Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor mye spiller dere for tida?

For det meste legger jeg Plus i en trang lomme slik at den går på autopilot. Må bare rydde opp av og til når det går fullt/tomt. Spiller også litt manuelt, men  ser at jeg ikke lengere gidder ta over gym på nivå 7 eller mer.

 

Er langt utpå landsbygra i helga og ser ingen over nivå 27 her.

Lenke til kommentar

En ting som kan være verdt å merke seg ang. gym (og som dere sikkert har funnet ut for lenge siden), er at om man er langt nede i en gym så lønner seg bare å trene den opp til nesten neste nivå. Så fort man kommer over neste nivå og under igjen, faller den dårligste ut. Min Snorlax har stått nest sist i en gym siden fredag, og den har ligget på 49k i et par dager nå. Den er jo lett å få opp til 50k så en til kan sette inn, men foreløpig har ikke det skjedd.

Ellers har jeg et par andre i gymmer som ikke kan sees fra hovedveier, og da har de mye større sjanse for å bli værende en stund.

 

Det med å bytte pokemon i kamp, og spare revive, fungerer helt supert. Det hender også at jeg tar power up der det passer, - da får de akkurat nok HP til å slippe og bruke revive.

Endret av Hanne9867
Lenke til kommentar
IV står for Individual Values. Hver Pokemon har tre tilfeldig genererte verdier mellom 0 og 15 (attack, defence og stamina).

En perfekt Pokemon(100%) har 15 på alle tre. Disse er meget sjeldne, nærmere bestemt 1 av 4096.

 

Eneste måten å finne ut av dette på i selve spillet er appraise-funksjonen, men denne gir kun en grovvurdering. For mer nøyaktighet er det enklest å benytte tredjepartsprogrammer. Selv bruker jeg en app kalt IV Go, som kan lastes ned gratis på Google Play.

Lenke til kommentar

I dag var man nødt for å oppdatere for å få brukt appen. Problemet er at jeg ikke får det til i App Store. Noen andre som har problemer, eller er det bare meg? Når den blå streken har gått rundt sirkelen begynner den bare på nytt igjen. Det gjelder for øvrig for de andre appene jeg skal ha oppdatert også.

 

Sånn som det er nå kommer jeg ikke inn, og det er litt ergerlig siden jeg gjerne skulle ha cashet inn for et par gymmer, om pokemonene mine er der fortsatt....

 

​Edit: ​Hehe, det hjalp å skrive her. Nå har jeg fått oppdatert, men det gikk veeeldig tregt. Mulig jeg må oppdatere til en nyere versjon av iOS. Heldigvis var pokemonene mine i gymmene, men jeg fikk cashet inn 11 timer seinere enn jeg kunne har gjort. :(

Endret av Hanne9867
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...