Gå til innhold

Huawei P9 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Jeg kjøpte det herfra:

 

http://www.aliantech.com/items/huawei/spigen-huawei-p9-case-rugged-armor-black-l06cs20376.html

 

Ser at andre butikker og har fått det inn nå, men var rask og grei levering fra aliantech....

Finner ingen norske som selger den..

 

Hvor lang tid tok det fra du bestilte til du fikk, og var det med gratis frakt?

 

 

Gratis frakt ja.

Tok 1-2 uker. 

Lenke til kommentar

Sist torsdag tok min P8 kvelden, og to dager etter røk min Samsung A5 6 reservetelefon. Det ble derfor et hastekjøp av ny mobil på lørdagskveld, rett før stengetid, og jeg endte opp med P9 Lite, uten å egentlig ha fått tenkt særlig over hvilken telefon jeg ville ha. Bruksmessig virker den hverken bedre eller dårligere enn min ett år gamle P8, foruten at den naturlig nok har bedre batterilevetid og kanskje er hakket raskere i menyene. Normalt og forventet av en ny tlf. Men fingermerker er uten tvil et stort irritasjonsmoment. Vil det hjelpe å bytte beskyttelsesfilm til f.eks. Panzerglass? 

 

http://www.mytrendyphone.no/shop/huawei-p9-lite-197540p.html

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-405938

Blir litt kladdete, tørker litt av den innimellom. Lever fint med dette,er jo ellers topp.har du druknet de 2 andre mobilene dine? Har vel 5års reklamasjonsrett om det ikke er brukerfeil.

Lenke til kommentar

Druknet P8'en etter en kajakktur. Mobilen fikk nok noe vann på/i seg, da jeg ikke var flink nok til å dekke den til. Brukerfeil.

Samsungen er sendt inn til reparasjon, da det tydelig er en programvarefeil, og ikke brukerfeil. Ble ikke fikset før om en måned, fikk jeg beskjed om. Fikk tilsendt en gammal Nokia i mellomtiden. Bruker den i grunn bare som jobbtelefon, så jeg overlever nok. 

 

"Litt kladd" kan jeg overleve med. Problemet nå er jo at den ikke blir ren selv om jeg rengjør den med vanlig "brillevask", hva enn det nå heter. "Dritten" blir liksom bare dradd utover skjermen. Verste jeg har vært med på. Var riktig nok et av to minus i testen til tek.no, så. Jeg er derfor på utkikk etter beskyttelsesfilm som ikke samler på fingermerker. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...