Jump to content

emrossel

Medlemmer
  • Content Count

    197
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by emrossel

  1. Jeg har bestemt meg for å kjøpe en lydplanke til TV (55 tommer Samsung). TV står i en liten kjellerstue med kun 2 meter mellom sitteposisjon og skjerm. Det er ikke plass til surround - derfor lydplanke. Årsaken til at jeg vil ha en lydplanke er at jeg sliter litt med å høre klar dialog med kun tv lyd når vi ser vanlig linært tv eller film på Nettflix. For meg er det altså viktig at lydplanken klarer å skille ut dialog og at denne ikke blir grøtet. Størrelsen på planken har litt å si både i høyde og bredde. Tv står på en benk, så ideelt sett bør ikke planken være mer enn 72 cm bred og 10 cm høy. Dybde er ikke noe problem. Subwoofer (trådløs) er ønskelig å ha med. Budsjettet mitt er inntil NOK 6.000,-. Kan noen komme med tips til meg? Har sett på denne https://www.power.no/hoeyttalere-og-lyd/lydplanke/polk-lydplanke-magnifi-mini/p-542405/ og denne https://www.elkjop.no/product/lyd-hi-fi/lydplanke/149468/samsung-hw-q66t-5-1-kanals-acoustic-beam-lydplanke-m-tradlos-woofer
  2. Hei! Jeg har problemer med min Samsung TV (ca 3 år gammel). Problemet er at når jeg forsøker å laste ned apper eller koble meg mot internett så virker det ikke. Jeg kjørte diagnostisering og fikk beskjed om at ISP er blokkert og at jeg må ta kontakt med min leverandør av bredbånd. Jeg har Samsung TV Altibox med Google Wifi (brigde modus på modem) men tv er kablet direkte i "hovedboksen" i Google wifi oppsettet Jeg forsøkte å ende DNS til 8.8.8.8 men da fikk jeg beskjed om at tv ikke har internett tilgang. Noen som kan hjelpe meg - evt linke til sider med beskrivelse av hva jeg kan gjøre for å fikse dette? På forhånd mange takk for råd og innspill. Edit: Jeg fikk oppdatert firmware på tv etter å ha koblet den mot wifi hotspot på min telefon. Av en eller annen grunn ser dette ut til å ha løst problemet. I hvert fall i forhold til bruk av You Tube.
  3. Hei! Jeg forsøker å hjelpe datteren min med å få tilgang på en Roblox konto på hennes nye pc, men hun har glemt passordet sitt og hun har ikke oppgitt noen e-post eller telefon nummer for verifisering. Roblox kan ikke hjelpe uten dette. Hun kan spille på accounten sin på den gamle pcen siden innloggingen er logget i internett explorer. Imidlertid kommer ikke passordet opp i oversikten når jeg sjekker nettleserens innstillinger. Jeg har også forsøkt å importere passord m.m til crome, men selv da dukker ikke dette passordet opp. Jeg tenker at siden nettleseren faktisk husker henne så er passordet lagret ett eller annet sted. Problemet er at jeg ikke helt vet hvor jeg skal lete og hva jeg eventuelt på gjøre for å finne informasjon litt "dypere" enn jeg til nå har lett. Er det noen som kan hjelpe meg videre..... Er det f.eks mulig å finne passordet i kildekoden til nettstedet ved pålogging? 3 parts programmer som kan søke opp passord? Håper det er noen som kan hjelpe meg med dette.
×
×
  • Create New...