Jump to content

Timber!

Medlemmer
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Timber!

 1. Okay da. Jeg har blitt beskyldt for å være pedo (fordi Malvado ble sur), men jeg er ikke det, da. Men jeg har ganske god peil på data-sikkerhet, så jeg er litt kul sånn sett.
 2. Hei Er det her jeg poster for å være kul
 3. Jeg tror at det er mulig at slike folk som jobber i politiet, kan være slepphendte og gjøre dårlig etterforskningsarbeid. Som går ut over de som ikke har ressurser til å protestere mot det.
 4. ...mistenkte den der, ja. Men, uansett, av og til så er det å bli glad i noen... Noe som man med fordel kan tenke seg litt om. Det kan være at man liker ei dame i vennekretsen, og det blir kluss hvis man roter, eller at man er litt for ung til at det blir et varig forhold (til læreren elns). Når det er sagt, så mener jeg at kommunikasjon er nøkkelen til å finne ut av ting. Har du selv tatt ansvar for å prate med vedkommende? For å gi deg litt her, jeg er ikke pedofil selv men jeg har - som kanskje mange voksne menn har - opplevd at jeg har blitt litt forelska i alt for unge jenter. Løsningen da er bare å slå seg til rod med at du er maks der i livet deres i et år eller noe slikt, og etterpå går de sin vei.
 5. Jeg forstår den argumentasjons-rekken, men jeg er uenig i at det er i fellesskapets interesser å undertrykke informasjon. Akkurat den "evnen" der, å tro på seg selv, er det faktisk fullt ut mulig å argumentere for at har skapet mye fremskritt.
 6. Vel, det er jo klassikere, og sistnevnte er en greie som kan kommenteres, men. Jeg liker å - ihvertfall forsøke - å holde ting kort, så i spørsmålet om overvåkning eller "dragnet", så tenker jeg da at det er best å ta utgangspunktet i 1) hva som er teknisk mulig, og 2) hvordan det i dag blir misbrukt.
 7. Å knuse mine fiender, se dem drevet for meg, stjele deres rikdom, og se deres dyrebare druknet i tårer, å ri deres hester og omfavne deres koner og døtre.
 8. Mulig "ignostiker" er en betegnelse du mer omfavner. Gjennomlest. Som Astro Noise, Here Comes Everybody, og Weapons of Math Destruction.
 9. Not on my level, though. But that's not important, in this setting. I only take paying customers, not brats.
 10. Du er fastlåst, men at du ikke gidder å delegitimere deg med klima-fornektelse er jo bra. Bok-ønske til jul, grapes of wrath.
 11. Eller et eksempel på at du er usammenhengende. Og lar deg styre av dine emosjoner.
 12. Faktisk ikke. Det er fullt ut mulig å sikre seg, og det er enkelte som tar seg bryet med det. Her er grunnen til at du tror meg: Jeg røper ingen ting.
 13. This. Jeg utfører ingen "ugjerninger", men har fått med meg såpass at jeg er - ihvertfall slik jeg kan bedømme det - rent teknisk sett, sikra til tusen. I rene ord betyr det i klartekst at for å brenne seg igjennom mitt oppsett, måtte NSA blitt engasjert og de hadde i veldig korte ord gitt tilbakemeldingen "nei han er ikke verd det". EDIT Poenget er da at hvis jeg som bare er en helt lovlydig kar, har såpass peiling, så må vi anta at de som har dette som business og levebrød, er mer motiverte enn bare på hobby-nivå.
 14. Anal-ring-muskulatur-massasje er faktisk også undervurdert. Mange mennesker som går rundt med store spenninger i underlivet / bekkenet, som kunne hatt godt av litt grei rund-runking i brun-øyet. Seriøst, det løser opp spenninger og...
 15. Problemet med den holdningen er at den er selv-fornøyd: "Jeg har forstått det, Store Høvding har talt *ugh*". Som Bruce Schneier skriver i "Data and Goliath", problemet er hvordan man kan imøtekomme ønsket om privatliv samtidig som man ivaretar interessene til det kriminal-bekjempende systemet. Eller som sagt i en annen sammenheng, The Command Nexus
 16. Jeg har faktisk lest livebloggen til Brundtland jeg også, problemstillingen er et fleksibelt faktum-ium. Jeg tok forøvrig for mye internet en gang, aldri mer. Men de har begynt å komme med rot-grønnsak-blanding i butikkene, da. Fersk vare. Rotstuing er undervurdert livnæring.
 17. Jeg liker bedre Forrest Gump-illustrasjonen: "Lajf is laik a båkks åff sjåkklates: ju never now wat ju ar going to get". Mulig de ikke har innholds-fortegnelse på konfekt-boksene i amerika, da.
 18. Veldig mye. Gjør ingen ting om beinet ditt gror skjeivt. Kjør på, trenger ikke være forsiktig.
 19. Generelt sett så er det et problem for bosettingsmønsteret og regjeringens fordelingspolitikk av heimfødinger at vi spiser for lite suppe, da. Og har for mye internett.
 20. Lurer på hva det er til middag idag. Spaghetti med dødt kjøtt på boks, eller suppe? [ ] Spagetti ditt esel [ ] Suppe fordi vi spiser for lite suppe [ ] Kanskje begge deler? Litt suppe, litt esel, og litt spaghetti? [ ] Det er ikke 'h' i spagetti
 21. Do it. user@coldkernel:~$ uname -r 4.4.31-11.pvops.qubes.x86_64
×
×
 • Create New...