Gå til innhold

Trenger arvtager til Logitech G700


Anbefalte innlegg

Jeg er svært fornøyd med min mus Logitech G700, men i de siste månedene har musen fått en feil der hovedknappen til venstre registrerer et enkeltklikk som dobbeltklikk i tide og utide.

 

Siden jeg ikke er så mye på PC-en lenger, tenkte jeg at Logitech M560 var en grei arvtager, men denne musen har et scrollehjul som ikke kan brukes til å åpne og lukke faner i nettleseren, åpne en lenke i ny fane osv. I stedet kan man velge mellom to modi, en "hakkete" (vanlig) scrolling og en "myk" scrolling, eller som det står i beskrivelsen på diverse nettbutikker: "Skrollhjulet har en funksjon for hurtig-skroll og du kan raskt få oversikt over lange og store dokumenter".

 

Jeg vil gjerne unngå produkter som har denne funksjonaliteten, og jeg er sannelig ikke sikker på hvilke som har det eller ikke. I beskrivelsen av Logitech G700S står det: "G700s har lynrask dobbeltmodus-rullehjul i motsetning til standard rullehjul. Når du spiller velger du enkelt og nøyaktig menyalternativer med trinnvis rulling. Eller bla gjennom nettsider med et raskt snurr på det frittspinnende, lynraske rullehjulet."

 

Er ikke dette det samme som på Logitech M560?

 

Har noen et godt tips til en rimelig mus som ligner på Logitech G700, men som samtidig ikke har "dobbeltmodus-scrollehjul"?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar! At jeg ikke visste eller husket at G700 hadde en knapp som aktiverte den andre modusen på scrollehjulet sier dessverre sitt om min PC-bruk de siste årene. Jeg kunne med andre ord trygt ha kjøpt G700S? Valget falt imidlertid på en helt annen mus fra Steelseries, ettersom jeg fikk prøvd den i en butikk og stadfestet at scrollehjulet ikke var et skrullehjul som det på Logitech M560.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...