Gå til innhold

ANMELDELSE: Watch Dogs 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sist jeg kjøpte et Ubisoft spill var Future Soldier, etter den gang lærte jeg aldri mer Ubisoft. De prioriterer konsoll spillere mer enn PC. Hvorfor skal man da gi etter å kjøp deres søppel konsoll produkt som er konvertert til PC.

Endret av Soles
Lenke til kommentar

Tror det blir PC utgave på meg, så får jeg bare vente noen uker ekstra.

 

Er visst 1800p på PS4 Pro med 30fps locked. Hadde kjøpt det til Pro'en hadde en 1080p 60fps setting vært tilstede.

 
60FPS har også en effekt på bildekvaliteten mtp at man får mye høyere motion resolution. 4K eller ikke, med 30FPS blir bildet et smørje spesielt under litt raske panoreringer.
Høyere rendering oppløsning enn 1080p er generelt bare et fryktelig dårlig valg både iforhold til 60FPS og 30FPS med bedre kjernegrafikk. Man kunne heller eventuelt brukt ting som temporal reconstrucion på et native 1080p framebuffer. Men "4K" er jo lettere å markedsføre og implementere i spill.
Lenke til kommentar

 

 

Watch Dogs 2 er et av årets aller beste spill

 

Ser dere har gitt minst 12 andre spill 9/10 og 10/10 i år (Hearts of Iron 4 kommer ikke opp i anmeldelsesoversikten, og dermed kan det sikkert finnes noen andre også), og med tanke på hvor få spill dere anmelder, så er kanskje det litt bombastisk?

 

Vet det er en clickbait-overskrift, men dere burde hatt en litt mer ydmyk overskrift. Ikke bare fordi dere ikke har noe grunnlag for å påstå det med tanke på hvor få spill dere anmelder, og hvor snevert utvalg dere fokuserer på, (Det finnes faktisk spill der ute som ikke er AAA, indiespill som kommer ut til konsoll, eller strategispill fra Paradox), men også fordi dere har misbrukt karakterskalaen på en sånn måte at det blir direkte løgn ovenfor forbrukerne, når det det finnes minst et dusin andre spill fra i år, som dere mener er like bra, eller bedre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

 

Du glemte å fortelle at det er forferdelige 30 fps, så det hjelper ikke mye ;)

 

 

Jeg og resten av 50 millioner PS4 eiere er vant til 30 fps så det går veldig fint. Det sagt så vet jeg å sette pris på 60 fps også :)

 

 

Bra du tror du snakker for alle. Litt vel høy på pæra? At du er totalt ukritisk vet jo alle. Mine PS4 venner må skille seg ut da ;)

Endret av LoveAmiga
Lenke til kommentar

 

 

Bra du tror du snakker for alle. Litt vel høy på pæra? At du er totalt ukritisk vet jo alle. Mine PS4 venner må skille seg ut da ;)

 

 

Hehe, selvfølgelig ikke. Det var mer for å poengtere at det er mange som er fornøyd med hva en typisk konsoll leverer. I din boble så er jeg totalt ukritisk til alt ja. Noe du er så flink til å poengtere gang på gang. Kanskje du skal se litt igjennom mine innlegg så vil du nok finne noe kritikk her å der også ;)

 

Men generelt så er jeg en rimelig fornøyd person altså. Hvis jeg hadde vært like grinete over denne hobbyen som endel andre så tror jeg hadde funnet noe annet å bedrive tiden min med. Men vi er jo alle forskjellige...

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...