Gå til innhold

Snowden, ikke straffe ham?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Selfølgelig stoler han ikke på staten vår.

Kan ikke helt se noen grunn til å stole på staten, utover at man kan stole på at den vil prøve å ta dine penger om den får en halv mulighet. ;)

 

Jeg vet du ser det større bildet. Ikke reduser deg til simple kommentarer kun fordi du har fått noe negative svar.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Snowdens situasjon er velkjent, og stort sett annerkjent over hele verden.

 

Norges posisjon vedrørende saken er også relativt velkjent, selv om den ikke kan sies å vise at den norske staten har noen ryggrad som er verdt å snakke om, så har posisjonen fordelen, sett fra statens side, at den unngår både at Snowden kommer til Norge, og folgelig at Norge utleverer ham til USA.

 

Kynisk, eller realpolitikk, alt ettersom hvordan man ser på det.

Endret av Skatteflyktning
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+921324

Jeg leste om en militær dude fra USA som uheldigvis lekka tre-fire ark med noe hemmeligstempla greier, og han ble dømt så det suste. Snowden, uavhengig av hvor bra det er at vi fikk vite om masseovervåkingen, har gjort noe mye verre. Målestokken på avsløringen til Snowden er ihvertfall større enn den anekdoten jeg først nevnte. Skal ikke Snowden dømmes, så burde pinadø han som lekka et lite knippe med ark også vært frikjent. 

Mener ikke å kritisere Snowden unødig, men skal det være likhet for loven, så må det nesten være slik: Kommer han tilbake til USA, må han møte i retten og kanskje sone. Det eneste jeg ser for meg som kunne gjort Snowden til en fri mann, er om han skulle få en "presidential pardon". Tatt Trump sine tidligere ytringer i betraktning, er nok ikke det noe som skjer innen de neste fire åra.

 

Lenke til kommentar

Stater og politikeres hemmelighold for folket har nådd episke proporsjoner. De driver hemmelig politikk bak ryggen på folket! Det som har blitt avslørt burde ikke vært hemmelig til å begynne med i et åpent demokratisk samfunn, noe vi ikke lenger har. Ikke bare burde det ikke blitt holdt hemmelig, men politikken som førte til hemmeligholdet burde aldri ha skjedd.

 

Snowden har ikke avslørt statshemmeligheter, han har avslørt hemmelig politikken som drives bak ryggen på folket, og for det bør folket takke Snowden med prisene som har blitt nevnt, og fengsle politikerne som hindrer dette, fordi de klart og tydelig ikke er på folkets side.

 

I et demokratisk og fritt samfunn, bør så lite som mulig holdes hemmelig. Særskilt hvis vi ikke har virkelig demokrati, men lar en gjeng "representanter" diktere politikken.

Endret av zeebra
Lenke til kommentar

Tenk at en ansatt kan bare spasere ut av NSA bygning med slik info, da snakker jeg heller om dårlig sikkerhet og ikke noe annet. NSA kan bare takke seg selv og jeg er egentlig stolt av Snowden, at han bekreftet noe folk har spekulert i lengre tid.

 

Straff? eh? de som støtter straff her støtter NSA overvåking også.

 

En person som Snowden fortjener alt, altså en mann som klarer å se at dette er feil og gjør det riktige selvom det er lover rundt det. 

Respect.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Jeg husker ikke hva den heter, men vi ville gi en pris til ham.

 

Samt vi har shilla for Hillary hele året, og donert mange mange millioner til hennes fund. Selfølgelig stoler han ikke på staten vår.

 

2300 millioner til Clinton Foundation sies det faktisk.

2,3 mrd NOK altså.

 

 

-Må jo også gjenta skuffelsen over at det ikke går an å bevise noe med stillestående zeppelinere eller med flytrafikken, eller med skihoppere eller annet, fordi det sies at atmosfæren flytter seg sammen med jordas overflate.

 

-Hvorfor kan ikke museum og sånt lage gyroskoper som viser oss denne driften som også sies å være fra jordens rotering i tillegg til feilmarginen du nevnte. 

 

-De sies at jorden roterer for sakte. Den roterer i 1600 kilometer i timen. Hvorfor må da fly som flyr i 6-800 kilometer i timen kompensere for driften de får? Det er noe som skurrer her.

 

-Og det sies jo at mange voksne har fordøyelsesproblemer som kan gjøre toalettbesøk meget langvarige.

 

-Det sies i videoen at dette blir playback også. Ikke direkte som verden skulle tro. Dette er en løgn.

 

 

Det sies mye rart altså..

Lenke til kommentar

 

Ingen sittende president vil ta i Snowden-saken med ildtang engang, det er for politisk ladet.

 

Bare en som Trump kan tenke på å benåde Snowden, og ha ryggrad til å gjennomføre det.

 

Jeg er (desverre?) enig med deg der. Jeg vil også putte inn at man ble sett på som konspirasjontulling før Snowdden bekreftet alt.

Endret av Dr. Jones
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...