Jump to content

Timber!

Medlemmer
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 :)
 1. Okay da. Jeg har blitt beskyldt for å være pedo (fordi Malvado ble sur), men jeg er ikke det, da. Men jeg har ganske god peil på data-sikkerhet, så jeg er litt kul sånn sett.
 2. Hei Er det her jeg poster for å være kul
 3. Jeg tror at det er mulig at slike folk som jobber i politiet, kan være slepphendte og gjøre dårlig etterforskningsarbeid. Som går ut over de som ikke har ressurser til å protestere mot det.
 4. ...mistenkte den der, ja. Men, uansett, av og til så er det å bli glad i noen... Noe som man med fordel kan tenke seg litt om. Det kan være at man liker ei dame i vennekretsen, og det blir kluss hvis man roter, eller at man er litt for ung til at det blir et varig forhold (til læreren elns). Når det er sagt, så mener jeg at kommunikasjon er nøkkelen til å finne ut av ting. Har du selv tatt ansvar for å prate med vedkommende? For å gi deg litt her, jeg er ikke pedofil selv men jeg har - som kanskje mange voksne menn har - opplevd at jeg har blitt litt forelska i alt for unge jenter. Løsningen da er bare å slå seg til rod med at du er maks der i livet deres i et år eller noe slikt, og etterpå går de sin vei.
 5. Jeg forstår den argumentasjons-rekken, men jeg er uenig i at det er i fellesskapets interesser å undertrykke informasjon. Akkurat den "evnen" der, å tro på seg selv, er det faktisk fullt ut mulig å argumentere for at har skapet mye fremskritt.
 6. Vel, det er jo klassikere, og sistnevnte er en greie som kan kommenteres, men. Jeg liker å - ihvertfall forsøke - å holde ting kort, så i spørsmålet om overvåkning eller "dragnet", så tenker jeg da at det er best å ta utgangspunktet i 1) hva som er teknisk mulig, og 2) hvordan det i dag blir misbrukt.
 7. Å knuse mine fiender, se dem drevet for meg, stjele deres rikdom, og se deres dyrebare druknet i tårer, å ri deres hester og omfavne deres koner og døtre.
 8. Mulig "ignostiker" er en betegnelse du mer omfavner. Gjennomlest. Som Astro Noise, Here Comes Everybody, og Weapons of Math Destruction.
 9. Not on my level, though. But that's not important, in this setting. I only take paying customers, not brats.
 10. Du er fastlåst, men at du ikke gidder å delegitimere deg med klima-fornektelse er jo bra. Bok-ønske til jul, grapes of wrath.
 11. Eller et eksempel på at du er usammenhengende. Og lar deg styre av dine emosjoner.
 12. Faktisk ikke. Det er fullt ut mulig å sikre seg, og det er enkelte som tar seg bryet med det. Her er grunnen til at du tror meg: Jeg røper ingen ting.
×
×
 • Create New...