reknet 1000kr pr høyttaler istedenfor pr par) så har man jo rikelig med penger til en veldig god sub og fortsatt havne under budsjettet på 24k.. Uten sub er også den lydplanken tam og livløs så sub bør man koste på uansett. Så det er endel lapper rimligere å kjøpe dedikert system med bedre lyd forran en så dyr lydplanke som denne.. Har hørt den ja. Ikke verdt pengene.
 13. Du som påstår det stikk motsatte av sannheten så bevisbyrden ligger hos deg faktisk siden du allerede er motbevist og fortsetter alikevel... Er ebay bruktmarked altså? Hvorfor får du kjøpe nye produkter fra forskjellige butikker da? Og det finnes gode tilbud også hos f.eks hifi klubben og soundgarden. Teller ikke det heller kanskje? 9 stk (2stk for den del) Argon og en sub vil ha bedre lyd enn den planken ja. Men hadde heller tatt bedre til front og senter og brukt Argon på resten. 11 kanals oppsett kan man ordne billigere enn denne planken og da sitte igjenn med mye mer lyd for pengene.
 14. Siden du spør så dumt har du vel ikke sjekket opp heller.. Sjekk hos Hi-Fi klubben, soundgarden, dynabel, ljudia, ebay osv osv osv.. Argon f.eks får du for 995kr pr par.. og de har overraskende bra lyd. Finnes nok ett hav av høyttalere mellom 1000 og 2500kr pr par. Klipsh også får man i den prisklassen. Så at du ikke vet det viser din manglende kunnskap innenfor lyd
×
×
 • Create New...